što od hrane vam fali u restoranima/fast food-ovima u kojima ste do sad bili? Koje kombinacije bi voljeli isprobati?Čime bi vas se osvojilo na prvu?
Pišite.
Nirya je napisao/la:Svaki fast food bi, prema mom mišljenju, trebao imati u ponudi falafel
Da, nisam prezala ni pred čim.Bash je napisao/la:Awww Popaj. Prva asocijacija mi je ona "Popaj je zatvorio, ali invalidna je dobila svoj sendvič."

I bow to theetalented miss cohen je napisao/la:Tako mi proto-semitskog panteona, Falafel je ljubav prapočetna u vrelom ulju. Psalm koji se pjeva punim ustima. Shekhinah u skrušenom jednjaku čovječjem. Blagoslovljen onaj koji dlanovima svojim oblikuje tu bespočetnu oblost. Hosana u oblinama!
Steta sto tako neceg nema u Zagrebu. Mene isto, nisam vidjela toliko raznolikosti ponude ni u jednom drugom gradu na obali. Pri tom ne mislim na fast food, otvorilo se hrpetinu kvalitetnih zalogajnica, steak houseova, wine&cheese barova i sl.Andain je napisao/la: A i Split me pozitivno iznenadio ove godine.
jao, da... Totalno potpisujem.Andain je napisao/la:Dodatno, obzirom da je Leonarda Boban s čušpajzom otišla iz zga, bilo bi lijepo ponovo imati takvo jedno mjesto, gdje na brzinu možeš pojesti nešto na žlicu (a da nije isključivo mini juha). Super su bila ona njihova variva.