Godamn, is she a dyke?
jedna sa tim očima...
-
Aryana Tarfal Kan
jedna sa tim očima...
Vidjeh je u Močvari, vidjeh je u Jabuci...mislim da me nije previše šljivila, ali mene prođu trnci kad je pogledam, specijalno oči. Ima neku poludugu kosu, punija je i ima prodoran pogled. Jeste da takvom opisu može odgovarati veći broj cura, ali, ne znam je li mnogo njih takvih bilo prošle subote u Jabuci...bila je s nekim tipom, ali nikako mi nisu izgledali kao da su zajedno ili kao da će išta biti.
Godamn, is she a dyke?
Kakve sam sreće, sigurno je strejt k'o daska. šta da radim ako je vidim slj. put? Mrzim te ulete, šta da joj kažem ako joj odlučim prići? Ja ne znam to. "Ej bok, ja bih te htjela upoznati." Upoznamo se, i? Ma ne znam ja to. Help me, please 
Godamn, is she a dyke?
-
call_me_not
-
mayflower!
gledaj ju tak da te primijeti. onda sljedeći put možeš lijepo kimnuti na pozdrav (jer ste se skužile pa se znate), a uvijek imaš i temu za ulet (svaki pravi ulet zapravo bi trebao biti razgovor): je li i tebi bio super bend ili dj/si vidla onu šoru ispred/super ti je bila ona košulja prošli put/meni je baš bilo glupo onda u Jabuci...
-
Aryana Tarfal Kan
-
Aryana Tarfal Kan
Misliš, a?weirdo je napisao/la:no dobro kakve su ovo pizdarije??
gdje je nexus kada ga čovjek treba?
parafrazirat ću ga: uvali joj jezičinu!
ma šalim se, sretno!
- nexus 6
- Spol/rod: muško
- Ja sam: ne želim se identificirati
Tak je, ono, bulji u nju non stop ko da nisi normalna baš, tak da si još i pomisli da si potencijalni psihopat. Još i nabaciš neki oštri ubilački pogled. Ne vidim zakaj bi to uvijek trebali biti neki mili i sexy pogledi, radije je osvoji svojom originalnošću.
Ak se ipak slučajno prestraši i pobjegne, a ti brže bolje trk za njom van i eto, uspjela si je dobit nasamo, naravno kad je sustigneš u tom sumanutom bijegu za vlastiti život.
Ak se ipak slučajno prestraši i pobjegne, a ti brže bolje trk za njom van i eto, uspjela si je dobit nasamo, naravno kad je sustigneš u tom sumanutom bijegu za vlastiti život.
I`m in touch with humanity.
-
weirdo
- cudnovata
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
eto, vrlo jednostavno ili je kresni toljagom, pljuni tu i tamo. slutičino životno iskustvo nalaže da je ženama jako interesantno kada su nekome odbojne, nije im jasno. pazi koje su to frustre, jebote kak to da ona tebi nije zgodna, super itd... konkretni odjeb pravi je put do njenog srca.
dakle, samo radikalno i obavezno jezikom, ili je popljuješ ili joj uvališ jezičinu. to j' to, nemere nikako bit jednostavnije.
dakle, samo radikalno i obavezno jezikom, ili je popljuješ ili joj uvališ jezičinu. to j' to, nemere nikako bit jednostavnije.

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
-
Aryana Tarfal Kan
-
Aryana Tarfal Kan
-
weirdo
- cudnovata
ne znam , za mene je jedna preko posrednika izjavila da imam usne koje su kao stvorene za ljubljenje, da bi me odvela u neko sklonište i jebala dok ne umre. sad ne znam, tko točno ona ili ja. ugl... nikada se nismo upoznale... ne znam dali ti to šta govori.
mislim da vezanje treba sačuvati za drugi spoj.
ali...ja sam samo jako tradicionalna 
mislim da vezanje treba sačuvati za drugi spoj.

-
Aryana Tarfal Kan
- mala_od
krpica + anestezija (je li eter?) = iskoristi to dijete dok možeš
ostavi joj broj moba, sa porukom nadam se da ti se svidjelo
, a neće se nićeg sječat....
al će ju zanimat kaj se dogodilo i ziher će ti se javiti!!!!!!
ostavi joj broj moba, sa porukom nadam se da ti se svidjelo
Zaključak večeri: piva + jagode + šlag = zakon kombinacija...ja nisam imala želučanih tegoba
-
Aryana Tarfal Kan
Zakon! Ne moram smišljati pričice i sramotiti se zbog teško smišljenih gluposti. Lagano, brzo, efikasno. Thank you!mala_od je napisao/la:krpica + anestezija (je li eter?) = iskoristi to dijete dok možeš
ostavi joj broj moba, sa porukom nadam se da ti se svidjelo, a neće se nićeg sječat....
-
call_me_not
-
weirdo
- cudnovata
lezbe nose prsten na palcu , kak to ne znaš? *lupaseočelo* to je malte ne znak za raspoznavanje iz aviona!!! 
like, lezbe uopće ne nose prstenje da im isto ne bi negdje zapelo... i oklen vam uopće perverzne ideje da palac ne može poslužiti u koječemu...

like, lezbe uopće ne nose prstenje da im isto ne bi negdje zapelo... i oklen vam uopće perverzne ideje da palac ne može poslužiti u koječemu...

-
call_me_not
-
Aryana Tarfal Kan
-
Aryana Tarfal Kan
Točno to. Ne. ima gej ljudi koji očajnički žele naći nekoga i znaju da smo u manjini pa onda izmišljaju pričice prepoznavanja. Doživjela sam sto puta da za nekog mislim da je gay pa se ispostavi da nije i obratno. koliko god neki očajnici žele na taj način naći nekoga, to nije uvijek moguće. Nema recepta, ni prstena na palcu ni ništa...
-
Gost
Bas tako, izmisljene oznake kako bi se medusobno prepoznavale ili kako bi se jos vise naglasila necija seksualna orijentacija...ajme majko mila...pa kaj si ne olaksaju i jednostavno napisu na celo da su gej...i problem rijesen!
znam patentirat cu naljepnice sa nekom oznakom pa ce se moc prepoznavat...znas ono kak na autu imas oznaku drzave...
znam patentirat cu naljepnice sa nekom oznakom pa ce se moc prepoznavat...znas ono kak na autu imas oznaku drzave...
- mala_od
ovo bjeh jaAnonymous je napisao/la:Bas tako, izmisljene oznake kako bi se medusobno prepoznavale ili kako bi se jos vise naglasila necija seksualna orijentacija...ajme majko mila...pa kaj si ne olaksaju i jednostavno napisu na celo da su gej...i problem rijesen!
Zaključak večeri: piva + jagode + šlag = zakon kombinacija...ja nisam imala želučanih tegoba