druženja u Puli
-
spice81
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
druženja u Puli
gdje, kako, kada? 
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
cccccccc...razocharana sam..paa..bar su pulezhani slovili za gostoljubive ljude..uostalom..u ovom gradu mislim da ima vishe nacional.manjina neg u ijednom drugom ( i puuuno vechim gradovima ) ..multikulti bla bla..mix svega i svachega..i..baaashniko da ti se javi...cccccc sraaamoota na kvadrat.
ajde de..reci shto te konkretno interesira..kakva dogadjanja..shto bi voljela vidjeti ili shto vech..paaa..eto.. budem ti ja..koliko mogu..pomogla..tj. preporuchila gdje..kada..kako..zashto bla bla..
ali..ako te interesiraju iskljuchivo gay okupljalishta i druzhenja..hmmm...to ne znam ovako..ne mogu iz rukava istrest..aaali..mogu se raspitat..
hebiga.. i..stvarno mi je zhao ako ti se nitko n ije javio..ono..sorry..shto rech..
ajde de..reci shto te konkretno interesira..kakva dogadjanja..shto bi voljela vidjeti ili shto vech..paaa..eto.. budem ti ja..koliko mogu..pomogla..tj. preporuchila gdje..kada..kako..zashto bla bla..
ali..ako te interesiraju iskljuchivo gay okupljalishta i druzhenja..hmmm...to ne znam ovako..ne mogu iz rukava istrest..aaali..mogu se raspitat..
hebiga.. i..stvarno mi je zhao ako ti se nitko n ije javio..ono..sorry..shto rech..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
mislim..pula je stvaaarno suuuper grad.. bogata proshlost/povijest..dosta kulturnih zbivanja..dosta raznorazne zabave za mlade bla bla..
dodushe..ne kuzhim..ti nisi iz pule..jel??..ovdje si samo gost..jel??..
velim..reci shto te interesira..pa..mogu te uputit na neka mjesta..preporuchit ovo ili ono..gdje jest..gdje nikako NE jest.. i slichno..vishe praktichne stvari..
hebga..stvaaarno mi je zhao i krivo ako ti se nitko nije javio.. sram ih mozhe bit..
( iako..ni ja ne znam tko je sa ovog foruma iz pule..imali uopche pulezhana ovdje-na forumu..i..ako i ima..mozhda ne dolaze chesto..ne znam..hebga..ne nalazim bash puno opravdanja..osim..velim..moguche da nema nikoga iz pule....sorry...)
dodushe..ne kuzhim..ti nisi iz pule..jel??..ovdje si samo gost..jel??..
velim..reci shto te interesira..pa..mogu te uputit na neka mjesta..preporuchit ovo ili ono..gdje jest..gdje nikako NE jest.. i slichno..vishe praktichne stvari..
hebga..stvaaarno mi je zhao i krivo ako ti se nitko nije javio.. sram ih mozhe bit..
( iako..ni ja ne znam tko je sa ovog foruma iz pule..imali uopche pulezhana ovdje-na forumu..i..ako i ima..mozhda ne dolaze chesto..ne znam..hebga..ne nalazim bash puno opravdanja..osim..velim..moguche da nema nikoga iz pule....sorry...)
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
ee da da...pa suuuper..ovo je odlichan nachin da nekome prenesem poruku..
dakle..ovako..
po onome shto mi je frend+susjed rekao..ovdje bi se mogla nalaziti jedna nasha susjeda..novopechena susjeda..koja ima crnog psa..neki pinch ili neshto slichno..zove se Aron..eeee pa ovako..dosta susjeda ima istu zamjerku na adresu mlade dame i njezina psa..tj.. nije nishta strashno..samo..ako bi mogla vezati svog psa kada vidi da je josh netko izashao sa svojim psom..ili Arona staviti na lajnu..ili na apaurine..malo je prenabrijan na druge pse + laaajee u p.m.
eto..znam da je tootalna ofchina ovo..ali..kontam..ako je semo u pravu..mozhda ova zamolba stigne na pravu adresu.ovim putem..
dakle..ovako..
po onome shto mi je frend+susjed rekao..ovdje bi se mogla nalaziti jedna nasha susjeda..novopechena susjeda..koja ima crnog psa..neki pinch ili neshto slichno..zove se Aron..eeee pa ovako..dosta susjeda ima istu zamjerku na adresu mlade dame i njezina psa..tj.. nije nishta strashno..samo..ako bi mogla vezati svog psa kada vidi da je josh netko izashao sa svojim psom..ili Arona staviti na lajnu..ili na apaurine..malo je prenabrijan na druge pse + laaajee u p.m.
eto..znam da je tootalna ofchina ovo..ali..kontam..ako je semo u pravu..mozhda ova zamolba stigne na pravu adresu.ovim putem..
-
spice81
iz Pule sam ali već nekoliko godina živim u Zgb-u. Ovdje dolazim par puta godišnje kod svojih i na godišnji. Nije baš da sad nekoga tražim, pogotovo ne za vezu ili ONS, nego bi mi jednostavno bilo O.K. da znam par ljudi iz non strejt đira s kojima jednostavno mogu popiti kavu i razgovarati o nečemu drugome a ne stalno odgovarati na pitanja tipa; imaš li dečka, kad ćeš se udati i diviti se djeci svojih frendica...itd. Umirem od dosade svaki put kada dođem...