i nisi radi njih tek tad dosla doma, nego radi nogometa samog...
da cujem, kako j bilo?party 2007
- mala_od
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
je je je u pocetku sam se osjecala kao medicinska sekica...al kad sam si u jutro vidla majicu skoro sam se zrigala i pitala samu sebe u kojoj sam ja to mesnici zavrsila.freeda je napisao/la:![]()
da, da..sjecam se te bolnicke opreme..vidjevsi nas s tim kapicama, pitali su neki turisti vani: is this is a nurse party? nasta sam ja odvalila i coviku odg: no, it's a lesbian party, a uma meni na to: freeda glupaco! nes vise pit!
![]()
leda mi bila natopljena krvlju...pitam se cijom!?!?
Zaključak večeri: piva + jagode + šlag = zakon kombinacija...ja nisam imala želučanih tegoba
ja nikad nikog novog ne upoznam...bit ce se i ne trudim previse.... 
nije da ne bi bilo zanimljivo...
enivej, nekako mi je parti bio prazan. iako je to djelovalo povoljno po sve nas (zrak,dovoljno mjesta,neizgazene noge) nekako to nije bilo to. jebiga, jednom godisnje, na parti bi se morao tiskati sa svima kraj kojih prolazis...to stvara nekakvu atmosferu koje mi se cini da je falilo ove godine...i muzika je pokusavala biti nesto valjda...kul...a nije joj uspjevalo...
sve u svemu, veselim se mariu kovacu
nije da ne bi bilo zanimljivo...
enivej, nekako mi je parti bio prazan. iako je to djelovalo povoljno po sve nas (zrak,dovoljno mjesta,neizgazene noge) nekako to nije bilo to. jebiga, jednom godisnje, na parti bi se morao tiskati sa svima kraj kojih prolazis...to stvara nekakvu atmosferu koje mi se cini da je falilo ove godine...i muzika je pokusavala biti nesto valjda...kul...a nije joj uspjevalo...
sve u svemu, veselim se mariu kovacu
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...
oo, ja jesam! nimfomanku....al ne svojom zaslugom, neg sto me ona pronasla na podiju! 
tak sam bila iznenadjena u tom trenutku...(a cini mi se i da je cvetka u isti cas jos nes htjela reci), da mi je nekak pal mob na pod u ono sranje od stakla i pive, al ga nisam isla odmah dic neg sam prvo malo stajala na njemu ...da ne pobjegne..
enivej, znam da izrezanima nije lako, no ja sam dobila moralnu zadovoljstinu kaj sam se prije partija natezala sa zenom doma kak nije pametno obuc nekaj otvoreno na noge..
tak sam bila iznenadjena u tom trenutku...(a cini mi se i da je cvetka u isti cas jos nes htjela reci), da mi je nekak pal mob na pod u ono sranje od stakla i pive, al ga nisam isla odmah dic neg sam prvo malo stajala na njemu ...da ne pobjegne..
enivej, znam da izrezanima nije lako, no ja sam dobila moralnu zadovoljstinu kaj sam se prije partija natezala sa zenom doma kak nije pametno obuc nekaj otvoreno na noge..
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."
- Zbela Lokwa
Woow..znači ipak je bilo krvi i ove godine? Ajd barem nije bila moja...
Ja se isto slažem s većinom curki da je bilo nekak praznije (ali ne i preprazno) ali je bilo dobro kao i uvijek!
Muzike se ni ne sjećam (damn that beer) tak da nemrem ni komentirat. I drago mi je kaj sam konačno upoznala neke ljude koje sam si htjela upoznat a i neke koje sam upoznala čist tak slučajno!
Veliki pozdrav curkama s mora, al marku regeneratora ne odajem ovako javno!
p.s Ispričavam se Lani kaj sam ju gnjavila ispred Globa da mi ispriča sve detalje o svojoj strganoj nogici!
Ja se isto slažem s većinom curki da je bilo nekak praznije (ali ne i preprazno) ali je bilo dobro kao i uvijek!
p.s Ispričavam se Lani kaj sam ju gnjavila ispred Globa da mi ispriča sve detalje o svojoj strganoj nogici!
