Pitaj me
Re: Pitaj me
Radije bi se bavila kriminalom nego radila s djecom
Bi li svercala drogu?
Bi li svercala drogu?
Ne jebe lijep nego uporan 
- talented miss cohen
- כהן גדול
- Spol/rod: žensko
Droga nije od Boga.
Da postoje samo dva spola na svijetu, bi li bila žensko ili muško?
Da postoje samo dva spola na svijetu, bi li bila žensko ili muško?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Žensko, i like it a lot 
Koju supermoć bi imala da možeš?
Koju supermoć bi imala da možeš?
- tratinčica
Teleportacija mi zvuci jako efikasno. 
Koji superjunak bi htjela biti?
Koji superjunak bi htjela biti?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Buditi ljude za svoju pravu prirodu.
Vjeruješ li (pre)lijepim ljudima?
ed- WonderWoman
Vjeruješ li (pre)lijepim ljudima?
ed- WonderWoman
- tratinčica
Ma ja sam naivna, vjerovala bi i Tedu Bandiju pa bi me zamlatio negdje. Ono: "da, odimo vidjeti u tu mracnu šumu malog psica, zasto ne, zvuci legitimno"
Za ozbac, vjerujem svima na prvu dok se ne pokaze suprotno. Presumpcije i to, kolegice.
Jel vjerujes ruznim ljudima? (Najbolje pitanje ikad!)
Za ozbac, vjerujem svima na prvu dok se ne pokaze suprotno. Presumpcije i to, kolegice.
Jel vjerujes ruznim ljudima? (Najbolje pitanje ikad!)
Vjerujem. Until they prove themselves ugly.. 
Kad si se zadnji put jako zatreskala u nekoga?
*kae s pitanjima
vjerujem i rugobicama, why not
Kad si se zadnji put jako zatreskala u nekoga?
*kae s pitanjima
vjerujem i rugobicama, why not
Ima jedno 3-4 godine,srica pa nisan od nekog zaljubljivanja
Koliko ti je trajala najduza veza?
Koliko ti je trajala najduza veza?
Ne jebe lijep nego uporan 
- talented miss cohen
- כהן גדול
Dugo, dugo u noći. Onda se prekinula... tu tuut-tu-tuut-tu-tuuut...
Koje sve security checks mora proći netko da bi mu pričala što osjećaš?
Koje sve security checks mora proći netko da bi mu pričala što osjećaš?
- tratinčica
Mora me znati relativno dugo ili mora biti sa mnom u vezi, u tom slucaju se vremenski period smanjuje. Po sili zakona. 
Koliko si zadovoljna svojim humorom? Mislis li za sebe da imas glupe fore? (Ne znam sto zelim reci s ovim pitanjem, ali slucajno sam usla u ovaj topic i napisala odgovor, vjerujte - moguce je i onda sam opet slucajno kliknula send i eto, jebiga, sad moram postaviti pitanje)
Koliko si zadovoljna svojim humorom? Mislis li za sebe da imas glupe fore? (Ne znam sto zelim reci s ovim pitanjem, ali slucajno sam usla u ovaj topic i napisala odgovor, vjerujte - moguce je i onda sam opet slucajno kliknula send i eto, jebiga, sad moram postaviti pitanje)
Hey, this is not a one way street.
Di je pitanje?
Di je pitanje?
Uf. Jako sam nepovjerljiva tako da taj koji bi prosao sve moje checkse bi bila ljubav.
Da li bi ikad oprostila prijatelju koji te dva/tri puta povrijedi?
Da li bi ikad oprostila prijatelju koji te dva/tri puta povrijedi?
- tratinčica
Ovisi kako i ovisi o tome jesam li rekla da je određeno ponasanje nepozeljno pa se isto ponavljalo. No, sve ovisi o tome sto je napravljeno. Za sitnice ne reagiram tako naglo.
Kad si zadnji put prekinila svaki kontakt s nekom osobom? Mozes i reci zasto?
Kad si zadnji put prekinila svaki kontakt s nekom osobom? Mozes i reci zasto?
- jedna.tamo.
- Ja sam: lezbijka
Prije cca 6-7 godina. Tadasnja bestica i tadasnja cura...a malo su se povatale zenske. Cura me nije ocekivala, ja htjela napraviti iznenadjenje...imala sam kljuc od stana...i zaista je bilo iznenadjenje
obje su dobile momentalnu pedalu
Kako ti stojis s prevarama ?
