pa evo nakona tih napada i svakakvih misljenja da i ja dam svoj dio
narodnjaci su dio mog odrastanja, mostar je grad gdje nakon 22 sata u svim kaficima i klubovima sviraju cajke. nakon nekog vremena , navikla sam se i cak stovise pase mi ta vrsta muzike kad izadjem vani i zelim piti, nema bolje pratnje tekili od cajki
kad zelim plesati onda idem u klubove gdje se pusta rnb , dance hall i sl.
a kad se zazelim dobrog provoda uz pivo , slusam rock ploce sa tatom

a kad hocu da se ubijam, slusam cajke.
ne volim olinjale folkerke i folk pjevace sa idiotskim tekstovima, ali vani volim cuti cecu raznatovic, halida beslica, acu lukasa, sasu matica pa i seku aleksic zbog one pjesme BAS MI SE SVIDJA TVOJA DEVOJKA.
ovi gore navedeni izvodjaci su imali svojih promasaja i pjesama tipa cvetak zanovetak i sl. ali i nekih super stvari koji su mi obiljezili prvi poljubac, prvi dernek, prvo pijanstvo, prvi seks.
kao sto sam vec jednom spomenula radije bih da me se sudi po velicina grudnjaka nego glazbenom ukusu ili po vama neukusu.
iz razloga jer curi koja u svojoj osobnoj kolekciji ima holsta, voli slusati carmen, ima ploce whitesnake, cd ove bijelog dugmeta koje koristi

, opusta se uz enigmu, divlja uz AC/DC ili m.mansona sva ova prica o stetnosti narodnjaka ne znaci nista.
ali, jedno vam priznajem, nema smisla da se ovakva parada odrzava u sred zagreba i dr vecih gradova u CRO.
jedan jedini razlog- ljudima koji ce doci ne pristaje niti taj djir, niti taj izgled a pogotvu ne taj glazbeni izricaj . prsate plavuse i macani ciji je cukun djed bio hercegovac a on sad ima merdju pa se izdaje pod isto ne trebaju na takav event, vec u jednu od ovih folkdiskoteka po jednu zalutalu :.. na zalost ne šaku, ali barem čašu

~YOU HAVE TO DO STUFF THAT AVERAGE PEOPLE DONT UNDERSTAND, BECAUSE THOSE ARE THE ONLY GOOD THINGS~