s ljubavlju na rifuzu ...100 g na kilo free...ostatak po dogovoru...doista idem...korak po korak ,mic po moc, zrno po zrno..kvoookoooodaaaak...
Upravo sada...
- zwarte paard
Re: Upravo sada...
e dobro, sada kada sam odradila tipkanje sa svima mogucima na crolu...mozda je vrijeme da prepustim i drugima po koju rijec...
s ljubavlju na rifuzu ...100 g na kilo free...ostatak po dogovoru...doista idem...korak po korak ,mic po moc, zrno po zrno..kvoookoooodaaaak...

niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
mislim se da odem ranije v domeka. recimo prekosutra. i da umjesto 4 jedem 6 dana maminu hranu. 
ex invalid_user
dan se ubio za ljencarenja, nesic, dostava, filmic... zivot je lijep (:
...život je lijep... (:
Dosla na job... A najradije bi ošla doma... Koji mi je vrag ovih dana? Nisam školovala... Hejtam sve ljude hejtam i onak nabrijana sam stavom fak of end daj!! I to mi se vidi na faci.. Samo da se neke kuje ne žale i sve bude okee hahahaha. Bože pomozi!
Live your life be free U know U have it all.
- zwarte paard
Teich je napisao/la:Dosla na job... A najradije bi ošla doma... Koji mi je vrag ovih dana? Nisam školovala... Hejtam sve ljude hejtam i onak nabrijana sam stavom fak of end daj!! I to mi se vidi na faci.. Samo da se neke kuje ne žale i sve bude okee hahahaha. Bože pomozi!
teich, pa ti si u nevolji...trebal te spasti? samo reci ...
- zwarte paard
opet sam napisala komentar koji nije trebao stajati tu...pocinjem razmisljati...
glavom a ne...g....om
glavom a ne...g....om
Zadnja izmjena: zwarte paard, dana/u 22 ožu 2016 10:02, ukupno mijenjano 1 put.
- zwarte paard
Teich je napisao/la:Trebaaa!! Save me!!
a kako?
predlozi pa da vidimo sta se da?
-
str8faith
- Spol/rod: žensko
- Status: U braku
Ono kad od os sest ovi bubaju cik do tvoje kuce,de napravite to da se naspavam ko covikhttp://www.upslike.net/imgdb/IMG_201603 ... f9fb74.jpg
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
-
str8faith
Mala di si za uskrs?
U krevetu,ođeka!
Neces doma?
Jok mislim da cu radit jer sam bozic isla doma i najavila sam rodjendan doma!
Kad neces ti na Uskrs ,doce Uskrs tebi !
Nije moja familija al familija dva mi dolazi njih 6 jeeeeeej Beponja moj
U krevetu,ođeka!
Neces doma?
Jok mislim da cu radit jer sam bozic isla doma i najavila sam rodjendan doma!
Kad neces ti na Uskrs ,doce Uskrs tebi !
Nije moja familija al familija dva mi dolazi njih 6 jeeeeeej Beponja moj
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Otišla frendica koja je sinoć spavala kod mene. Čekam ručak jer mi se ne da kuhati. Popila sam previše kave.
Slobodni dani nisu dobri za mene
Slobodni dani nisu dobri za mene
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
- zwarte paard
AG Dinara 1831 <lagdinara1831@gmail.com>
[youtube][/youtube]
Oprosti što ti se javljam ovako. Otputovao sam u Njemačka, i moja torba, u kojoj je bila putovnica i kreditne kartice su mi ukrali. Veleposlanstvo će mi pomoći i dozvoliti mi da letim bez putovnice, samo moram platiti kartu i podmiriti račune u hotelu. Nažalost, do novca ne mogu doći bez kartice. Kontaktirao sam banku, ali treba im još vremena da mi naprave novu karticu. Mislio sam te zamoliti da mi posudiš nešto novaca koje ću ti vratiti po povratku. Treba mi 1.200 eura da pokrijem troškove. Moram biti na prvom sljedećem let. Mogu ti proslijediti detalje o tome kako vi možeš slati novac.
Molim te javi mi je li to moguće. Željno iščekujem tvoj odgovor!.
