The L Word S4
-
swayka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
Malena je napisao/la:i samo me zanima dal recimo,ak se njih dvije povataju, mora biti i njen interpreter s njima
svidja mi se kako Helenu prikazuju, vise nije ona hladnokrva nucka, bas je simpacranberrie nk je napisao/la:jel se vama cini da su Helenu nekako u ovoj sezoni postavili da zamijeni Danu? Sva je zbunjena...ful mi je smijesna i ne lici mi na onu prije.
Dosta je slicna Dani kakva je bila u prvoj sezoni
ali najjaca scena od svega mi je kad je papi upala shane kad je ova kuvala zensku
- Hidden_soul
- Devil in details
- Hidden_soul
- Devil in details
je, je....vis, uopce mi to nije palo na pamet!!cranberrie nk je napisao/la:jel se vama cini da su Helenu nekako u ovoj sezoni postavili da zamijeni Danu? Sva je zbunjena...ful mi je smijesna i ne lici mi na onu prije.
Dosta je slicna Dani kakva je bila u prvoj sezoni
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."
lana je napisao/la:meni je sjajno kak je tak jedna epohalno vazna stvar uspjela "pobjec" zeni i meni. mi nismo kak spada ni prvu sezonu pogledale.
btw, 4.04., scena s kosarkom, tocnije, euforija Alice kad profura loptu kroz noge i od srece ju spici u plocu
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."
-
swayka
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo

i taman odgledala 6. epizodu...
u ovoj se epizodi cak netko i posevi, netko zabrije, netko ostane posran, netko se proslavi na sve strane, netko opet izgubi masno para, netko ce valjda priznat nesto, netko ne voli djecu, netko se potuce a nastrada druga osoba, prekomicno , netko se borio u Iraku,...

meni je ova Tasha in some kind of way so cute, she's got something...

a sta se tice one plavuse od shane, nije mi draga (ne kao karakter nego mi nije sjela, ne mogu se naviknit na njene oci), a shane ce najvjerojatnije se s njom spandjat...

-
cranberrie nk
jedna od najboljih epizoda do sada...
vec od urnebesnog izraza lica kojeg je shane imala na samom pocetku epizode, pa do samog kraja..
sve prezabavno i konacno bez neke prevelike drame.
svidjaju mi se nove glumice. Cybill Shepherd mi je bas nekako podigla atmosferu u seriji.
sto se tice toga tko je cute...ajme, od kud poceti... tasha, ona cura koju jenny mulja, plavusa..sve su mi super

vec od urnebesnog izraza lica kojeg je shane imala na samom pocetku epizode, pa do samog kraja..
sve prezabavno i konacno bez neke prevelike drame.
svidjaju mi se nove glumice. Cybill Shepherd mi je bas nekako podigla atmosferu u seriji.
sto se tice toga tko je cute...ajme, od kud poceti... tasha, ona cura koju jenny mulja, plavusa..sve su mi super
-
cranberrie nk
da, skoro svaku rezira netko drugi. ovu epizodu nije ni napisala Ilene Chaiken, nego Angela Robinson koja ju je takodjer i rezirala.Malena je napisao/la:da...dobra epizoda...mi smo se bas pocele pitati da li te epizode reziraju razliciti reziseri? jer mi se cini da je tako bilo u nekoj od prethodnih sezona...
-
cranberrie nk
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Ilene je dobila otvoreno pismo...
http://www.afterellen.com/column/2007/1 ... aiken.html
...koje vjerojatno skoro nitko neće pročitati jer ima čitave 3 stranice, što je šteta jer je urnebesno dobro i predstavlja sjajno uloženo vrijeme.
http://www.afterellen.com/column/2007/1 ... aiken.html
...koje vjerojatno skoro nitko neće pročitati jer ima čitave 3 stranice, što je šteta jer je urnebesno dobro i predstavlja sjajno uloženo vrijeme.
- Hidden_soul
- Devil in details
Zita je napisao/la:neznam al debs mi je totalno kul filmic
a tek ona zla lady
Daaaaa. Jordana Brewster.
Nisam je bas previse primijetila u Fast and furious (vjerovatno zato jer pored Michelle Rodriguez ni vlastitu mamu ne primijetim
ontopic: i da, meni je dobra ova sezona. Jako dobra, u odnosu na 2.recimo. Ova prica sa Alice i ovom njenom starom je super, a i ova plava od Shane mi ima bas ono nesto, cak i kao plavusa, bas mi je nekako mmm
S obzirom da je i Papi hot kad je gledas kao glumicu i zenu, a u seriji mi je tako bezveze, samo radi karaktera i lika kojeg glumi :?
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
"You've made some bad choices, Ilene — Jenny's confusing carnival past and clichéd writer's angst; Kit and Angus's ridiculous love affair; Helena's sudden split personality; Tina's manhunt; Max's, well, everything; and, of course, Dana's death, to name a few — and I'd like to help you correct those mistakes."

drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...