izađite iz ormara
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Re: izađite iz ormara
JaNNa je napisao/la:slušam Justina Biebera
OT:
Imam čašu na Minionse. Isfurani su ali slatki. Samo ja iz te pijem.
Gadim se piti iz tuđe čaše.
Prije bih da mi se usta u potpunosti osuše i nestanu nego da koristim nečije labello.
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Imam žešću averziju prema čaju.
Moram umirat od bolova ili temperature, bit u bunilu i tek onda se dam nagovorit.
Ne vidim gušt u tome da u kafiću naručim čaj i onda srćem, dahćem, pušem i govorim da je to nešto najbolje što postoji.
Moram umirat od bolova ili temperature, bit u bunilu i tek onda se dam nagovorit.
Ne vidim gušt u tome da u kafiću naručim čaj i onda srćem, dahćem, pušem i govorim da je to nešto najbolje što postoji.
- zwarte paard
imam taster za otvaranje vrata i vec neko izvjesno vrijeme prvo kresnem pa otvorim vrata...
pored svih silnih i presilnih rokovnika tabela, papira...moje najbitnije biljeske izgledaju ovako:

samo mijenjam boje....da razaznam procitati... i to me totalno nervira, jer ne razumijem kako u datiom trenutku ne mogu pronaci rokovnik, olovku, post papirice...nista i onda eto...dobijem cudo nevidjeno...
pored svih silnih i presilnih rokovnika tabela, papira...moje najbitnije biljeske izgledaju ovako:

samo mijenjam boje....da razaznam procitati... i to me totalno nervira, jer ne razumijem kako u datiom trenutku ne mogu pronaci rokovnik, olovku, post papirice...nista i onda eto...dobijem cudo nevidjeno...
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
- salander
- Kontakt:
Ako se to odnosi i na ljubljenu,onda fakat imaš grdan problemMoloko je napisao/la: Imam čašu na Minionse. Isfurani su ali slatki. Samo ja iz te pijem.
Prije bih da mi se usta u potpunosti osuše i nestanu nego da koristim nečije labello.
OT. Ovaj Big Brother mi se gadi,al' baš ono bljak,fuj etc.
- Moloko
A malo imam da. Ali naučile su se osobe koje su bile sa mnom na to i prihvatile me tako čudnu kakva jesam.salander je napisao/la:Ako se to odnosi i na ljubljenu,onda fakat imaš grdan problemMoloko je napisao/la: Imam čašu na Minionse. Isfurani su ali slatki. Samo ja iz te pijem.
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
...jedva sam čekala da Gospođa ode na božićni domjenak firme kako bih mogla doći doma, otvoriti laptop i raditi... 
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

- zwarte paard
brat je clan grupe i slusam...
ali slusam i umirem!
znam da nisam cool ali too much mi je...

ali slusam i umirem!
znam da nisam cool ali too much mi je...
- zwarte paard
a i da se zovem morana i cura mi pusti ovu stvar:
bila bih naprosto impresionirana...nakon prvog takta proradio bi mi nagon za samoobranou i vjerovatno bih je nogom u glavu s tim da tekst ne razumijem, ali nekako mi ne mirisi na ljibavno stivo....pomislila bih da me hoce priklati...
jesus...neke zanrove ne razumijem...doista...
bila bih naprosto impresionirana...nakon prvog takta proradio bi mi nagon za samoobranou i vjerovatno bih je nogom u glavu s tim da tekst ne razumijem, ali nekako mi ne mirisi na ljibavno stivo....pomislila bih da me hoce priklati...
jesus...neke zanrove ne razumijem...doista...
- Moloko
Uvijek nosim crne carape na sportske tenisice koje imam. Ne znam zasto ali ne mogu zamisliti nijedne druge uz to.
Nemam nista rozo od odjece u ormaru.
2 puta provjeravam jesam li ugasila svjetla prije izlaska iz stana.
U 21.st i dalje perem neke kosulje na ruke jer ne zelim da se "oštete" u masini.
Kod stavljanja veša u mašinu citav zivot imam fobiju da ce se neke majice ofarbati.
Imam svoj tanjur iz kojeg uvijek jedem juhu.
Nemam nista rozo od odjece u ormaru.
2 puta provjeravam jesam li ugasila svjetla prije izlaska iz stana.
U 21.st i dalje perem neke kosulje na ruke jer ne zelim da se "oštete" u masini.
Kod stavljanja veša u mašinu citav zivot imam fobiju da ce se neke majice ofarbati.
Imam svoj tanjur iz kojeg uvijek jedem juhu.
evo ja izasla iz ormara stavila očale i svijet mi je lijepši 
Live your life be free U know U have it all.
- DoubleTrouble
Slaba sam na The Great British Bake Off 
"Better to be hurt by the truth than comforted with a lie." 
A volim rozu boju i pufaste stvari 
Gay dear? Who dear, me dear, no dear, ooooo dear...
There is always an option...

There is always an option...

- zwarte paard
nekada se sa mnom stvarno moze porazgovarati...samo me je sramota jer je toliko rijetko...
eto sada kada sam laknula dusom minuta sutnje...
eto sada kada sam laknula dusom minuta sutnje...
Išla na MR glave, stigli rezultati, nemate tumor na mozgu iz razloga što nemate mozak

Kad sam u vezi i moram ujutro ići na posao...ustanem jako tiho,da ne probudim dragu...priđem joj dok ona spava...pogledam da li je dobro pokrivena,ako nije,dobro je ususkam da se ne prehladi...i nježno je poljubim u obraz..ona to ne zna...ali mene to čini jako sretnom u tom trenutku...