Lp
Danijela Tintor
//////////////////////////////////////////////////////
Draga Danijela,
ne znam kako da ti kazem sestro. Tebi je u Njemacku dobro kada ne znas da pises vise, steta da ne ostanes. Pprostitucija je legalizirana-sta ce ti kartica, to je kes na ruke. Meni Veleposlanstvo nije dozvolilo da letim bez putovnica -blago tebe sretnoj! Sto da spavas u hotelu, ce ti stvari da pokradu, a da imas karticu i nju bi, pa bi bez sviju para ostala. KRIMINALCI! Blago tebe kada banke kontaktiras ti, mene one kontaktiraju, svaki mjesec. I blago tebe kada ti treba samo 1200 e, mene treba 18 000 e da podmirim troskove i jos bi mi falilo. Vidis nije sve tako crno. Ima nas da nam je gore. Eeee, kako mislis moras na prvi sljedeci let...ma nista se ne mora, nista- samo umrijeti, a ynas li da teroristi imaju rakete za rusenje putnickih avijona, bolje ti je pjeske, em besplatno, em sigurno. Znam dobro kako se pare salju, zato ih vise ne saljem, ali hvala ti na dobroj volji da me uputuis, znanja nikada dosta. Sve je moguce draga Dranijela, moguce je teoretski i da mrtvac prdne, ali ne znaci da je ziv. E moja Danijel i nekada si zlouptrebio sluzbeni mail LAGA, ionako neki cudni ljudi u njemu sjedu.
I neka si se ti meni javila prijateljice, pa da i ja imam smisla od skolu sto sam isla. Da si ucila skole, bila bi pismena, a onda bi ti i paru poslala da kuci dodjes. Sta ces mi ovako glupa? Da me sramotis?
i evo danijela jedna iz kraja samo za tebe, da od tugu ne mres na aerodromu i cuvaj se bombi...bolje odi na klupu u park, ima i tamo wi fi...pa hvataj...
eto da nisi otisla i ostavila ga vako, ne bi bila na arodromu i meni se javila. e pa dosta mi je danijela, dosta mi je tvojih sranja! ja da ih placam? samo tako se pojavis, da se ne drogiras. i jos os tu kartu od 1 200 e...pa kuda letis ti? jesi ti ikada cula za lufthansu, jeftine letove. sta si s nekim bogatunom bila, pa te nogirao...ee sestro , sestro...ja za 200 e do istambul dodjem , a ti od njemacku dovden 1200. a mozda ti je kufer velik...
placi brezo bijela i ja cu za tobom...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
eto, eto...kako reagirati na ovakav mail...
[youtube][/youtube]
Oprosti što ti se javljam ovako. Otputovao sam u Njemačka, i moja torba, u kojoj je bila putovnica i kreditne kartice su mi ukrali. Veleposlanstvo će mi pomoći i dozvoliti mi da letim bez putovnice, samo moram platiti kartu i podmiriti račune u hotelu. Nažalost, do novca ne mogu doći bez kartice. Kontaktirao sam banku, ali treba im još vremena da mi naprave novu karticu. Mislio sam te zamoliti da mi posudiš nešto novaca koje ću ti vratiti po povratku. Treba mi 1.200 eura da pokrijem troškove. Moram biti na prvom sljedećem let. Mogu ti proslijediti detalje o tome kako vi možeš slati novac.
Molim te javi mi je li to moguće. Željno iščekujem tvoj odgovor!.
Lp
Danijela Tintor
//////////////////////////////////////////////////////
Draga Danijela,
ne znam kako da ti kazem sestro. Tebi je u Njemacku dobro kada ne znas da pises vise, steta da ne ostanes. Pprostitucija je legalizirana-sta ce ti kartica, to je kes na ruke. Meni Veleposlanstvo nije dozvolilo da letim bez putovnica -blago tebe sretnoj! Sto da spavas u hotelu, ce ti stvari da pokradu, a da imas karticu i nju bi, pa bi bez sviju para ostala. KRIMINALCI! Blago tebe kada banke kontaktiras ti, mene one kontaktiraju, svaki mjesec. I blago tebe kada ti treba samo 1200 e, mene treba 18 000 e da podmirim troskove i jos bi mi falilo. Vidis nije sve tako crno. Ima nas da nam je gore. Eeee, kako mislis moras na prvi sljedeci let...ma nista se ne mora, nista- samo umrijeti, a ynas li da teroristi imaju rakete za rusenje putnickih avijona, bolje ti je pjeske, em besplatno, em sigurno. Znam dobro kako se pare salju, zato ih vise ne saljem, ali hvala ti na dobroj volji da me uputuis, znanja nikada dosta. Sve je moguce draga Dranijela, moguce je teoretski i da mrtvac prdne, ali ne znaci da je ziv. E moja Danijel i nekada si zlouptrebio sluzbeni mail LAGA, ionako neki cudni ljudi u njemu sjedu.
