može i sutra, a može i u nedjelju popodne.
Zagreb lesbians - druženje
-
Aryana Tarfal Kan
-
weirdo
- cudnovata
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
ajmo i skinse pozvat
mislim...ne radi se to tak, tajna lokacija
(kako obožavam taj pojam) se rješava preko pp-a.
da, može kolding...
ja ću imat...
nove oldskul vansice
, crne sa zelenim zmajem, dieselice (što ujedno daje historijski momenat ovoj štoriji, nisam nosila trapke preko nekoliko mjeseci) e, sad...ako do sutra nađem ribež bit će "potrgane" ako ne, onda jebat ga, nove. gore bijelu majicu i smeđu šulju s kratkim rukavima. i znam kak aryana zgleda pa ću ja vas prepoznat mada mislim da je i mene teško fulat.
mislim...ne radi se to tak, tajna lokacija
da, može kolding...
ja ću imat...

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
-
Aryana Tarfal Kan
Okej, znači, it's a deal! Koja prva dođe neka sjedne za veliki stol (a šta ako ne bude mjesta ?! nešto ćemo smisliti, ako ne, ići ćemo negdje drugdje, bitno da se skupimo), a ja ću se potruditi da ja dođem prva jer sam ja ipak inicirala ovaj sastanak pa bi bio red. Znači vidimo se sutra u 7 u Koldingu! Jeej!

Kad smo već kod nefulavanja, danas sam s prijateljicom bila u menzi i neki mi je dečko prišao da "bi li se ja s njim slikala". Hm?! Kako neugodno. Je li to bilo zato što mu se moj stil sviđa ili da bi mi se mogao rugati sa što više prijatelja, ne znam, but who cares, right?
Neću objašnjavati šta ću obući (jer iskreno, ne znam
), već ćemo se skužiti. Weirdo i Ice znaju kako izgledam 
Kad smo već kod nefulavanja, danas sam s prijateljicom bila u menzi i neki mi je dečko prišao da "bi li se ja s njim slikala". Hm?! Kako neugodno. Je li to bilo zato što mu se moj stil sviđa ili da bi mi se mogao rugati sa što više prijatelja, ne znam, but who cares, right?
Neću objašnjavati šta ću obući (jer iskreno, ne znam
- nimfomanka
-
Aryana Tarfal Kan
a jebiga... ja ne mogu nikako prije 7, od 7 pa na dalje. Weirdo, ti dođi oko 9 ako već ne možeš, ja ću biti tamo, to druženje će sigurno potrajati duže od dva sata.
Ninfomanko, kad si ti gotova s tim jednim mjestom? Pa da dođeš kad obaviš to mjesto, ha? A šta fali Koldingu? Fino je, nije prebučno, uglavnom svira neki dobar jazz ili tako nešto, nije presvijetlo ni pretamno, lijepo je uređeno (jedino su konobari, odnosno jedan konkretno, neljubazni, ali to možda samo prema mojim crtežićima
)
Daj Ninfo i Weirdo dođite, pliiiizzz!
Ninfomanko, kad si ti gotova s tim jednim mjestom? Pa da dođeš kad obaviš to mjesto, ha? A šta fali Koldingu? Fino je, nije prebučno, uglavnom svira neki dobar jazz ili tako nešto, nije presvijetlo ni pretamno, lijepo je uređeno (jedino su konobari, odnosno jedan konkretno, neljubazni, ali to možda samo prema mojim crtežićima
Daj Ninfo i Weirdo dođite, pliiiizzz!
- nimfomanka
-
Aryana Tarfal Kan
- nimfomanka
- nimfomanka
-
weirdo
- cudnovata
imam 5 i pol kuna
nemam cigarete
:cryingoutloud: jebeni bankomat mi je pojeo 10 kn
... em, jeli ovo fiksno uopće??
mislim da neću doć... glupo mi je tak' an slijepo a ne mogu bit tamo prije pola 10. fuj ovaj dan, fuj.
mislim da neću doć... glupo mi je tak' an slijepo a ne mogu bit tamo prije pola 10. fuj ovaj dan, fuj.

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
-
call_me_not
-
call_me_not