kad najviše pijete?
zašto uopće ne pijete?
vino, pivo ili vodka?
mislite li da će nas alkohol sve pokositi ko indijance ili možete prestat kad god želite?
e to stvarno nisam znala!!mish je napisao/la:Rješenje se možda krije u belgijskom načinu točenja piva! Važno je pivo natočiti tako da na vrhu čaše ima "tri prsta" pjene. Pjenu koja nadvisuje ili prelazi rub čaše, treba obavezno odstraniti jer je puna ugljen dioksida koji je suvišan i izaziva gorušicu, podrigivanje i glavobolju. Pivo se, bez te suvišne pjene, lakše vari i lakše pije.
![]()
hihi..zita moja..nisi me dovoljno pratila tijekom moje kratke ali slatke povijesti na cro L..sad se baci na posao..Zita je napisao/la:ti si danas sva superpametna..il sam to tek sad primjetila
ma ali to nisi znala!?bea.zarre je napisao/la:ček, ček-a el to znači da ću se brže napiti ako prie pianke meznem aspirin?!?mish je napisao/la: aspirin povećava apsorpciju alkohola u krvi od 40% do 100%
HEHE..a sad sam te zamislila na tom tvom paciklu kako se boris protiv dehidracije...buahahaha... uvik imas neke dozivljaje na tom tvom paciklubea.zarre je napisao/la: još i kad sjednem na paciklo pa u firmu pa mi se jezik slijepi s nepcem i neam šta gutat, a nisam ponijela bočicu vode sa sobom, uh.... :?
aaaaa, wrong. za tvoju profesiju to je opće normalno i prihvaćeno. 90% ljudi koji se bave tim polsom su alkohloičari bat vrili. kreće još u srednjoj, ekipa 2 dana tjedno ima praksu ...na kojoj piju, vikendom piju. svi redom profesori su mrtvi pijani na faksu od jutra do sutra. i ne znam niti jednog "recimo bauštelca"bea.zarre je napisao/la:ja sam počela piti više nego što je uobičajeno kad sam dobila posao koji sam htjela, zanimljivo jel da?
jedino tako sam se mogla smiriti od stresa kojem sam bila izložena i nažalost, ta mi je navika ostala do dan danas
umjesto da doma meditiram ili uzgajam biljke, ja visim u nekoj birtiji i pivarim.
i šta sad?! znam da mogu prestat kad god hoću!