I neka si se ti meni javila prijateljice, pa da i ja imam smisla od skolu sto sam isla. Da si ucila skole, bila bi pismena, a onda bi ti i paru poslala da kuci dodjes. Sta ces mi ovako glupa? Da me sramotis?
i evo danijela jedna iz kraja samo za tebe, da od tugu ne mres na aerodromu i cuvaj se bombi...bolje odi na klupu u park, ima i tamo wi fi...pa hvataj...
eto da nisi otisla i ostavila ga vako, ne bi bila na arodromu i meni se javila. e pa dosta mi je danijela, dosta mi je tvojih sranja! ja da ih placam? samo tako se pojavis, da se ne drogiras. i jos os tu kartu od 1 200 e...pa kuda letis ti? jesi ti ikada cula za lufthansu, jeftine letove. sta si s nekim bogatunom bila, pa te nogirao...ee sestro , sestro...ja za 200 e do istambul dodjem , a ti od njemacku dovden 1200. a mozda ti je kufer velik...
placi brezo bijela i ja cu za tobom...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
eto, eto...kako reagirati na ovakav mail...
stavila rucak da se krcka, pijem svoju dozu kofeina, udisem dozu nikotina, malo tipkat po forumu, pa na bocu sampanjca van <3
...život je lijep... (:
- zwarte paard
eto, delilo se nesto sto mi se cinilo da je nemoguce se desi...
smucio mi se crol, kao kada se prejedes necega sto obooozavas i samo vise ne moooozes...dosegnula sam vrhunac debilane...
ne ide vise, nema gdje stati...nema, nema...
smucio mi se crol, kao kada se prejedes necega sto obooozavas i samo vise ne moooozes...dosegnula sam vrhunac debilane...
ne ide vise, nema gdje stati...nema, nema...
-
str8faith
Stigla uniforma i hvala bogu odlicna ko po mjeri! Pa iako je za djete od petnaest godina nasla sam broj ...napokon
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- tratinčica
završila s igrom, sada mogu izviriti iz sobe. Nadam se da mi ponovna socijalizacija neće teško pasti.
Iduća igra je u procesu instalacije. Ode godina, but fuck it! 
- degenereginald
- cryptid
- tratinčica
Reginald - assassin's creed. sada instaliram syndicate.
S vremena na vrijeme prošetam skyrimom da vidim što ima, ali brzo dođem u napast da nešto ukradem pa me ubiju +stanem da razgovaram sa stražarom, who does that.
pa me skuže i opet ubiju
, ali assassin's kickassam. 
ont. upravo čitam da obnavljaju supernatural za novu sezonu i mislim si što je tim ljudima. 12 sezona je previše, a da ne govorim da su već zadnjh par sezona lame.
ont. upravo čitam da obnavljaju supernatural za novu sezonu i mislim si što je tim ljudima. 12 sezona je previše, a da ne govorim da su već zadnjh par sezona lame.
Jaoo,koji divan proljetni dan.
Slušam pjesmu Dina Dvornika: " Ti,ti si mi,u mislima..."
Pretpostavka je majka svih zajeba
- Kroacija
- probudila sam se s grloboljom.
Malory: tako je i pokojna Manda.

Malory: tako je i pokojna Manda.
ex invalid_user
- zwarte paard
juuutro str8faith ...
idem raditi...ali za pravo...
sasvim smireno i dostojanstveno
idem raditi...ali za pravo...
sasvim smireno i dostojanstveno
- zwarte paard
evo...pocinjem zezati...moram ici...moram...
da opet glavom o zid ne mlatim...
ili da slusam tuznu mjuzu ili pogledam neki film o mesnoj industriji...pa da me uravnotezi...
i da...ja da imam helihopter...beljila bi se pticama vjerovatno...
da opet glavom o zid ne mlatim...
ili da slusam tuznu mjuzu ili pogledam neki film o mesnoj industriji...pa da me uravnotezi...
i da...ja da imam helihopter...beljila bi se pticama vjerovatno...
- Kroacija
..."miris" mirisnih kesa za smeće mi se spojio s mirisom karfiola koji kuham i sad mi stan smrdi po kontejneru na ljetnom suncu. 
ex invalid_user
Pada snijeg (što meni i nije neka novost), ali dan je baš sumoran i za bit u krevetu..mislim da ću upalit neki film, pogledat ko glumi i zaspat