Kako ti stojis s prevarama ?
Jutroo 
Ja sam ona sto nije nikad nikog prevarila,a da li mene jesu nije mi vise uopce bitno. Ionako bi garant zadnja sve doznala. Tako to obicno bude.
Smeta li te miris mimoza? U ovom slucaju mislim na cvijece
Ja sam ona sto nije nikad nikog prevarila,a da li mene jesu nije mi vise uopce bitno. Ionako bi garant zadnja sve doznala. Tako to obicno bude.
Smeta li te miris mimoza? U ovom slucaju mislim na cvijece
- grlica
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Smeta (no lipe su mi za vidit)
Spretna si s loptom?
Spretna si s loptom?
" Život je kao cvijet, a ljubav njegov med."
Victor Hugo
Victor Hugo
- Extravagant_style
Razno... Slušam nešto par dana dok mi ne dosadi pa nađem nešto drugo...lastresort je napisao/la: ↑07 svi 2019 07:30jesam i ručno i nožno
koju pjesmu najčešće puštaš na repeat
No ova mi je jedna od dražih of all times: "Celia Cruz: La Vida es un carnaval"... Koga zanima nek traži na YouTubeu..
Preferiraš stariju ili mlađu curu od sebe? I općenito koliko ti godine igraju ulogu? Donji limit, gornji limit ? U razlici u godinama?
gimme some more...
-
backspace
Ma gle, kad hormoni ponesu, za godine ne pitaju, al kasnije relativno brzo svakodnevni zivot pita
bitno mi je da je realizirana, neovisna, a i da je biologija odradila, pa tu onda najcesce upadaju zemske over 28, 29. Gornju granicu nemam, bitno da mi je privlacna i zgodna, dakle moze bit neka super zenska od 45 koja bolje izgleda od cure od 20tish il 30tish
A ti
A ti
-
adamica
Zrele cure. Zrelost cesce ide s godinama, tako da onda vise godina preferiram. Iako ima iznimki sigurno, ali evo vise preferiram zene ostvarene na mnogim poljima, i kojima je zivot vise od cuge, serije, i ekipe. Koje su uz to stabilne, izgradene, razumne, sigurne, i tak.... opet se vracam na zrele. Bilo je i mladjih i starijih al svakako me iskusnije zene bolje glavom hendlaju
Kakav ti je ten? Jesi zadovoljna?
Kakav ti je ten? Jesi zadovoljna?
-
backspace
Ok je. Trebala bi se sad vec vise brinuti oko toga, kremice and shit, al malo sam nesposobna i nevoljna za to, trebala bi mi neka pomoc neke frendice/cure.
Koliko novaca obicno izdvajas za godisnje odmore? Na godisnjoj razini
Koliko novaca obicno izdvajas za godisnje odmore? Na godisnjoj razini
-
adamica
Previse. Nista ne uspijem ustedjeti. Sve uz zivot, koji sam po sebi mi ima neku kvalitetu kojoj tezim, sve sto ustedim potrosim na putovanja,.... recimo da godisnje odem na 2 puta plus ljetovanje, plus koji putic na vikend.... al znas kaj, to vrijedi. Jebes zivot u kojem zivis ko mis, koji skuplja nesto u svojoj rupi 
Na kojem zadnjem testiranju si bila i cega?
Na kojem zadnjem testiranju si bila i cega?
- Extravagant_style
Ako se to računa, sad već davno (prije 5 god ) na dva kruga intervjua za posao... Na koji sam bila primljena, ali sam na kraju prihvatila drugi posao koji mi se istovremeno ponudio ..
Nakon toga su mi samo žene testirale živce i nisam prošla :-D
Koliko ti sex i kompatibilnost u krevetu bitna u vezi? I kako gledaš na to? Mogu li se osobe super slagati i razumijeti a da sex nije dobar? Ja bi rekla da se u tom slučaju one zapravo ne razumiju, jer je to velik i bitan dio osobnosti.. ili ne?
gimme some more...
-
adamica
Pa mogu se super slagati, ono bit frendice, kao sestre, jedna za drugu tu uvijek na prvom mjestu, a u krevetu kolaps. Doduse ja to nisam nikad imala, moje sve zene su padale na mene kao i ja na njih od prvog do zadnjeg puta i uvijek je nesto drugo presudilo, tako da ni sekusalna kompatibilnost nije presudna za odnos. Treba biti spoj svega. Zato i je tesko pronaci i ostvarit nesto znacajnije na svim razinama.
Imas neku zenu koja ti je tiha patnja? Ne mislim na zene za kojima patis nakon raskida, nego na neku koja je evo tu negdje i ne zna koliko je zelis. A ti sutis
Imas neku zenu koja ti je tiha patnja? Ne mislim na zene za kojima patis nakon raskida, nego na neku koja je evo tu negdje i ne zna koliko je zelis. A ti sutis
-
backspace
Pa mogu se super slagat i razumjet, a da se ne loze. I moze im to bit ok. Isto kao sto moze sex bit jeben a da nam ostalo bas i ne funkcionira. Ne trazimo svi isto od partnerskog odnosa, i guess. Sto se mene tice, ono sto mi cini razliku ljubavnog od prijateljskog odnosa je sex dimenzija i sexualna privlacnost. Osjecaj da te zelim dodirnuti, poljubiti, skinuti, koji inace nemam s ljudima, s prijateljima. Sa zenama sam ponajvise jer me sexualno privlace na milijun levela, pa onda ako taj dio ne valja ili izostaje, znaci da me ocito ne lozi, a onda nemamo kaj zapravo (mislim ako je normalna i izasla iz puberteta ne zeli ni ona takvu mene koja ju ne zeli sexualno). Imam kroz zivot dovoljno takvih odnosa sa frajerima 
Si imala iskustva da je sex jeben, ali eto zaista niste kompatibilne generalno za nekakav partnerski zivot kakav ti odgovara? Kak je to bilo
Pa i da. Al ne u smislu da to zelim realizirat, nego eto, stajaznam, ocito samo volim tiho patit
Si imala iskustva da je sex jeben, ali eto zaista niste kompatibilne generalno za nekakav partnerski zivot kakav ti odgovara? Kak je to bilo
Pa i da. Al ne u smislu da to zelim realizirat, nego eto, stajaznam, ocito samo volim tiho patit
Jesam.
Sve je bilo savrseno, al ocito zajednicki zivot nije
Jesi ikad pozalila sto si upoznala nekog s kim si bila?
Sve je bilo savrseno, al ocito zajednicki zivot nije
Jesi ikad pozalila sto si upoznala nekog s kim si bila?
-
backspace
Nisam. Sa svima sam se korektno razisla i stojim iza svih veza, osim jedne, tu mi je ostao gorak okus, al ne na razini da sam bila ludo zaljubljena pa me kao sjebala il nest, nego bih nekako najradije da nema privilegiju pricati da me znala il imala nesto sa mnom
A ima li koja bivsa koja je pozalila sto je tebe upoznala, ne mislim sad na afekte u stanju zaljubljenosti kad blebecu svasta lose, nego kad se smire emocije, kad racionalno sagledas osobu, onaj neki respekt na ljudskoj razini, karakternoj
A ima li koja bivsa koja je pozalila sto je tebe upoznala, ne mislim sad na afekte u stanju zaljubljenosti kad blebecu svasta lose, nego kad se smire emocije, kad racionalno sagledas osobu, onaj neki respekt na ljudskoj razini, karakternoj
mislim da ne na taj nacin. nadam se da ne
gledas li neke kulinarske emisije ili videe ili bilo sto povezano s hranom? imas li nesto za preporuciti?
gledas li neke kulinarske emisije ili videe ili bilo sto povezano s hranom? imas li nesto za preporuciti?
Desert je visnjica 
- Extravagant_style
Ne gledam baš Tv ali imaš recimo ono kad se natječu ko će pojest najviše ljutih papričica.. lol
A inače za ozbiljno... Kanal 24kitchen je cool
Nosiš li štikle i u kakvoj kombinaciji? I u kakvoj prigodi najčešće?
gimme some more...
nope, skroz sam odustala od tog mucenja
na sto si uzalud potrosila najvise vremena dosad?
na sto si uzalud potrosila najvise vremena dosad?
Desert je visnjica