Severina u ulozi barunice Castelli
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Severina u ulozi barunice Castelli
Severina je u HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci već oduševila predstavom "Karolina riječka", no to nije ušutkalo glumce koji, ljubomorni na nevjerojatnu pozornost koju Severina izaziva koketiranjem s teatrom, i dalje smatraju da je najveća hrvatska pjevačka zvijezda nedostojna kazališne pozornice. Intedantica na odlasku i osoba najzaslužnija za Severinin angažman u Rijeci, Mani Gotovac, povukla je odličnu paralelu između barunice Castelli i Severine.
(index.hr)
Smatrate li da je Severini nije mjesto u kazalistu bez obzira na kritike?
(index.hr)
Smatrate li da je Severini nije mjesto u kazalistu bez obzira na kritike?
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
-
call_me_not
ako anja sovagovic moze pjevat, vala moze i severina glumit. osim toga, nasi kriticari su uvijek jako brzi na pljuvanju svega - pogotovo onih stvari koje se jos nisu ni dogodile. treba vidjet kak ce napravit ulogu, pa onda o tome razglabat. i sta to znaci da je "nezasluzna"? ko da je sanader zasluzan da bude premijer? ko sto rekoh, nek odigra rolu i nek se onda vidi. a btw, castellica je jedna polu fufa (tako bi je danas okarakterizirali) koja se uda u bogatu kucu za puno starijeg covjeka i šmira damu. nije to nikakva damska rola. to bi mogla odigrat i jelena rozga, a di nece severina.
-
jabooka
Ne znam pitam....dosta ljudi misli da joj tamo nije mjesto uostalom poznat je trend da severini od kada se po@ebala pred kamerom nije nigdje mjesto.Zita je napisao/la:zasto joj nebi bilo mjesto?
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
-
jasamocitam
isuse...kako je anja sovagovic krajnje netalentirana za pjevanje! to je pre-stra-sno!
s obzirom da postoji hrpa glumaca koji su zavrsili akademiju, a nemaju pojma o glumi zakljucujem da postoje oni koji nisu zavrslili nikakve skole pa im to svejedno ide jako dobro.
seve u kazalistu? zasto ne. ak nis drugo privuci ce one koji radi niceg drugog ne bi nogom krocili u kazaliste. i to je vec nekakav plus.
s obzirom da postoji hrpa glumaca koji su zavrsili akademiju, a nemaju pojma o glumi zakljucujem da postoje oni koji nisu zavrslili nikakve skole pa im to svejedno ide jako dobro.
seve u kazalistu? zasto ne. ak nis drugo privuci ce one koji radi niceg drugog ne bi nogom krocili u kazaliste. i to je vec nekakav plus.
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
obozhaaavam krlezhu...pa tako i glembajeve..tj. chitavu triologiju..i..u krajnjem sluchaju..barunica..kakva god da bila..mislim da ne mozhe unishtiti taj komad..jer..glembajevi su puuuno vishe od samog leona i/ili barunice...koliko god ti likovi bili hiperexponirani...glembajevi su toliko dobar komad..daaa....sa severinom ili bez nje..svejedno je..sve svejedno je...
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
-
call_me_not