Danči i Robač
-
Zita
Danči i Robač
tj Zuhra i ovaj drugi...kak se vec zove
jel mislite da oni tom zezancijom pomazu homoseksualcima ili im odmazu
il...bas vas briga
jel mislite da oni tom zezancijom pomazu homoseksualcima ili im odmazu
il...bas vas briga
-
Zita
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Veceras.
Napokon modni Oscar by stilisti! Jedini pravi modni znalci Robač i Danči znaju tko je bio fešn u 2007. i jedino oni mogu dodijeliti prestižnu modnu nagradu 'Sjajilo'.
Napokon modni Oscar by stilisti! Jedini pravi modni znalci Robač i Danči znaju tko je bio fešn u 2007. i jedino oni mogu dodijeliti prestižnu modnu nagradu 'Sjajilo'.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
-
Zita
-
weirdo
- cudnovata
super su mi smiješni jer nisu stereotipni, nisu im fore non stop iste itd. a da mi i nisu dragi opet mislim da definitivno pomažu jer je večini ljudi to izuzetno simpatično pa samim time svijesno i u večem postotku nesvjesno ti isti ljudi gaje manje potrebe da neke tamo pedere tuku, zlostavljaju, gađaju pepelajrama i tako. mislim da pomažu našoj (šatro maloj) lezbi-gej zajednici.

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
- WIRGINIA WOOLF
..potpisujem..weirdo je napisao/la:super su mi smiješni jer nisu stereotipni, nisu im fore non stop iste itd. a da mi i nisu dragi opet mislim da definitivno pomažu jer je večini ljudi to izuzetno simpatično pa samim time svijesno i u večem postotku nesvjesno ti isti ljudi gaje manje potrebe da neke tamo pedere tuku, zlostavljaju, gađaju pepelajrama i tako. mislim da pomažu našoj (šatro maloj) lezbi-gej zajednici.
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..