da cujem, kako j bilo?party 2007

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
dorothy

Post Postao/la dorothy » 28 svi 2007 08:35

...nekoj posebnoj s nogometa... :D
i nisi radi njih tek tad dosla doma, nego radi nogometa samog... :P

.smoka.
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la .smoka. » 28 svi 2007 10:03

bilo je sasvim ok! ali bilo je i znatno manje ljudi nego prošle godine - to nisam očekivala :!: standardna zalijevanja pivom po leđima i kurenje čikovima niti ove godine nije izostalo :D a bome niti paradiranje u grudnjacima ( :kiss: lancome) :D :D
sve u svemu...nice. :aha:
jedem malu djecu :o

mala_od

Post Postao/la mala_od » 28 svi 2007 11:00

freeda je napisao/la::D :D da, da..sjecam se te bolnicke opreme..vidjevsi nas s tim kapicama, pitali su neki turisti vani: is this is a nurse party? nasta sam ja odvalila i coviku odg: no, it's a lesbian party, a uma meni na to: freeda glupaco! nes vise pit! :D :D
je je je u pocetku sam se osjecala kao medicinska sekica...al kad sam si u jutro vidla majicu skoro sam se zrigala i pitala samu sebe u kojoj sam ja to mesnici zavrsila.

leda mi bila natopljena krvlju...pitam se cijom!?!? :D :D
Zaključak večeri: piva + jagode + šlag = zakon kombinacija...ja nisam imala želučanih tegoba

Malena

Post Postao/la Malena » 28 svi 2007 11:09

ja nikad nikog novog ne upoznam...bit ce se i ne trudim previse.... :D
nije da ne bi bilo zanimljivo...
enivej, nekako mi je parti bio prazan. iako je to djelovalo povoljno po sve nas (zrak,dovoljno mjesta,neizgazene noge) nekako to nije bilo to. jebiga, jednom godisnje, na parti bi se morao tiskati sa svima kraj kojih prolazis...to stvara nekakvu atmosferu koje mi se cini da je falilo ove godine...i muzika je pokusavala biti nesto valjda...kul...a nije joj uspjevalo...
sve u svemu, veselim se mariu kovacu ;)
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...

nika

Post Postao/la nika » 28 svi 2007 12:19

oo, ja jesam! nimfomanku....al ne svojom zaslugom, neg sto me ona pronasla na podiju! :)
tak sam bila iznenadjena u tom trenutku...(a cini mi se i da je cvetka u isti cas jos nes htjela reci), da mi je nekak pal mob na pod u ono sranje od stakla i pive, al ga nisam isla odmah dic neg sam prvo malo stajala na njemu ...da ne pobjegne.. :D

enivej, znam da izrezanima nije lako, no ja sam dobila moralnu zadovoljstinu kaj sam se prije partija natezala sa zenom doma kak nije pametno obuc nekaj otvoreno na noge.. :D
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."

Zbela Lokwa

Post Postao/la Zbela Lokwa » 28 svi 2007 13:11

Woow..znači ipak je bilo krvi i ove godine? Ajd barem nije bila moja... :o
Ja se isto slažem s većinom curki da je bilo nekak praznije (ali ne i preprazno) ali je bilo dobro kao i uvijek! :) Muzike se ni ne sjećam (damn that beer) tak da nemrem ni komentirat. I drago mi je kaj sam konačno upoznala neke ljude koje sam si htjela upoznat a i neke koje sam upoznala čist tak slučajno! :D Veliki pozdrav curkama s mora, al marku regeneratora ne odajem ovako javno! :D
p.s Ispričavam se Lani kaj sam ju gnjavila ispred Globa da mi ispriča sve detalje o svojoj strganoj nogici! :D

freeda
Status: U vezi

Post Postao/la freeda » 28 svi 2007 13:15

Zbela Lokwa je napisao/la:Veliki pozdrav curkama s mora, al marku regeneratora ne odajem ovako javno! :D
pa samo meni...ne mora javno, moze i privatno..obecala si :o
obecavam da necu nikome kazat :D

Zbela Lokwa

Post Postao/la Zbela Lokwa » 28 svi 2007 13:38

Ok,ok...imaš pravo..obećanje je obećanje... Čekaj samo da saznam koji regenerator je bio te večeri pa vam odmah javim na pp... :wink:

mayflower!