- Zbela Lokwa
-
mayflower!
znam da su već svi rekli, ali premalo žena. i to ne smatram prednošću 
baš šteta, a došla tako savršeno raspoložena nakon koncerta i napila se baš lijepo i točno na vrijeme. i nije bilo loše, onak, ok izlazak. a nije dobro kad je Crol party samo ok izlazak. nisam ni ozlijeđena ni bolesna, nisam se ljubila ni s poznatima ni s nepoznatima. vratila sam se doma sa svim odjevnim predmetima s kojima sam otišla. mora da starim
ajd dobro, čekamo sljedeći. ak će opet doći premalo cura, možemo zatvoriti onu pokrajnju prostoriju tak da se svi lijepo stisnemo
baš šteta, a došla tako savršeno raspoložena nakon koncerta i napila se baš lijepo i točno na vrijeme. i nije bilo loše, onak, ok izlazak. a nije dobro kad je Crol party samo ok izlazak. nisam ni ozlijeđena ni bolesna, nisam se ljubila ni s poznatima ni s nepoznatima. vratila sam se doma sa svim odjevnim predmetima s kojima sam otišla. mora da starim
ajd dobro, čekamo sljedeći. ak će opet doći premalo cura, možemo zatvoriti onu pokrajnju prostoriju tak da se svi lijepo stisnemo
[quote="
i da..upravo sam se sjetila poljevanja vodom u wcu sa veki i beom
bilo je bas osvjezavajuce
:D:D hvala hvala
i hvala bei sto mi je dodala praznu bocu da je napunim i malo joj rashladim dragu

[/quote]
ajme meni!!ma ne,ajme vama sa mnom tako pijanom.to je valjda jer sam vodenjak u horoskopu pa volim da sve bude mokro
sorry cure moje,nastojat cu da se ne ponovi 
i da..upravo sam se sjetila poljevanja vodom u wcu sa veki i beom
bilo je bas osvjezavajuce
[/quote]
ajme meni!!ma ne,ajme vama sa mnom tako pijanom.to je valjda jer sam vodenjak u horoskopu pa volim da sve bude mokro
-
call_me_not
bez obzira na dojmove apsolutno je sjajno da se djevojcice imaju gdje nac i inicijalno otisnut u svijet punokrvnih lezba. takodjer je great da se jednom godisnje na jednom mjestu nadjes s ljudima koje inace nikak da sretnes. ko nekakav opusteniji domjenak lezbo predznaka. sto je cist ok. i bez obzira na ekipu uvijek se moze upoznat barem jedna sjajna osoba. sto je u konacnici odlican score.
- sxc-angel
aaaaaaa micek tekila scena je bila nenadjebiva , imale smo dobru publikubea.zarre je napisao/la:ova pijandura se naravno ničeg ne sjeća, kao ni toga tko joj je imao glavu među nogama![]()
da vam skratim muke (nije da vas to pretjerano zanima, al svejedno), radi se o sxc-angel.
ova moja ženetina ju je onako pijana stavila na ramena i nosala preko nekoliko minuta, a da se nisu rasule po podu.
skidam kapu
e i ja sam s sxc pila tekilu, tj. liznula sol s njene lijeve sise pa me natjerala da uzmem i čašu iz njenog grudnjaka zubima.
eto.
meni je bilo čist zabavno
a žena ti je stjena....pijana ona pijana ja al ipak smo mi to nekak shendlale...a da nepadnemo ko svaki put što se raspemo po podu
L.A.N.C.O.M.E.
- sxc-angel
ko ti kriv kad nisi na šanku u pravo vrijeme i sve kaj je dobro ti propustiš...crispy je napisao/la:to nisam vidla, ali nesto manje od scx nisam ni ocekivalabea.zarre je napisao/la: e i ja sam s sxc pila tekilu, tj. liznula sol s njene lijeve sise pa me natjerala da uzmem i čašu iz njenog grudnjaka zubima.setala je grudnjakom po globu....opet
mislim crispy stara meni je bilo vruće,,,,,pa si vidla ti s kolko sam ja žena čagicu bacila na stageu...treba to sve odmrdat....i tak sam se ja morala skinut...vruće mi je bilo
bum se ja skinula opet....just 4 u !!!!!
L.A.N.C.O.M.E.
- sxc-angel
opet se raspravlja o mom grudnjaku.....smoka. je napisao/la:a bome niti paradiranje u grudnjacima (lancome)
![]()
i by the way nisam ja jedina bila u grudnjaku....uspjela sam si skunut nekog na stageu čist da svi negledaju samo u mene
L.A.N.C.O.M.E.
Bilo je puno manje cura nego prošle godine ali meni je ovaj party bio bolji. Koliko čujem po komentarima, pozitivno je što su se cure mogle kretati za razliku od prošle godine. I doći normalno do šanka bez velikog naguravanja.
