jedan zbelski film na u dvd formatu..

Forum za high-tech cure te sve one koje kućne popravke i zamjenu ulja u autu znaju obaviti same i žele to podijeliti s drugima. One koje to ne znaju, mogu saznati ovdje.
Odgovorite
nika

jedan zbelski film na u dvd formatu..

Post Postao/la nika » 21 tra 2007 20:37

Skinula sam konacno onaj Butterfy, zbelski film...(Hu die, 2004). E al je na kineskom filmm :D I kak sad da mu prikeljium engl titilove prije neg ga specem?
To ak ih opce nadjem na netu....il mislite da bi bilo olje sripati ga u divx?
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."

Hidden_soul
Devil in details
Spol/rod: žensko

Post Postao/la Hidden_soul » 21 tra 2007 20:40

:roftl:
mislim da je najmanje komplicirano upisat tecaj kineskog :D
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 21 tra 2007 20:51

Bože micica, što ga ti možeš zakomplicirati :eek: :o...

vision-zlavjestica
Ja sam: lezbijka
Kontakt:

Post Postao/la vision-zlavjestica » 22 tra 2007 00:10

koji butterfly??

butterfly kiss??? od m. winterbottoma..sa amandom plummer u glavnoj ulozi....ona u filmu..hm.."zvecka"..pa..tko je gledao..sjetit che se po tom zveckanju..

hm..ne ne..neche biti..chini mi se da je to ipak neshto stariji film...

a jeste li ga gledali ???
- to je..onak..jedan od bolesnijih filmova koji sam pogledala..a nagledala sam se bolesnih filmova...u p.m. puno ..( u mojoj videoteci je radila jedna zheshcha filmofilka..koja je bila zabrijala da imamo identichan ukus za filmove..pa me zakrcavala artistichkim...niskobudgetnim i/ili nekomercijalnim filmskim uradcima..namjerno velim filmskim uradcima..jer..neki od tih se neshko filmom mogu nazvati....aaahh..to su bila vremena..hehehheh...)
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."

nika

Post Postao/la nika » 24 tra 2007 12:11

ne, ne...ovo je jedan zbelski film.....majku mu njegovu, pogledat cu ja njega prije ili poslije!!! :D :D
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 24 tra 2007 13:44

Hidden_soul je napisao/la::roftl:
mislim da je najmanje komplicirano upisat tecaj kineskog :D
:D :D :D

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 24 tra 2007 20:02

nika je napisao/la:ne, ne...ovo je jedan zbelski film.....majku mu njegovu, pogledat cu ja njega prije ili poslije!!! :D :D
Nda. Na kraju će se ispostaviti da je čista katastrofa ko i većina :D.

nika

Post Postao/la nika » 25 tra 2007 09:28

pa gle, netko ga je tu na sajtu preporucio. ak ispadne zmece, naci cemo tu juzericu i maltretirat ju! :D

Malena

Post Postao/la Malena » 25 tra 2007 09:32

definiraj maltretirati :D
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...

nika

Post Postao/la nika » 25 tra 2007 11:03

Prvo nek se izjasni kaj joj je bilo. onda odkud je nabavula taj film. onda nek nam ga nabavi u nekom drugom formatu. s titlovima, jasno.
Na kraju radikalan potez . mora prisustvovati javnoj projekciji filma i na mikrofon prevoditi ili prepricavati o cemu se sad radi...
:D
Nego...kolko sam piknula taj film, tu i neme bas nes puno teksta, cini mi se. uglavnom ko da se gledaju i shevulje.
A da probamo sa skupnom projekcijom ovih dana? Mozemo podijelit uloge i pogadjat kaj one zapraf govore! :D

Malena

Post Postao/la Malena » 26 tra 2007 09:01

ja sam za...evo recimo, veceras moze :D

nika

Post Postao/la nika » 26 tra 2007 23:01

ih, koje razocaranje!! film je zapravo vec imao engleske titlove na sebi!!
:D
za sad smo na pola filma, al jos ne kontam najbolje tko je tko...sve izgledaju ..ovak, ko moj avatar!
nis. nudim film na przenje svekolikoj zainteresiranoj zbelskoj zajednici. osim tamari3 jer nije vjerovala u nasu stvar :D

Malena

Post Postao/la Malena » 27 tra 2007 07:49

hebemu, izvolis ga pogledati do kraja da cujem kaje bilo. i to brzo, jer cu do sutra vec zaboraviti koja je koja bila :D

Odgovorite