Post Postao/la mayflower! » 28 svi 2007 13:51

znam da su već svi rekli, ali premalo žena. i to ne smatram prednošću :D

baš šteta, a došla tako savršeno raspoložena nakon koncerta i napila se baš lijepo i točno na vrijeme. i nije bilo loše, onak, ok izlazak. a nije dobro kad je Crol party samo ok izlazak. nisam ni ozlijeđena ni bolesna, nisam se ljubila ni s poznatima ni s nepoznatima. vratila sam se doma sa svim odjevnim predmetima s kojima sam otišla. mora da starim :D

ajd dobro, čekamo sljedeći. ak će opet doći premalo cura, možemo zatvoriti onu pokrajnju prostoriju tak da se svi lijepo stisnemo :D

veki13

Post Postao/la veki13 » 28 svi 2007 15:15

[quote="
i da..upravo sam se sjetila poljevanja vodom u wcu sa veki i beom :roftl:
bilo je bas osvjezavajuce :D:D:D hvala hvala :D i hvala bei sto mi je dodala praznu bocu da je napunim i malo joj rashladim dragu :roftl: :kiss:
[/quote]
ajme meni!!ma ne,ajme vama sa mnom tako pijanom.to je valjda jer sam vodenjak u horoskopu pa volim da sve bude mokro :D sorry cure moje,nastojat cu da se ne ponovi :wink:

veki13

Post Postao/la veki13 » 28 svi 2007 16:08

a kakvu bocu bi bea mogla dodat nego praznu :roftl: :roftl: :roftl: :roftl: :roftl:

JanDorwin

Post Postao/la JanDorwin » 28 svi 2007 18:16

bambola..vidish da se vechina ekipe ne sjecha kakva je mjuza bila...nismo jedine....previshe smo se posvetile curama oko nas....
starka..hvala na "zadnjoj" cigareti......ma bilo je superishka..pogotovo ostatak vikenda s istom ekipom....
ma full smijeshno :)

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 28 svi 2007 19:19

bez obzira na dojmove apsolutno je sjajno da se djevojcice imaju gdje nac i inicijalno otisnut u svijet punokrvnih lezba. takodjer je great da se jednom godisnje na jednom mjestu nadjes s ljudima koje inace nikak da sretnes. ko nekakav opusteniji domjenak lezbo predznaka. sto je cist ok. i bez obzira na ekipu uvijek se moze upoznat barem jedna sjajna osoba. sto je u konacnici odlican score.

sxc-angel

Post Postao/la sxc-angel » 28 svi 2007 21:54

bea.zarre je napisao/la:ova pijandura se naravno ničeg ne sjeća, kao ni toga tko joj je imao glavu među nogama :!:
da vam skratim muke (nije da vas to pretjerano zanima, al svejedno :D), radi se o sxc-angel.
ova moja ženetina ju je onako pijana stavila na ramena i nosala preko nekoliko minuta, a da se nisu rasule po podu.
skidam kapu :D
e i ja sam s sxc pila tekilu, tj. liznula sol s njene lijeve sise pa me natjerala da uzmem i čašu iz njenog grudnjaka zubima.
eto.
meni je bilo čist zabavno :D
aaaaaaa micek tekila scena je bila nenadjebiva , imale smo dobru publiku :D

a žena ti je stjena....pijana ona pijana ja al ipak smo mi to nekak shendlale...a da nepadnemo ko svaki put što se raspemo po podu :D
L.A.N.C.O.M.E.

sxc-angel

Post Postao/la sxc-angel » 28 svi 2007 21:57

crispy je napisao/la:
bea.zarre je napisao/la: e i ja sam s sxc pila tekilu, tj. liznula sol s njene lijeve sise pa me natjerala da uzmem i čašu iz njenog grudnjaka zubima.
to nisam vidla, ali nesto manje od scx nisam ni ocekivala :D setala je grudnjakom po globu....opet :D
ko ti kriv kad nisi na šanku u pravo vrijeme i sve kaj je dobro ti propustiš... :D :D :D

mislim crispy stara meni je bilo vruće,,,,,pa si vidla ti s kolko sam ja žena čagicu bacila na stageu...treba to sve odmrdat....i tak sam se ja morala skinut...vruće mi je bilo ;)

bum se ja skinula opet....just 4 u !!!!!
L.A.N.C.O.M.E.

sxc-angel

Post Postao/la sxc-angel » 28 svi 2007 21:59

bea.zarre je napisao/la:gle, bilo bi jako neprirodno vidjeti nju da šeće globom u majci :roftl:

:!: odsad dolazim isključivo u dolčeviti
L.A.N.C.O.M.E.

sxc-angel

Post Postao/la sxc-angel » 28 svi 2007 22:05

.smoka. je napisao/la:a bome niti paradiranje u grudnjacima ( :kiss: lancome) :D :D
opet se raspravlja o mom grudnjaku.... :aha: a kaj ćeš....ah micek....a kad se ja volim skidat....bilo bi vam dosadno da se ja neskinem...a naravno nije izostalo moje zadnje vrijeme veoma popularno zaljevanje pivom i lizanje....al zato su me čudno gledale neke žene kad sam mokrih hlača hodala okolo...al to su one koje me vjerojatno neznaju....aaaaaa ja se samo volim otkačit i dobro zabavit as always... :D :D :D :D

i by the way nisam ja jedina bila u grudnjaku....uspjela sam si skunut nekog na stageu čist da svi negledaju samo u mene :roftl: :roftl: :roftl: :roftl:
L.A.N.C.O.M.E.

Robert

Post Postao/la Robert » 28 svi 2007 22:42

Bilo je puno manje cura nego prošle godine ali meni je ovaj party bio bolji. Koliko čujem po komentarima, pozitivno je što su se cure mogle kretati za razliku od prošle godine. I doći normalno do šanka bez velikog naguravanja.
Žao mi je jedino cure koja je vrlo rano zatražila prvu pomoć :eek:
McNamara i Troy su na novoj adresi

cvetka
nerealizirani potencijal

Post Postao/la cvetka » 29 svi 2007 10:28

ja bi sve nesto napisala, al ne znam kaj :o

muzike se ne secam, pol ljudi se ne secam, al znam da je bilo znatno manje zena, jer sam se mogla kretat :D

mda, kretat pod navodnicima, s obzirom da sam si uspela sjebat koljeno
prije neg sam opce dosla do tam i nisam si mogla ni djuskat kak se spada :!:

i jest da sepam i da sva sam plava i prevec toga se ne secam, al meni bilo fino :D :inlove:

i izgrlila sam i izljubila stare croelushe, sto mi je najbitnije :inlove:

nego, ko je to krvaril? :o

e daaaaa, jos nesto!
jesam ja luda, il nas je sola, sola like rukomet repka golman sola, teral sa terase i ispred globa? :o
my only fear of death is coming back reincarnated...

Malena

Post Postao/la Malena » 29 svi 2007 11:49

paaaa s obzirom da je on vlasnik restorana jaxx po cijoj smo se dvoristu i terasi bezobzirno naselile...vjerojatno da :D :D
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...

cvetka
nerealizirani potencijal

Post Postao/la cvetka » 29 svi 2007 12:12

pala mi je na pamet ta opcija u jednom trenutku :D :D :D
a ko mu kriv, izabral je krivu lokaciju :D

superstar

Post Postao/la superstar » 29 svi 2007 12:43

mala_od je napisao/la:
freeda je napisao/la::D :D da, da..sjecam se te bolnicke opreme..vidjevsi nas s tim kapicama, pitali su neki turisti vani: is this is a nurse party? nasta sam ja odvalila i coviku odg: no, it's a lesbian party, a uma meni na to: freeda glupaco! nes vise pit! :D :D
je je je u pocetku sam se osjecala kao medicinska sekica...al kad sam si u jutro vidla majicu skoro sam se zrigala i pitala samu sebe u kojoj sam ja to mesnici zavrsila.

leda mi bila natopljena krvlju...pitam se cijom!?!? :D :D
pa kaj nije bilo jebeno..ja nikad nisam vidjela neš takvo..jeote mogle bi zaradit na takvim majcama.. :D :D :D :D

ovim putem ti se ispričavam kaj sam ti uništila majcu,nisam bila svjesna da to tak šiklja.. :o
+++++++++++++++++++
::superstar::
A friend in need's a friend indeed, a friend with weed is better
A friend with breasts and all the rest, a friend who's dressed in leather..