Žao mi je jedino cure koja je vrlo rano zatražila prvu pomoć
Žao mi je jedino cure koja je vrlo rano zatražila prvu pomoć
McNamara i Troy su na novoj adresi
- cvetka
- nerealizirani potencijal
ja bi sve nesto napisala, al ne znam kaj 
muzike se ne secam, pol ljudi se ne secam, al znam da je bilo znatno manje zena, jer sam se mogla kretat
mda, kretat pod navodnicima, s obzirom da sam si uspela sjebat koljeno
prije neg sam opce dosla do tam i nisam si mogla ni djuskat kak se spada
i jest da sepam i da sva sam plava i prevec toga se ne secam, al meni bilo fino

i izgrlila sam i izljubila stare croelushe, sto mi je najbitnije
nego, ko je to krvaril?
e daaaaa, jos nesto!
jesam ja luda, il nas je sola, sola like rukomet repka golman sola, teral sa terase i ispred globa?
muzike se ne secam, pol ljudi se ne secam, al znam da je bilo znatno manje zena, jer sam se mogla kretat
i jest da sepam i da sva sam plava i prevec toga se ne secam, al meni bilo fino
nego, ko je to krvaril?
e daaaaa, jos nesto!
jesam ja luda, il nas je sola, sola like rukomet repka golman sola, teral sa terase i ispred globa?
my only fear of death is coming back reincarnated...
-
superstar
pa kaj nije bilo jebeno..ja nikad nisam vidjela neš takvo..jeote mogle bi zaradit na takvim majcama..mala_od je napisao/la:je je je u pocetku sam se osjecala kao medicinska sekica...al kad sam si u jutro vidla majicu skoro sam se zrigala i pitala samu sebe u kojoj sam ja to mesnici zavrsila.freeda je napisao/la:![]()
da, da..sjecam se te bolnicke opreme..vidjevsi nas s tim kapicama, pitali su neki turisti vani: is this is a nurse party? nasta sam ja odvalila i coviku odg: no, it's a lesbian party, a uma meni na to: freeda glupaco! nes vise pit!
![]()
leda mi bila natopljena krvlju...pitam se cijom!?!?![]()
ovim putem ti se ispričavam kaj sam ti uništila majcu,nisam bila svjesna da to tak šiklja..
+++++++++++++++++++
::superstar::
A friend in need's a friend indeed, a friend with weed is better
A friend with breasts and all the rest, a friend who's dressed in leather..
-
superstar
cvetka je napisao/la:ja bi sve nesto napisala, al ne znam kaj
i jest da sepam i da sva sam plava i prevec toga se ne secam, al meni bilo fino![]()
nego, ko je to krvaril?
e daaaaa, jos nesto!
srećo to sam bila ja...nažalost , fakat sam autodestruktivna ..
+++++++++++++++++++
- sxc-angel
ooooooooo da upravu si , on je doplahutao u 'velikom' stilu i rekao nam da se nemremo tu derat i bal bla pa smo se mi fino pokupile.....i od tad ga mrzim.....cvetka je napisao/la:jesam ja luda, il nas je sola, sola like rukomet repka golman sola, teral sa terase i ispred globa?
btw kak koljeno.....
ps. moja su manje plava....
L.A.N.C.O.M.E.
-
call_me_not
il naprosto samo staris, ko i mi. naravno da je dobra vijest. micemo se mladjima.wimpi je napisao/la:Na partiju bilo bezveze, puno djece, jos vise onih koje bi to htjele biti, i tak, sretna jer vidjela moje zene na hrpi, posebno naravno cvetkuPuno dragih ljudi falilo...brzo pobjegla, a kako cujem i vecina...
Sve u svemu polako i to crkava, kao i sve...cek, cek pa to je dobra vijest![]()
![]()
- cvetka
- nerealizirani potencijal
wimpi je napisao/la: sretna jer vidjela moje zene na hrpi, posebno naravno cvetku![]()
sxc-angel je napisao/la:ooooooooo da upravu si , on je doplahutao u 'velikom' stilu i rekao nam da se nemremo tu derat i bal bla pa smo se mi fino pokupile.....i od tad ga mrzim.....cvetka je napisao/la:jesam ja luda, il nas je sola, sola like rukomet repka golman sola, teral sa terase i ispred globa?![]()
btw kak koljeno.....
ps. moja su manje plava....![]()
![]()
![]()
![]()
ustvari mjenjaju boje....a i saznala sam di sam i kad dupe nabila
ja isto vise ne volem solu, srozal se u mojim ocima, a bil mi je drag
koljeno, fala na pitanju, sepam si pomalo i cekam da odem cika doktoru
moram ortopedu, na rendgenu se nis ne vidi, a sumnja se na meniskus il ligamente... bla
my only fear of death is coming back reincarnated...