kak uglavit modem u laptop?
-
call_me_not
kak uglavit modem u laptop?
iskreno s nadam da ne bute razjebali ovaj topic (bar ne u prva tri posta) pricama o kosarci, kavama, pokusajima ucenja i internim bla...zeru se saberite...kak ga osposobim net u laptopu i ko mi to moze napravit i za koliko para?
fala suvislima.
fala suvislima.
zvir i bestimja.
-
Zita
sreco
jel imas ulaz na laptopu za normalnu liniju?
za modem...tj dal imas obican modem u kompu?
ak nemas...mores uzet externi modem kaj kosta par 100 kn i bolje ti je posudit jer tko jos koristi to staro smece
ak imas 1 opciju treba ti samo telefonski kabel
al ne...treba ti i externi modem
ak ti je hica sredit cu ti ja tu konekciju
danas sam dobre volje pa svima idem free
zadnji dan posla
:D
jel imas ulaz na laptopu za normalnu liniju?
za modem...tj dal imas obican modem u kompu?
ak nemas...mores uzet externi modem kaj kosta par 100 kn i bolje ti je posudit jer tko jos koristi to staro smece
ak imas 1 opciju treba ti samo telefonski kabel
al ne...treba ti i externi modem
ak ti je hica sredit cu ti ja tu konekciju
danas sam dobre volje pa svima idem free
zadnji dan posla
-
vision-zlavjestica
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
slut..ajde ovako..napishi nam koji lap je u pitanju..marku i tip.tj. napishi sve shto nadjesh da pishe na njemu..pa..evo..nechu/nechemo biti lijene..i budem/o pogledali na netu..shto i kakve moguchnosti ima taj lap..pa prema tome ti napisati..shto i kako.najednostavnije i najekonomichnije rijeshenje..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
-
call_me_not
ok, a koja marka laptopa i "naziv"......npr. ja imam Toshiba Satellite A100.....odgooglas to i dobis sve podatke....to nas zanima....
ali ako imas mreznu karticu, onda mozes na ADSL (ofkors, ako imas modem za mrezne kartice)...... hm....odakle mislis surfati....od doma ili od bilo gdje.....ako je od bilo gdje....imas onu VIPnet-ovu karticu za internet.....samo kaj te to dodje 300 kn mjesecno za minimalni paket.....a ak hoces od doma surfati, onda tvoj laptop kakav god da je to sigurno podrzava
ali ako imas mreznu karticu, onda mozes na ADSL (ofkors, ako imas modem za mrezne kartice)...... hm....odakle mislis surfati....od doma ili od bilo gdje.....ako je od bilo gdje....imas onu VIPnet-ovu karticu za internet.....samo kaj te to dodje 300 kn mjesecno za minimalni paket.....a ak hoces od doma surfati, onda tvoj laptop kakav god da je to sigurno podrzava
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit
-
call_me_not
-
call_me_not