Soooo.. Tko je tko u ovom zatvoru? Tko je u cimerstvu? Tko smišlja napad u wc-u? Koji su klanovi?
Dajte mašti na volju..
Da me vidiš u uniformi s bičem, promijenila bi mišljenje.Moloko je napisao/la:Ne možeš, zatvorska čuvarica mora biti stroga, ti si preblaga.
Btw-dobrodošla u zatvor!
A tvom prljavom mozgu se vjerojatno najviše svidio ovaj dio sa osobnim kažnjavanjem.Nirya je napisao/la:Reklo bi se da se ovim zadnjim postom dovoljno autoritativno postavila da može biti čuvarica
*angel*Moloko je napisao/la:A tvom prljavom mozgu se vjerojatno najviše svidio ovaj dio sa osobnim kažnjavanjem.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Može.Tori je napisao/la:ariadne, dobro bi mi dosao piroman u klanu, jesi za? nudim gram cistog kolumbijskog kokaina svaki drugi dan i fizicku protekciju, kao i mjesto na tecaju spanjolskog koji drzimo u knjiznici, a koji meni zapravo sluzi da drzim niryu na oku jer sumnjam da se trosi sa zatvorskom psihologinjom iza polica i trebam dokaz da je mogu ucijeniti.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck