Arijana Čulina

Sve što je vrijedno čitanja, gledanja i slušanja podijelite s nama ili pak iznesite svoje žestoke kritike istog.
Odgovorite
Karolina_Novak

Arijana Čulina

Post Postao/la Karolina_Novak » 07 tra 2007 22:26

Upravo čitam njenu knjigu: opisuje uvijek isti tip žene koja se želi samo dobro udati, imati djecu, i ništa više. Znam da je napisala još jednu knjigu nedavno, možda je bolja.

miracle_of_love
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la miracle_of_love » 07 tra 2007 22:55

ja sam pročitala njene 2 knjige: šta svaka žena misli o onim stvarima (ili tak neš) i za europu spremni, te pogledala jednu njezinu predstavu (da me ubiješ memogu se sjetit kak se zove). Meni je ona fenomenalna, ali ju ja definitivno nisam shvatila na način da teži stereotipovima, već da se sprda iz njih i svega što ide po šabloni, te stanju kakvo je danas u svijetu. u knjigama govori o politici, brakovima, djeci, ženskom i muškom prijateljstvu, poslu, poožaju žena, i to na ironičan način smjestivši lik "prosječne" žene u svijet i valjajući je kroz nevolje.
Meni se sviđa njen pristup, no ono kaj je ironija u svemu tome je kaj kad se pročita par njenih knjiga i upozna se njen stil, skuži se da ima ona sama neku šablonu koje se drži i na tu foru su joj sva djela o Gogi Bjondini.
:-)
i sve su lutke prijatelji u dobru i u zlu...

vision-zlavjestica
Kontakt:

Post Postao/la vision-zlavjestica » 08 tra 2007 00:58

nikada nishta njezino nisam chitala..
jedino kaj sam ju gledala -kazalishte..mislim da se komad zvao..hm..ptichice..ili ptice..tak neshto..neshto je i revala tamo..ak se dobro sjecham
nije mi nesh ludjachki simpatichna draga nit duhovita...ali eto..svuda je ima..paaa...ne znam..malo isforsan taj humor..+ prechesto prevulgaran..a nepotrebno..sve u svemu..prozirno..prizemno..plitko + isforsirano..+ vulgarno..= nikako mi se ne svidja

ali..i chorava koka pogodi zrno..tak i ona..dogodi joj se..povremeno..kakva ok provala..dodushe..brijem da ju josh nisam chula..ali..vjerujem da se i to dogadjalo..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."

nimfomanka

Post Postao/la nimfomanka » 08 tra 2007 09:57

miracle_of_love je napisao/la:ja sam pročitala njene 2 knjige: šta svaka žena misli o onim stvarima (ili tak neš) i za europu spremni, te pogledala jednu njezinu predstavu (da me ubiješ memogu se sjetit kak se zove). Meni je ona fenomenalna, ali ju ja definitivno nisam shvatila na način da teži stereotipovima, već da se sprda iz njih i svega što ide po šabloni, te stanju kakvo je danas u svijetu. u knjigama govori o politici, brakovima, djeci, ženskom i muškom prijateljstvu, poslu, poožaju žena, i to na ironičan način smjestivši lik "prosječne" žene u svijet i valjajući je kroz nevolje.
Meni se sviđa njen pristup, no ono kaj je ironija u svemu tome je kaj kad se pročita par njenih knjiga i upozna se njen stil, skuži se da ima ona sama neku šablonu koje se drži i na tu foru su joj sva djela o Gogi Bjondini.
:-)
potpisujem:)

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 08 tra 2007 10:06

joj meni je ona sjajna, sjajna i u svkom slučaju puno uhu prihvatljivija u pisanome obliku. malo mi je iritantna vizualno, ne znam je li se zejebava s onim izrastom i plavom kosom i provocira ili je fakat nakaradna :)
čitala "što svaka žena triba znat o onim stvarima..." i pišala od smijeha.
vrhunska je. kreće sa štorijom kako ju je otac htio uvalit na medicinu. najjača epizoda u cijeloj knjizi je akda ona i prija traže muževe, pa kao neće valjda u birtiji, trebaju uspješne poslovne ljude, a gjde takve upoznati nego na poslu. onda skroje i sašiju lijepu obleku, na nju nakelje armanije D&G-e, max mare :D:D i šetaju se po firmi jednoj u splitu u kojoj, jasno ne rade :D

ono najbitnije ona uopće nije isfurana, mislimpredvidljiva je ali ne i isfurana a tako posebno i jedinstveno u svakoj najbanalnijoj zejebanciji ima pouku, nenametljivu.
slika
I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!

nimfomanka

Post Postao/la nimfomanka » 08 tra 2007 10:26

ja sam ju zavoljela u glamour cafeu

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 08 tra 2007 16:14

meni je grozna. ponekad joj se znao zalomit kakav duhovit komentar. inace je prilicno grezo, primitivna seljanka. i pritom mi je ruzna. a knjige su joj dosadne. i knjige i price i manje vise sve njeno kaj sam citala mi se nije dopalo.

miracle_of_love

Post Postao/la miracle_of_love » 08 tra 2007 16:43

hm, karolina novak je danas bila na tvu s puškom :o :eek:
znam da je off, al ona je otvorila topic :D :D
btw. ja imam arijaninu knjigu s njenim potpisom, kupljena live :D :D
:huzdmen: :roftl: :roftl: :roftl:
i sve su lutke prijatelji u dobru i u zlu...

Odgovorite