Little N je napisao/la:Jel to karma? Smijala sam se Janni za njenog asistenta..
Sad sam u istim govnima..
Kako je moguce da ljudi toliko smrde da za njima ide magla smrada po uredu od 200 kvadrata?!
Prva sefovska uloga ~ reci joj da smrdi ~ fak maj lajf
O tome koliko je fantastičan ovaj godišnji bio, baš kako mi je bilo potrebno da napunim baterije (iako se nisam pošteno naspavala punih mjesec dana). O tome kako najbolje stvari doista dolaze neplanski i neočekivano. I o tome kako su tri dana nošenja fake dreadlocksa na Liburniconu definitivno bili vrijedni skoro-pa-dvosatnog dovođenja kose u njeno normalno stanje
Plus, baš se jako veselim večerašnjoj cugi
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
Herc me tilta cijelu večer. Malo malo pa preskoči. Ne bi niš rekla da nisam imala savršeno uredan ultrazvuk i EKG nedavno al prestani me brate zajebavat, dogovorili smo se.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
ariadne je napisao/la:Herc me tilta cijelu večer. Malo malo pa preskoči. Ne bi niš rekla da nisam imala savršeno uredan ultrazvuk i EKG nedavno al prestani me brate zajebavat, dogovorili smo se.
Anemija. Same problem here.
Plus danas je neki ludi dan sto se klime tiče,puno ljudi se zali na glavobolje i pritisak.
Ot: Spavanje,napokon.
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
sljedeci puta kada budem sjedila na veceri na kojoj ce neki uvazeni poslanik nekog bla bla bla ili novinar bariti...
ima da pola sata pricam o umjetnom djubrivu i o razlici prirodnog i umjetnog djubriva, da ga blink blink pogledam u oci milosrdno i zamolim da izgoolga kemijsku formulu za umjetno djubrivo jer je meni sasvim slucajno otisla baterija a jako me zanima sta je to.
onda cu mu pokazivate sve fotke s projekta s racupanim bakama , krezubim djedovima kako poziraju s namjestajem i logom EU, kako sade maline, oni u kuci, ispred kuce...imam samo 2 godine materijala.
a onda cu preci na folder azilanti i njihove tuzne price...
a onda cu ga zakucati s nasiljem nad zenama...to nijedan ne prezivi...
ima da ne zna kako se zove...brate koji smorovi...
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
O tome kako se gospoja mora nac u postu koji nju uopce ne spominje... Čovječe to sto imas fetiš na to jebeme se... Al ne vrti se cili svit oko tebe... A te prijetnje ovisi mačku o rep!
Nasip predvečer je kul. Nasip kad padne mrak isto kul, osim onog neosvijetljenog dijela. Ionak sam ćorava, sad još i ovo. Meanwhile, očekujem najmanje 1279 grčeva u nogama preko noći, sve si nešto mislim preventivno popit neš protiv upale da ne bi bilo da se ne mogu ustat ujutro na poso. Jadna mi majka.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck