Doktorica
-
TiredOne
Doktorica
Puno puta mi se dogodi da zbog nekih formalnosti čovjek nemre reć nekom tko ti je simpa - ajmo na kavu, baš bih klafrala s tobom.
Eto, ovo je jedna od takvih formi.
Daklem ti si dr. koja mijenja mog dr. - svjetlo smeđa, kosa je bila u repeku, s cviksama i užasno simpa. Već se dva tjedna mučiš s mojim dijagnozama i nalazima i nemaš pojma kaj mi je. I tak mi je full simpa i drago kaj se trudiš s uputnicama bez da ti to sve skup ide na živce u odnosu kak drugi doktori znaju bit živčani i ubrzani.
Ja u biti ništ neću, u sretnoj sam vezi i sve 5, al da bih popila kavu i malo klafrala - bi.
Eto, ovo je jedna od takvih formi.
Daklem ti si dr. koja mijenja mog dr. - svjetlo smeđa, kosa je bila u repeku, s cviksama i užasno simpa. Već se dva tjedna mučiš s mojim dijagnozama i nalazima i nemaš pojma kaj mi je. I tak mi je full simpa i drago kaj se trudiš s uputnicama bez da ti to sve skup ide na živce u odnosu kak drugi doktori znaju bit živčani i ubrzani.
Ja u biti ništ neću, u sretnoj sam vezi i sve 5, al da bih popila kavu i malo klafrala - bi.
-
weirdo
- cudnovata
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
ovo je tak' slatko 
šteta da nije pravnica jebemu
onda bih je ja napala vejrojatno
pa daaaj pozovi je na kavu, tj. prvo joj pokloni bombonjeru jer se trudi, pa se zbližite i da vidiš tojac za manje od nekoliko tjedana
šteta da nije pravnica jebemu
pa daaaj pozovi je na kavu, tj. prvo joj pokloni bombonjeru jer se trudi, pa se zbližite i da vidiš tojac za manje od nekoliko tjedana

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
- Hidden_soul
- Devil in details
- Spol/rod: žensko
weirdo je napisao/la:šteta da nije pravnica jebemu![]()
onda bih je ja napala vejrojatno
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 30 stu 2010 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
Re: Doktorica
TiredOne je napisao/la: Ja u biti ništ neću, u sretnoj sam vezi i sve 5, al da bih popila kavu i malo klafrala - bi.
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."
-
call_me_not
babyface se sad smije dok ovo cita...ko da mi ona sama nije predlozila ljubavnicu!!
...al to one samo tako kazu, jel da wimpi? a onda te ipak bace s nekon kata
...al to one samo tako kazu, jel da wimpi? a onda te ipak bace s nekon kata
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."
-
call_me_not
-
call_me_not