Pomozite!
- Zbela Lokwa
- Zbela Lokwa
- Hidden_soul
- Devil in details
- Spol/rod: žensko
Zbela Lokwa je napisao/la:@ Hidden - nije bed, kažem ti da se treba voli vezat!![]()
@ Zita - da se i to sredit u vezi nekrofilije...neko je priložil onu divnu garnituru noževa...
ahaaaa...znaci mogu se vezat za nju...
(i vuci je za sobom na fakultet, najsssss)
Mama mi je oduvijek govorila da moram prestat sa mojim imaginarnim prijateljima. Ovaj put cu joj dovest prijateljicu koja nece bit imaginarna vec vidljiva golim okom
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- Zbela Lokwa
-
Zita
- Zbela Lokwa
- Hidden_soul
- Devil in details
Awww kako clatko.Zbela Lokwa je napisao/la:Jebate, i onda se ja čudim kaj nemam curu, ljubavnicu, priležnicu, pesa... Ko zna kaj si ljudi misliju o meni...a ja tak nježna dušica...mimoza... Čak čuvam te njene zubiće za uspomenu...
I ja cuvam svoj prvi ispali zubic za uspomenu.
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 30 stu 2010 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
- Hidden_soul
- Devil in details
- Zbela Lokwa
- Hidden_soul
- Devil in details
Nema veze ako su imaginarne?????Zbela Lokwa je napisao/la:Jel'da? Ajde sad proširite glas među svojim single frendicama!Zita je napisao/la:kak je to, ustvari, lijepo od tebeZbela Lokwa je napisao/la:Čak čuvam te njene zubiće za uspomenu...
Single su, ipak
- Zbela Lokwa
Meni su ga nasilno isčupali... Možda otud moji agresivni ispadi sa Zorkom? Tako se naime zove plastičnjača, pardon, pvc žena...Hidden_soul je napisao/la:Awww kako clatko.Zbela Lokwa je napisao/la:Jebate, i onda se ja čudim kaj nemam curu, ljubavnicu, priležnicu, pesa... Ko zna kaj si ljudi misliju o meni...a ja tak nježna dušica...mimoza... Čak čuvam te njene zubiće za uspomenu...
I ja cuvam svoj prvi ispali zubic za uspomenu.
(iako su mi ga pokusali nasilno vratit)
- Zbela Lokwa
Ok, navikla je bit socijalni slučaj! Pa ipak je bila moja zakonita...Hidden_soul je napisao/la:Ma kakvi, reci cu da je ona socijalni slucaj i ima pravo na besplatnu voznju!Zbela Lokwa je napisao/la:Kaj je najbolje, ak je gužva u tramu, samo ju ispušeš i staviš u ruksak! Ne buš valjda još plaćala kartu za nju!
- Zbela Lokwa
- Hidden_soul
- Devil in details
-
Zita
- Zbela Lokwa
Pa otprilike smo iste visine...rejting među ženama nam je identičan, ali nažalost imam inteligenciju njegove sestre, lijenost njegove majke, i luzerski image njegovog oca... Damn...Hidden_soul je napisao/la:Jesi ti sigurna da ti nisi Bud Bundy???
![]()
![]()
@ Zita - sad sam dobra - na terapiji sam...a ak mi se slučajno nekaj i omakne...današnji zubari fakat čine čuda...
- Hidden_soul
- Devil in details
Damn! I meni kazu kako mi fali samopouzdanja i kako konstantno srati po sebi bas i nije najs!Zbela Lokwa je napisao/la:Pa otprilike smo iste visine...rejting među ženama nam je identičan, ali nažalost imam inteligenciju njegove sestre, lijenost njegove majke, i luzerski image njegovog oca... Damn...Hidden_soul je napisao/la:Jesi ti sigurna da ti nisi Bud Bundy???
![]()
![]()
Volim ljude bez samopouzdanja
Moramo se zapit za sankom u globalu next time.
Pa cemo uduplat nasu auto-nesigurnost
- Zbela Lokwa
Nije to manjak samopouzdanja...to je samo konstatiranje realne situacije...
Iskreno, ak se mene pita, hebeš čovjeka koji se nemre zajebavat na svoj račun - a ja to obožavam! Naravno, obožavam zajebavat i druge...ali ti si primjer kaj se može desit tak da se suzdržavam...
Pijanka na šanku - obavezno! Samo dofuraj one vrećice!!!
Pijanka na šanku - obavezno! Samo dofuraj one vrećice!!!
- Hidden_soul
- Devil in details
- Zbela Lokwa
E, može! Imam i ja kapicu! A ak nam usfali, bumo nekoj trebi oteli! Možda i zbarimo tak nekaj! Tipa, Joj, kaj ti je super kapica, baš je če-če...mogu vidjet... I onda
Pristup broj dva...ovo bi moglo bolje upalit... Mala, zakaj skrivaš tako predivno lice i kosu kapom... Zavodnički ju pogledaš, nježno joj skineš kapicu... I onda
Pristup broj dva...ovo bi moglo bolje upalit... Mala, zakaj skrivaš tako predivno lice i kosu kapom... Zavodnički ju pogledaš, nježno joj skineš kapicu... I onda
-
Zita
- Hidden_soul
- Devil in details
- Hidden_soul
- Devil in details
Zbela Lokwa je napisao/la:E, može! Imam i ja kapicu! A ak nam usfali, bumo nekoj trebi oteli! Možda i zbarimo tak nekaj! Tipa, Joj, kaj ti je super kapica, baš je če-če...mogu vidjet... I onda![]()
Jos bolji mi je ulet od weirdo (u globalu): "Sta djevojka poput tebe radi na ovakvom mjestu?"
- Zbela Lokwa
He, he...fala bogu pa me samo par ljudi sa sajta zna... Nekak mi se sve čini da niš od mene na onim kavama srijedom... Ne smijemo si ukinut izvor kapica...Zita je napisao/la:da...tak cete ju ziher zbarit:D:D
ovo je odmah i upozorenje drugim usericama- ne nosite kape i torbice jer bi mogle neslavno zavrsiti:D:D
- Hidden_soul
- Devil in details
- Zbela Lokwa
- Zbela Lokwa
- Hidden_soul
- Devil in details