klima uredjaji
klima uredjaji
znam da svaki prostor trazi neki odredjeni aparat ili snagu, plus ono s parama i muzikom, al ajte ipak u par rijeci:
koju klimu imate vi, il fredovi i starci..a da znate za neke probleme il da ste zadovoljni...
Pogotovo ak imate preporuku nekoga tko ju je nedavno stavljao...
koju klimu imate vi, il fredovi i starci..a da znate za neke probleme il da ste zadovoljni...
Pogotovo ak imate preporuku nekoga tko ju je nedavno stavljao...
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."
- nimfomanka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- sedma_od_devet
-
jabooka
nakon pomnog proucavanja odlucile smo se za toshibu.....Kazu da je to mercedes medju klimama( iako ne volim mercedese) imaju najbolje motore koji traju godinama Bitno ti je gledati potrosnju struje i razinu buke.....jacinu klime mi je odredio ovlasteni serviser. prvo razgleda prostor i onda te savjetuje koliko kilovata ti treba.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
- Hidden_soul
- Devil in details
imala sam nesto pametno za reci al sada to vise nije vazno
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 30 stu 2010 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
jabooka
Bitno je i na koju stranu ti gleda stan ili prostorija koju zelis ohladiti.
Ako je zapad ili jug treba kupiti klimu jace snage.
Kad sam ja gledala znam da Midea ima toshibine djelove, vrlo je povoljna i ima garanciju 5 godina....tako da nije losa opcija.
Ako je zapad ili jug treba kupiti klimu jace snage.
Kad sam ja gledala znam da Midea ima toshibine djelove, vrlo je povoljna i ima garanciju 5 godina....tako da nije losa opcija.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
ama cek malo...
meni je sve manje nes jasno.
ta midea je 3.klima u 3 dana za koju mi govore da ima toshibine djelove i da je zbog toga mrak....kae to moguce? ISto mi veli tip za Haier i frendica za Artel..
Nasla sam neku haier, a klasu, s regulatorom topline, mogu solo cistiti filtere, garancija 1god+ ak platim servis 150kn godisnje jos 4 godine garancije...
Jos se sad dvoumim oko jacine dal 2,5 il 3,5, no brijem da bi to moglo biti to..
meni je sve manje nes jasno.
ta midea je 3.klima u 3 dana za koju mi govore da ima toshibine djelove i da je zbog toga mrak....kae to moguce? ISto mi veli tip za Haier i frendica za Artel..
Nasla sam neku haier, a klasu, s regulatorom topline, mogu solo cistiti filtere, garancija 1god+ ak platim servis 150kn godisnje jos 4 godine garancije...
Jos se sad dvoumim oko jacine dal 2,5 il 3,5, no brijem da bi to moglo biti to..
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."
-
jabooka
Midea klima uređaji proizvedeni su korištenjem najnovijih tehnologija a to mogu zahvaliti TOSHIBI koja je Mideu uzela pod svoj "krov". Mnoga rješenja koja sadrže predstavljaju sam vrh tehnološke ponude današnjice.
Evo ti i link.
http://www.frigo-sruk.hr/index1.php?id=4&marka_id=16
Evo ti i link.
http://www.frigo-sruk.hr/index1.php?id=4&marka_id=16
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
kolko kvadrata planiras hladiti s tim? i koja je orijentacija stana?nika je napisao/la:Jos se sad dvoumim oko jacine dal 2,5 il 3,5, no brijem da bi to moglo biti to..

I take pleasure in...
U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.
e a ne, da je sam jedna soba, to bi se lako spreracunalo u kvadrate, no to bi islo (htjela ja ili ne) dalje u kuhinju i na hodnik, kroz prolaz siri od obicnih vrata...Tak da brijem...tak, 32-37m2..? To bi bila ona od 3,5, kaj ne?
-
mayflower!