Pretpostavka je majka svih zajeba
-
str8faith
- Status: U braku
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- zwarte paard
ja sam izasla iz ormara kada su me napali moljci i od tada trcim.
kada me pitaju otkuda sam?
iz ormara.
a kuda idete?
sto dalje od moljaca.
kao da ne znaju sta je kada muka natjera...
-----
elem zene to je bas lijepo, ususkavanje....
svaki puta bih pogazila pjesake biciklom kada hodaju biciklistickom stazom...iz sve snage...ali ipak zakocim, progutam zivcanluk, pa poslije vicem om kada mi se na kraju dana nakupe sve te guzice koje mi mrak na oci svale i zene s kolicima....
kada me pitaju otkuda sam?
iz ormara.
a kuda idete?
sto dalje od moljaca.
kao da ne znaju sta je kada muka natjera...
-----
elem zene to je bas lijepo, ususkavanje....
svaki puta bih pogazila pjesake biciklom kada hodaju biciklistickom stazom...iz sve snage...ali ipak zakocim, progutam zivcanluk, pa poslije vicem om kada mi se na kraju dana nakupe sve te guzice koje mi mrak na oci svale i zene s kolicima....
- zwarte paard
dobro, evo jedan pravi izlazakl iz ormara..
trebam napisati rad vezano za bilo sto iz oblasti zenskih studija...biilo sta, ali mi je toliko dosadilo slusati godinama isto, da mi se zeludac prevrce, toliko me je okrenulo na drugu stranu da ne mogu temu odabrati kamoli nesto napisati. kriticno je...pa na kraju necu dobiti diplomu jer mislim da necu napisati rad, a na predvanja sam isla mrrrtva nakon posla da ispostujem.
mislim da sam pala na razinu podvaljivanja diplomskog jer mi se stvarno smucilo, a ipak to sebi dopustiti ne mogu. ja ne mogu napisati tih 15 stranica...
mjesec dana se mucim s odabirom teme.
mislim da ce biti
zene i prostitucija...jesus...
ili moje prvo iskustvo s prostitutkom, a onda cu pod most da je skupim i da napisemo rad skupa! do tud mi je doslo!
trebam napisati rad vezano za bilo sto iz oblasti zenskih studija...biilo sta, ali mi je toliko dosadilo slusati godinama isto, da mi se zeludac prevrce, toliko me je okrenulo na drugu stranu da ne mogu temu odabrati kamoli nesto napisati. kriticno je...pa na kraju necu dobiti diplomu jer mislim da necu napisati rad, a na predvanja sam isla mrrrtva nakon posla da ispostujem.
mislim da sam pala na razinu podvaljivanja diplomskog jer mi se stvarno smucilo, a ipak to sebi dopustiti ne mogu. ja ne mogu napisati tih 15 stranica...
mjesec dana se mucim s odabirom teme.
mislim da ce biti
zene i prostitucija...jesus...
ili moje prvo iskustvo s prostitutkom, a onda cu pod most da je skupim i da napisemo rad skupa! do tud mi je doslo!
- zwarte paard
Hvala, hvala.
Brizno od tebe...
Nadasve...
Eto, neki za ljubav moraju placati...
Comfort sex.... Bilo bi to just fine.
mada...
suocimo se sa stvarnoscu, a ne romantizacijom prostitucije...

Brizno od tebe...
Nadasve...
Eto, neki za ljubav moraju placati...
Comfort sex.... Bilo bi to just fine.
mada...
suocimo se sa stvarnoscu, a ne romantizacijom prostitucije...

- zwarte paard
prijevod je lako kao 2x2
- Moloko
Ne volim kad mi je netko preblizu face kad mi nesto priča..osjećam se nekako nelagodno.
- zwarte paard
zaljubljujem se fatalno samo u zene koje su lude, ali se ne cini tako u pocetku.
i mislim da su lijepi ljudi govna...jebiga!
i mislim da su lijepi ljudi govna...jebiga!
- zwarte paard
pogodila me princeova smrt...da! obozavam ga!
- Moloko
..kao mala sam stalno kupovala časopis Auto klub i ta se ljubav prema autima zadržala do danas.

- zwarte paard
Žao mi je što sam pukla pare za rafting...
Ne mogu.prezaliti što.sam.platila plivanje maloprije I samo.usla u vodu I izasla... Doslovno... Popizdim zbog guZve... I sada bih plakala, jer sam trcala a posla da stignem...
Ujutro cu u sest na bazen...Kada nema dlakavih tipova s velikim stomacinama da mi pred nosom uskoce sa ivice.
Jesus... Eto imam ovakve dane.
Da
..nekada ljudima Nije jasno što se zbiva sa.mnom.... Ali ja jednostavno ne mogu I gotovo. Ne mogu....
I sada susenje kose.... Joooj.... Joooj jooooooj!
Ne mogu.prezaliti što.sam.platila plivanje maloprije I samo.usla u vodu I izasla... Doslovno... Popizdim zbog guZve... I sada bih plakala, jer sam trcala a posla da stignem...
Ujutro cu u sest na bazen...Kada nema dlakavih tipova s velikim stomacinama da mi pred nosom uskoce sa ivice.
Jesus... Eto imam ovakve dane.
Da
..nekada ljudima Nije jasno što se zbiva sa.mnom.... Ali ja jednostavno ne mogu I gotovo. Ne mogu....
I sada susenje kose.... Joooj.... Joooj jooooooj!
- Moloko
..površna sam i odbijaju me žene koje ne nose NIKAKAV parfem.

Moja najomiljenija glumica je Julia Roberts.
Obožavam gledati filmove u kojima glumi.
Obožavam gledati filmove u kojima glumi.
Pretpostavka je majka svih zajeba
Mislim da bi topic 'što misliš o korisnici' bio puno zanimljiviji kad bi si korisnice prestale stalno dijeliti komplimente 
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel