Upravo sada...
-
vision-zlavjestica
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
mozak na pashu uz zvuke Lynyrd Skynyrd ~ LIVE ...baaaash sooolidan koncert...shto me..automatski..navodi na misao o koncertu...ma.bilo kakvom..bilo kojem..koncertu..pod H I T N O trebam dozu dooobre zhive svirke...p.m.* rock~blues~jazz~punkrock~hardrock~metal..uglavnom..rock spika..idealna bi bila kombinacija rocka i bluesa sa dobrim pojedincima..tj .i nstrumentalistima..koji su ustanju izvesti pokoju.. onak.. blaaago jazziranu..improvizaciju..eto..
aaahhhh....teeeshki su to osjechaji..
* p.m. je u ovom sluchaju znachilo ~ po moguchnosti..
aaahhhh....teeeshki su to osjechaji..
* p.m. je u ovom sluchaju znachilo ~ po moguchnosti..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
-
weirdo
- cudnovata
nimfo, uvin h čaj, i da nisam čula da je odvratan jer u stanju sam popit litru an eks, a to mi ej do sada uspjevalo samo s vrbničkom žlahtinom, stvarno pomaže. ispišat ćeš sva sranaj iz sebe most definetly. i rađe počni pit kad još nije veliak frka za prevenciju.
ot: osjećam se sjajno, izašla s fucking sterjterima
god damn volim te debile...
doveli me u priliku da nazovem hidden i pustim joj "..jeeeeeeer srce nijeeeeeeee kaaaaaaaameeeeeen"
...naravno da smo bili u paladiumu :pjuk:
užasno ih volim, i've got the feeling that people make me immortal. nekako sam sretna, ful, i jebeno mi se sviđa ona cura. dobro je.
dobroooo jeeeee.
ot: osjećam se sjajno, izašla s fucking sterjterima
užasno ih volim, i've got the feeling that people make me immortal. nekako sam sretna, ful, i jebeno mi se sviđa ona cura. dobro je.

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
-
weirdo
- cudnovata
sa hidden na msnu...Bože koje biće
i tako mi u nekim raznoraznim diskusijama, kako o tome da "a i moji zivci i strpljenje imaju strpljenja"
do mojeg: "ne brij hidden, fakat ne brij, kod lezbi volim muški mozak, tvoj je trenutno jebeno femičast" što si ej stavila za novi potpis
niš' izvještavat ću vas dalje
niš' izvještavat ću vas dalje

-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
dali ti to pokushavash..shto?? progurati nekakvi ideju..ili chaaak peticiju za hiddenin povratak na forum???
ako da..evo..budem ti 1. ili 2. potpisala i ja..
( em nisam bash za banove..em..hm..sada kada se sve sleglo..mislim da smijem rech..kaaako..i nisam bash najsigurnija da je postojao neki prevelik razlog za taj ban...+ sva srecha da me tih dana nije bilo na forumu..jer..sigurno bi me nesht povuklo za jezik..i..uvalila bi se u bla bl abla & klafr klafr klafr..a sve u smjeru..ebem ti mamu i tatu i sve po spisku..nazhalost..)
a ja...hm..meni se ne spava..dovrshila sam obe knjige..i..sada mi se neda nishta pochinjat chitat..dodushe..nit imam shto doma..ok..ajde.imam 2-3 koje bi trebala/mogla prochitati..ali..nishta shto me..onak..bash vuche..+ ne gleda mi se nishta on tv..+ nemam ideju shto bi mogla na netu chitati..index,monitor.jutarnji i glas istre sam vec preletila...
ahhh..teeeshki su to osjechaji...
ako da..evo..budem ti 1. ili 2. potpisala i ja..
( em nisam bash za banove..em..hm..sada kada se sve sleglo..mislim da smijem rech..kaaako..i nisam bash najsigurnija da je postojao neki prevelik razlog za taj ban...+ sva srecha da me tih dana nije bilo na forumu..jer..sigurno bi me nesht povuklo za jezik..i..uvalila bi se u bla bl abla & klafr klafr klafr..a sve u smjeru..ebem ti mamu i tatu i sve po spisku..nazhalost..)
a ja...hm..meni se ne spava..dovrshila sam obe knjige..i..sada mi se neda nishta pochinjat chitat..dodushe..nit imam shto doma..ok..ajde.imam 2-3 koje bi trebala/mogla prochitati..ali..nishta shto me..onak..bash vuche..+ ne gleda mi se nishta on tv..+ nemam ideju shto bi mogla na netu chitati..index,monitor.jutarnji i glas istre sam vec preletila...
ahhh..teeeshki su to osjechaji...
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
eee da..a imam i posla..ali..nekako mi se neda nishta sada zapochinjat..iako..cheka me veelik..opsezhan naporan..i ..pomalo dosadan posao..neke analize i bl abl abla..pravilnici kenj kenj..
nish..sad sam vech zabrijala..a..nemam rezervnu kutiju cigareta..
ebemu misha..fakat..teeeshki su to osjechaji..
p.m.
nish..sad sam vech zabrijala..a..nemam rezervnu kutiju cigareta..
ebemu misha..fakat..teeeshki su to osjechaji..
p.m.
- sumrak_zivota
- nimfomanka
- nimfomanka
-
weirdo
- cudnovata
jučer sam u neko doba bila stvarno jako pijana, a to mi se nije desilo stvarno dugo, od četvrtka dobro.... sad... ali mi se prije toga nije desilo ...dugooo, ok, ok, osim one jedne subote
nego, u tom momentu kaže meni best friend; e vidio sam ti bivšeg neki dan. i ja , koza,
kao iz topa pitam: i, jel' još uvijek ima mali pimpek?
ugl. fakat mi bad i sad me grižnja savijesti nagnala da ga vodim na cugu. a nismo se vidjeli ima 3 mjeseca, jedva čekam čut sve te priče i pričice. baš. đizs, nikad neću zaboraivt njegovu facu kada sam mu rekla da sam gay, a ono bili smo skupa prije 4 godine ali opet.
a volim tog tipa u biti
majčinksi!! jasno 

-
shank
- Kontakt:
weirdo je napisao/la:kao iz topa pitam: i, jel' još uvijek ima mali pimpek?
.....drkam bezveze sad tu po netu kad nemaj kaj pametnijeg radit u 5 ujutro nakon kokošinjca....gdje je bilo super....subota i puno previše muških al premalo žena
i burazu arcadii koji mi je nestal a fak....
Jebe mi se....baš....
-
weirdo
- cudnovata
bulja će mi explode 
probudih se solo u ogromnom stanu , frenidicinom. svi manijaci su otišli doma a ona 3 kata ispod shevi svog dečka. i ono...ajmo se malo šetat, pa jest npr... ogromnu sendivčinu, uzmi nije tvoje...i te politike. ugl. rašćupana sam, u prugastoj sivo cronj majici i prugastoj crveno/plavo/crnoj pijami... fakat mi niej trebalo da me njen buraz vidi u ovom stanju.
mislim da je mali još u šoku.
probudih se solo u ogromnom stanu , frenidicinom. svi manijaci su otišli doma a ona 3 kata ispod shevi svog dečka. i ono...ajmo se malo šetat, pa jest npr... ogromnu sendivčinu, uzmi nije tvoje...i te politike. ugl. rašćupana sam, u prugastoj sivo cronj majici i prugastoj crveno/plavo/crnoj pijami... fakat mi niej trebalo da me njen buraz vidi u ovom stanju.
mislim da je mali još u šoku.

- mala_od
eee weirdo...bilo bi ti dosadno da nije tako ispalo...
slušam buraza kak pokušava napraviti ručak, hahaha, mislim da ću si nešto naručiti...nekak mi se ne svidjavi komentaru "a u kurac", "krivo", "pm" etc..i to svakih 2 minute...
slušam buraza kak pokušava napraviti ručak, hahaha, mislim da ću si nešto naručiti...nekak mi se ne svidjavi komentaru "a u kurac", "krivo", "pm" etc..i to svakih 2 minute...
Zaključak večeri: piva + jagode + šlag = zakon kombinacija...ja nisam imala želučanih tegoba
- nimfomanka
- sumrak_zivota
- nimfomanka
joj ti mala. Dobila buš idući put po prstima. Ona tvoja frendica je bila glas razuma ispred drpaonice. Ti si me tjerala na zlo:)shank je napisao/la:weirdo je napisao/la:kao iz topa pitam: i, jel' još uvijek ima mali pimpek?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....drkam bezveze sad tu po netu kad nemaj kaj pametnijeg radit u 5 ujutro nakon kokošinjca....gdje je bilo super....subota i puno previše muških al premalo ženai pozz našoj dragoj Starki koja je večeras bila prisutna na šanku
i njenim prredobrim četvrtkima...i nimfi sisatoj štrumfetinil kak već jel
![]()
i sumrakiću mom
pijanom blesavom
![]()
i burazu arcadii koji mi je nestal a fak....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- nimfomanka
- nimfomanka
-
weirdo
- cudnovata
se osjećam rehabilitirano...napokon. odlučila sam danas provest jedan vodeni dan i hidriram već jebenih 12 sati, nadam se da sam izbacila iz organizma sva sranja koja sam u isti unjela jučer... bez imalo namjere.
okupala se, mali zaspao i sad čekam da mi pijana mama
dođe doma.
išla je na "rođendanski tulum"
okupala se, mali zaspao i sad čekam da mi pijana mama