Ok. Ic ofišl. Dobro, sad me strah.
ODBROJAVANJE
- Zbela Lokwa
- Zbela Lokwa
Micica, mislim da mu ja mogu poslužit ko predjelo i glavno jelo, a bogami i desert...plus bogata sam B-vitaminom (zna se zašto)....bea.zarre je napisao/la:Zbela Lokwa je napisao/la: Da je Žak ovdje sad bi me stavil između dvije šnite kruha i....strah me uopće pomišljat...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
je, al bi onda svejedno tražio desert
- Zbela Lokwa
-
bea.zarre
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
Micek, da pojede cijeli forum, još bi imao mjesta za desertek!Zbela Lokwa je napisao/la:Micica, mislim da mu ja mogu poslužit ko predjelo i glavno jelo, a bogami i desert...plus bogata sam B-vitaminom (zna se zašto)....
a pozvat ćemo ga na crolov parti, al 26-og u subotu, kad ima najviše gejeva u rupi, ufuramo ga zavezanih očiju u dark room-kao imamo neko iznenađenje za njega i onda podviknemo: "zezaaa!!!" i štura van.
a on nek se snađe kak zna i umije jerbo će se ziher zaglavit u onom prolazu, s guzom prema izlazu.
a znaš kak će ga tada jedino moći...ispukati van
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
-
Zita
- Zbela Lokwa
- whatever
bea.zarre je napisao/la:Micek, da pojede cijeli forum, još bi imao mjesta za desertek!Zbela Lokwa je napisao/la:Micica, mislim da mu ja mogu poslužit ko predjelo i glavno jelo, a bogami i desert...plus bogata sam B-vitaminom (zna se zašto)....
a pozvat ćemo ga na crolov parti, al 26-og u subotu, kad ima najviše gejeva u rupi, ufuramo ga zavezanih očiju u dark room-kao imamo neko iznenađenje za njega i onda podviknemo: "zezaaa!!!" i štura van.
a on nek se snađe kak zna i umije jerbo će se ziher zaglavit u onom prolazu, s guzom prema izlazu.
a znaš kak će ga tada jedino moći...ispukati van![]()
![]()
Koja mašta, svaka čast.
Epizodna uloga.
- Zbela Lokwa
- Zbela Lokwa
-
bea.zarre
ma, gle, kak je lud i proždrljiv, samo bu se legnul tam kod ulaza i razjapil čvalje, a mi ćemo, ne sluteći nikakvoga zla, ulaziti direkt njemu u ustaZbela Lokwa je napisao/la:Gle...ak Žak dođe tak i onak više niko ne stane... A on može izigravat hodajući čvarak...Ok?
-
Zita
da...misleci da su promjenili ulazna vratabea.zarre je napisao/la:ma, gle, kak je lud i proždrljiv, samo bu se legnul tam kod ulaza i razjapil čvalje, a mi ćemo, ne sluteći nikakvoga zla, ulaziti direkt njemu u ustaZbela Lokwa je napisao/la:Gle...ak Žak dođe tak i onak više niko ne stane... A on može izigravat hodajući čvarak...Ok?
:jakojujestrah:
- Zbela Lokwa
-
bea.zarre
whatever je napisao/la:Pa da. Al badave ti to kad im uvijek na vratima piše:
"Žak je bio ovdje".
a jebiga, ipak je to javna kuinja pa mu ne mogu reći da ne može tamo jesti, jedino ne kužim zašt mu ne kažu da je bio jučer i da jednostavno više nema hrane ni za koga.
možda dođe i potamani suhi kruh iz košare
- nimfomanka
- whatever
bea.zarre je napisao/la:
a jebiga, ipak je to javna kuinja pa mu ne mogu reći da ne može tamo jesti, jedino ne kužim zašt mu ne kažu da je bio jučer i da jednostavno više nema hrane ni za koga.
možda dođe i potamani suhi kruh iz košare
Aj ga ti otjeraj ako si faca!
A i što im to vrijedi kad, ako mu ne daju hrane, počne im vrata grickat.
Zasad imaju još polovicu (donju). Ne svinjsku, nego polovicu vrata, jel.
Epizodna uloga.
- whatever
Ja se ne rugam. Žak je jednostavno takav. I nije nikada stvar u kilaži.nimfomanka je napisao/la:Ja se ne volim šaliti na račun debelih ljudi,jer bi to značilo da se rugam sama sebi:):):):):):):):)još 6 dana ili 5 dana ak ne brojimo petak;:):):) Puslekkkkkkkkkkkkkkk
Moja majka, moja sestra, moj buraz i svi moji zapravo su pretili pa im se ne rugam. I volim ih.
Epizodna uloga.
- nimfomanka
- nimfomanka
- nimfomanka