Ja se slazem sa nimfomankom u gornjem postu.
ovako ću se ja deklarirati kad me netko upita
kršćanka sam
glasam za HSS
biseksualna sam
i volim starije muškarce....
Ajde ti sad meni reci zasto bi tebe netko uopce pitao takve stvari. Vise ljudi briju da ostatak populacije zanima o njima, nego sto eksli zanima.
A drugo - zasto mislis da bi prilikom nekog upoznavanja bilo vazno reci to sve?
Ja bih te gledala blesavo i pitala se kojeg kurca me zanima kakve muskarce volis, i jesi li krscanka i sve ostalo... Jednako me ne zanima jesi li ti biseksualna koliko me ne zanima ni to jesi li krscanka.
I sto sad, imamo problem, jer posto smatram i da je religijska pripadnost osobna stvar - po tvom ce ispasti da se sramim svoje religije?
i tebe sam zapravo i pribrojila u tu vrstu jakih.. baš onih koje se ne srame toga...
Sto za tebe znaci "ne sramit se toga"?
Ne sramit se toga u mjeri da cu ja izabrat kome cu reci da sam lezba, slobodno zivjet sa zenom ako hocu, i pustit susjede da misle sto hoce, bez da ih ja provociram i na sva zvona obznanjujem kako mi je to zena s kojom navecer spavam, ili ne sramit se toga u mjeri da cu zamotana u dugine boje ici paradirati centrom Zagreba urlajuci da sam ponosna sto sam lezba, ljudima koje ne poznajem i koje vjerovatno boli neka stvar za to sto sam ja?
A cinjenica da sam lezba je samo jedan mali aspekt moje licnosti, jednako kao sto sam uz to i studentica i volim horore i spavam 15 sati dnevno itd. pa se sa ostalim ne busam u prsa ljudima.
Netko je ponosan jer je heteroseksualac i spavao je sa 20 zena, pa sto sad, trebamo li organizirat prajdove iz za njih?
ovo su stvari o kojima ljudi ne žele pričati...i koje ne žele govoriti o sebi... iz razloga jer se boje...
Ja ne volim pricati ljudima previse o puno stvari. Strah ne mora nuzno biti jedini razlog. Jer ako sutjeti o necem znaci bojati se toga, onda dobro, imat cemo prajd gdje cemo urlati da smo vegeterijanke, pa cemo imati prajd gdje cemo na sva zvona urlati (da ne ispadne da se bojimo) da smo u nekoj sekti, pa cemo imat prajd gdje cemo svima obznanjivat da smo djeca razvedenih roditelja, pa cemo ici na prajd na kojem cemo hrabro govoriti o onom sto preferiramo u krevetu...
I di bi to doslo?
Ljudi na Zapadu ti jedva o sebi kazu i ime i prezime, a daleko su odmakli od nas sto se tice konzervativnosti i njenog napustanja.
zašto je normalno da cura i dečko briju na ulici a ne cura i cura, usred bijelog dana?
sad ćeš reć da je krivo konzervativno društvo..
ne, nego ste krive ti i tvoja cura što se ne usuđujete postići promjene...
Hm, honestly, dear, jebe mi se za promjenama.
A to da cu iscupat krajnike mojoj curi iz grla na ulici nema veze sa promjenama, i to nece pomoc niti jednoj mladoj lezbi u nekoj zatucanoj selendri u Bosni ili Slavoniji.
Kao sto joj nece pomoc ni to da se na gay-pride izvede 20 zena koje ce napravit imitaciju Sodome i Gomore sa golotinjom i svime i takve govorit da su lezbe i sve ostalo (da ne bi ispalo da se srame), bas onda kada je ona htjela starcima reci da je ona zapravo isto ta "lezba", ali da je ne treba poistovjetit sa ovima prvim.