superstar

Post Postao/la superstar » 29 svi 2007 12:46

cvetka je napisao/la:ja bi sve nesto napisala, al ne znam kaj :o

muzike se ne secam, pol ljudi se ne secam, al znam da je bilo znatno manje zena, jer sam se mogla kretat :D

mda, kretat pod navodnicima, s obzirom da sam si uspela sjebat koljeno
prije neg sam opce dosla do tam i nisam si mogla ni djuskat kak se spada :!:

i jest da sepam i da sva sam plava i prevec toga se ne secam, al meni bilo fino :D :inlove:

i izgrlila sam i izljubila stare croelushe, sto mi je najbitnije :inlove:

nego, ko je to krvaril? :o

e daaaaa, jos nesto!
jesam ja luda, il nas je sola, sola like rukomet repka golman sola, teral sa terase i ispred globa? :o

srećo to sam bila ja...nažalost , fakat sam autodestruktivna .. :D
+++++++++++++++++++
::superstar::
A friend in need's a friend indeed, a friend with weed is better
A friend with breasts and all the rest, a friend who's dressed in leather..

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 29 svi 2007 13:13

šola? :D :D .D
ex invalid_user

just m

Post Postao/la just m » 29 svi 2007 14:30

Sad se nakon sveg procitanog pitam jesm li uopce bila dole??
Kako to da mi je sve promaklo?
Il se samo ne sjecam.
:roll:
Due to other reasons..
In spite of the cost of living, it's still popular.

wimpi

Post Postao/la wimpi » 29 svi 2007 17:03

Na partiju bilo bezveze, puno djece, jos vise onih koje bi to htjele biti, i tak, sretna jer vidjela moje zene na hrpi, posebno naravno cvetku :) Puno dragih ljudi falilo...brzo pobjegla, a kako cujem i vecina...

Sve u svemu polako i to crkava, kao i sve...cek, cek pa to je dobra vijest :ura: :ura: :ura:

sxc-angel

Post Postao/la sxc-angel » 29 svi 2007 17:42

cvetka je napisao/la:jesam ja luda, il nas je sola, sola like rukomet repka golman sola, teral sa terase i ispred globa? :o
ooooooooo da upravu si , on je doplahutao u 'velikom' stilu i rekao nam da se nemremo tu derat i bal bla pa smo se mi fino pokupile.....i od tad ga mrzim..... :!:

btw kak koljeno.....

ps. moja su manje plava.... :D :D :D :D :D ustvari mjenjaju boje....a i saznala sam di sam i kad dupe nabila ;)
L.A.N.C.O.M.E.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 29 svi 2007 18:53

Da li je ko jeo u tom restoranu...jel to cemu?
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 29 svi 2007 23:30

wimpi je napisao/la:Na partiju bilo bezveze, puno djece, jos vise onih koje bi to htjele biti, i tak, sretna jer vidjela moje zene na hrpi, posebno naravno cvetku :) Puno dragih ljudi falilo...brzo pobjegla, a kako cujem i vecina...

Sve u svemu polako i to crkava, kao i sve...cek, cek pa to je dobra vijest :ura: :ura: :ura:
il naprosto samo staris, ko i mi. naravno da je dobra vijest. micemo se mladjima.

cvetka
nerealizirani potencijal

Post Postao/la cvetka » 30 svi 2007 12:10

wimpi je napisao/la: sretna jer vidjela moje zene na hrpi, posebno naravno cvetku :)
:inlove: :inlove: :inlove:

sxc-angel je napisao/la:
cvetka je napisao/la:jesam ja luda, il nas je sola, sola like rukomet repka golman sola, teral sa terase i ispred globa? :o
ooooooooo da upravu si , on je doplahutao u 'velikom' stilu i rekao nam da se nemremo tu derat i bal bla pa smo se mi fino pokupile.....i od tad ga mrzim..... :!:

btw kak koljeno.....

ps. moja su manje plava.... :D :D :D :D :D ustvari mjenjaju boje....a i saznala sam di sam i kad dupe nabila ;)
:D :D :D

ja isto vise ne volem solu, srozal se u mojim ocima, a bil mi je drag :!:

koljeno, fala na pitanju, sepam si pomalo i cekam da odem cika doktoru :D
moram ortopedu, na rendgenu se nis ne vidi, a sumnja se na meniskus il ligamente... bla :roll:

Odgovorite