Di da te pokupim? Na putu za buzzDoubleTrouble je napisao/la:Eto, zajebao me prijevoz, a imam gažu peglanja
Druzenja 2016!
Re: Druzenja 2016!
Live your life be free U know U have it all.
- DoubleTrouble
- Spol/rod: žensko
- Status: U vezi
A mislim si hocu necu, malo sam trula na antibioticima
ne smijem pit pa necu bit user friendly bojim se
"Better to be hurt by the truth than comforted with a lie." 
Skupa cemo piti sokDoubleTrouble je napisao/la:A mislim si hocu necu, malo sam trula na antibioticima![]()
Live your life be free U know U have it all.
- DoubleTrouble
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
- Blueberry
- Ja sam: lezbijka
Prijavljujem dolazak večeras + Xenna + par frendica. I veselim se opet, baš su nam se fino zaredala druženja
I definitivno sam i za outdoor verziju! Livada, dekica, pivica i badminton...sounds perfect
I definitivno sam i za outdoor verziju! Livada, dekica, pivica i badminton...sounds perfect

- DoubleTrouble
vezano za prijedlog, da li je ukljuceno i zajedničko kupanje u potoku?Little N je napisao/la:Apropo druženja 15.04 - jel može bit 16.04 u prirodi?
Ak bude lijepo vrijeme?
Odemo do puntijarke, na jednu skrivenu livadu, ponesemo sve kaj nam treba za outdoor henganje, smijemo se ženama koje ne znaju igrat nogomet i tak to
Dogs are welcome.
Kuje ostavite doma
Postavila bih par pitanja vezana za druženja,kao relativno nova korisnica i zamolila cure koje su bile na druženju da kažu svoje dojmove,ako nije problem..
Koliko često se organiziraju ovakva druženja?
I da li su rezervirana isključivo za registrirane korisnice?
Naprimjer: da li ja kao korisnica mogu povesti frendicu koja nije registrirana na crolu?
Koliko često se organiziraju ovakva druženja?
I da li su rezervirana isključivo za registrirane korisnice?
Naprimjer: da li ja kao korisnica mogu povesti frendicu koja nije registrirana na crolu?
Pretpostavka je majka svih zajeba
Mislim da sve jedva čekaju

Koliko sam shvatila, svaki put bude neregistriranih
Koliko sam shvatila, svaki put bude neregistriranih
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
Mogu svi doci, ali je za neregistrirane upad 30 kn. Ja sam blagajnik
Salim se, vecina budu neregistrirane
Druzenja su otprilike jednom mjesecno..u zadnje vrijeme i cesce
Salim se, vecina budu neregistrirane
Druzenja su otprilike jednom mjesecno..u zadnje vrijeme i cesce
Desert je visnjica 
Svi su dobrodosli, afkors. Mozete doc i sa negej frendicama ako nemate druge opcije a one su tolerantne i vole se zabavljat.
Vrijeme, datum i vrstu se dogovorimo u hodu. Nekak je sad ispalo da je 1x mjesecno, u istom bircu jer su zene zapele i ne vole promjene
Nekad nas bude 30-40-60. Masu puta se pojave i ljudi na koje nismo racunali u rezervaciji mjesta.
Sam ti dodji.
Hahahaha. Meg se raspistoljila
Vrijeme, datum i vrstu se dogovorimo u hodu. Nekak je sad ispalo da je 1x mjesecno, u istom bircu jer su zene zapele i ne vole promjene
Nekad nas bude 30-40-60. Masu puta se pojave i ljudi na koje nismo racunali u rezervaciji mjesta.
Sam ti dodji.
Hahahaha. Meg se raspistoljila
Hvala vam,cure..
Ovo druženje ću morati propustiti,nažalost...
Ali pratit ću termine za iduća i već se veselim ugodnom druženju.
I nadam se da je dozvoljeno biti u sportskoj odjeći..
Ovo druženje ću morati propustiti,nažalost...
Ali pratit ću termine za iduća i već se veselim ugodnom druženju.
I nadam se da je dozvoljeno biti u sportskoj odjeći..
The more the merrier, Women.. to je trenutno jedini politiki proglas druženja! 
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
S obzirom na moj neobični nick, ne bih voljela da se očekuje da ću dovesti harem žena 
- DoubleTrouble
Samo dođi, to je izlječivo 
- aftereight
Dnevno chillanje. Svakako sam za.
AHA! Tko je prvi išao doma? 
nego... pričajte - što je bilo do fajrunta!!!?
jel Teich još strejtuša ispipkala? 
nije nas baš bilo puno, puno.. ali bilo nas je dosta. Upoznala sam neke nove curke i ugodno počaskala sa svima.
molim organizatore promjenu lokacije, jer ono što oni toče pod votku ni kod Todorića nema... glava me rastura danas.
uspjele ste me i nagovorit na PID, stoga se veselim 15/04 i gledanju utakmice s Gostom 22 (koji je sinoć rasturio - volim te!)
A. hvala na vožnji i Niyra hvala na ona dva sponzorska smotuljka; ostala si mi dužna još PA žene u srednjim godinama
P.S. Kae s rozim slonom u prostoriji???? jel moram ja? ajde...
Maja Lena je gay?????
nego... pričajte - što je bilo do fajrunta!!!?
nije nas baš bilo puno, puno.. ali bilo nas je dosta. Upoznala sam neke nove curke i ugodno počaskala sa svima.
molim organizatore promjenu lokacije, jer ono što oni toče pod votku ni kod Todorića nema... glava me rastura danas.
uspjele ste me i nagovorit na PID, stoga se veselim 15/04 i gledanju utakmice s Gostom 22 (koji je sinoć rasturio - volim te!)
A. hvala na vožnji i Niyra hvala na ona dva sponzorska smotuljka; ostala si mi dužna još PA žene u srednjim godinama
P.S. Kae s rozim slonom u prostoriji???? jel moram ja? ajde...
Maja Lena je gay?????
Čujem da ste pitale sinoć za mene!
Lajkam!
Eto da Vam kažem da dolazim 15.4. na druženje, stoga dođite u što većem broju i ponesite svoje pegle, a kuje ostavite doma
! 
jesu ta druženja otvorena i za nas koji nemamo gay grupicu frendica s kojom bismo došle ili je situacija ista kao i prije 5-10 godina? 
^..imamo tajni dogovor s vlasnicima buzz-a; ak cura nije okružena s bar 10 gay cura oko sebe, ne puštaju je u lokal 
Ak pročitaš topic od početka bit će jasan odgovor na tvoje pitanje
..
@janno..ja se držim svojih obećanja (i sad već očite reputacije)
Anyway, čini mi se da je nekako manje cura bilo u buzzu sinoć, no super što su riječanke odlučile doći i povećati naše brojeve, cure trebaju to malo češće napraviit, nije Ri tako daleko
I da, Maja Lena.. zauzela nam je najbolje stolove
Ak pročitaš topic od početka bit će jasan odgovor na tvoje pitanje
..
@janno..ja se držim svojih obećanja (i sad već očite reputacije)
Anyway, čini mi se da je nekako manje cura bilo u buzzu sinoć, no super što su riječanke odlučile doći i povećati naše brojeve, cure trebaju to malo češće napraviit, nije Ri tako daleko
I da, Maja Lena.. zauzela nam je najbolje stolove
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
jutro je pa mi je bilo teško scrollat
ok, onda možda dođem na sljedeće to give it a try 
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
Ono u klubu Klub je bilo katastrofa. Srecom pa smo usli bez placanja upada i nismo dugo stali.
Strasno.
Strasno.
ex invalid_user
- Moloko
Dobro jutro
Meni je u Buzzu bilo super ako izuzmemo znojne konobare
Drago mi je da sam opet upoznala neke nove ljude i da smo se svi skupa zajebavali. I da su neki mene zajebavali
Dobila sam kratki pogled "mržnje" od Nirye jer ne volim SF serije ali sad smo iskompenzirali njeno proslo paljenje cigaretom s tim
Na gay hr partyu mi je bilo lose, prostor mi se ne sviđa a i glazba je bila bezveze. Sve u svemu, bas mi je nice ta ideja druzenja jednom mjesecno. Pogotovo sad kad ce biti i "na vani" iako nazalost 16.4 ne mogu doci jer idem na more..
Ali sigurna sam da cete se super zabaviti. Popijte nesto i za mene,kao sto je netko jucer popio ostatak mog vina 
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
^ netko anoniman, ili se nije skrivao? 
Bilo je nesto manje cura, ali to je mozda zato sto smo se pocele precesto vidjati?

Bilo mi je dobro u buzzu, a u klub klubu losa muzika i los prostor, da. U dijelu kluba dises iz petnih zila, a u drugom su nabili ogromnu klimu, od koje ti vijori kosa i bilo mi je hladno
i opet nisu imali limun za tekilu 
Isto najvjerojatnije nisam free za ovo novo outdoor druzenje, ali se veselim pozitivnim komentarima, koje ocekujem
Bilo je nesto manje cura, ali to je mozda zato sto smo se pocele precesto vidjati?
Bilo mi je dobro u buzzu, a u klub klubu losa muzika i los prostor, da. U dijelu kluba dises iz petnih zila, a u drugom su nabili ogromnu klimu, od koje ti vijori kosa i bilo mi je hladno
Isto najvjerojatnije nisam free za ovo novo outdoor druzenje, ali se veselim pozitivnim komentarima, koje ocekujem
Desert je visnjica 
Ja nemam pojma o čemu ti to *angelface*JaNNa je napisao/la:Niyra hvala na ona dva sponzorska smotuljka; ostala si mi dužna još PA žene u srednjim godinama
Meni je bilo lepo i zabavno
Andain se iskupila za zalijevanje moje majice crnim vinom tako što je išla dalje, ma koliko nakratko
Tako da mi je, sve u svemu, drago da sam se dala nagovoriti da idem dalje
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
- Moloko
@megan: Netko anoniman ali na kraju sam mu zahvalna jer me i od onog deci sto sam popila bolila glava
Ispala sam iz forme sto se alkohola tice..
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
Zašto ne unajmit prostor i jednostavno sami DJ-ati i puštati osamdesete ili napravit tematski party? 
Moloko je igračica, zahvaljujem na onom dogovorčiću ovaj i prošli put
Moloko je igračica, zahvaljujem na onom dogovorčiću ovaj i prošli put
ex invalid_user
ona cu doc ajdee nagovorila si me