karte za gradski prijevoz

Forum za high-tech cure te sve one koje kućne popravke i zamjenu ulja u autu znaju obaviti same i žele to podijeliti s drugima. One koje to ne znaju, mogu saznati ovdje.
jabooka
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la jabooka » 08 stu 2006 23:52

ajd ne jauci malena...........uvijek mozes kupiti kartu
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

Malena

Post Postao/la Malena » 08 stu 2006 23:56

aha...pa tako svaki dan par puta, pa 20 puta mjesecno, pa racunaj kolko je to :o
radje krsim zakon :D
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...

jabooka

Post Postao/la jabooka » 08 stu 2006 23:57

pa skidaj se onda
zove.se.ocinstvo.

Malena

Post Postao/la Malena » 09 stu 2006 00:05

evo,evo,sam da zavrsim ovaj posao neki kaj tu imam :D

nika

Post Postao/la nika » 09 stu 2006 08:52

ne znam kak je sad sa zetom, al znam da je prije palila fora duplikata. nadjes nekoga tko ti iole slici a ima godisnji pokaz, on ode, veli da je izgubil pokaz, nekad ga traze racun pokaza, nekad ga samo vrijedjaju da kak je glup, nekad mora pisati molbu, i daju mi duplic! jedan tebi, jedan njemu...

btw, jucer me paranoja oprala zbog ovog topika,prvi put u tramvaju u par mjeseci, i nisam prestala zvjerat u ljude koji su ulazili! not funny...
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 09 stu 2006 13:43

nexus 6 je napisao/la:ja se švercam oduvijek
i ja isto. izvucem se na "lipe oci" ili glumim jadno i siromasno dijete. al nikad ne dam osobnu (jer je nikad i ne nosim, jer je uglavnom i nemam).
uhvatili su me jednom i vodili na policiju, jednom sam se vozila noseci krivotvoren pokaz, a nedavno su me uhvatili i morala sam ipak platit 50kn :twisted:
švercanje je adrenalin i radije bih se u svakom slucaju svercala nego dala za jebenu kartu ili pokaz. svercanje je jako dobar izazov, iscekivanje, opasnost, snalazenje....mmm... :inlove:
ex invalid_user

Malena

Post Postao/la Malena » 09 stu 2006 17:18

meni to samo ide na zivce u zadnje vrijeme...svercala sam se i ja nekad naveliko, al sam triput i platila kaznu. uvijek su me uvatili tad nespremnu i bez price.
sad bi rado sjedila ko vreca i citala neki vrag a ne da zvjeram ko sumanuta ko ulazi i da li mi izgledaju ko kontrolori :o
i da...nemam sestru koja mi je identicna, nika...osim...babyface :D koja vec od davnih dana nije studentica :D :D :D

nexus 6
Spol/rod: muško

Post Postao/la nexus 6 » 09 stu 2006 17:30

mene još nisu uhvatili nikad, obično ih skužim kad počnu pregledavat karte i onda bježim od njih na kraj busa i zbris van na stanici. al nije mi bila kontrola valjda već godinu dana, a švercam se svaki dan.
I`m in touch with humanity.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 09 stu 2006 21:36

nemam jebenih zivaca da mi se bilo tko obraca u tramvaju a kamoli me bespotrebno cini nervoznom. jebes takvo uzbudjenje. uvek pokaz.
zvir i bestimja.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 09 stu 2006 21:46

koliko uopce dodje taj pokaz?.........kupi si bajk ili pjesaci
zove.se.ocinstvo.

nimfomanka

Post Postao/la nimfomanka » 09 stu 2006 23:29

samo sam htjela reći da postoji zetovo pravilo da te ne smiju globiti na prvoj. Ak ti dođe,kažeš da si tek ušla i da nisi stigla kupiti kartu i nemre ti niš. Provjereno.

Malena

Post Postao/la Malena » 10 stu 2006 08:26

ozbiljno :o

nimfomanka

Post Postao/la nimfomanka » 10 stu 2006 10:26

da,da!!Mamina frendica radi u zetu pa eto..... Nemreju ti niš... U svakom slučaju glupo je plaćati 8 il koliko kuna za kartu.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 10 stu 2006 23:32

zato ja radim samo za one koji mi placaju zet.
zvir i bestimja.

Malena

Post Postao/la Malena » 11 stu 2006 18:16

eto ti ga na.

nexus 6
Spol/rod: muško

Post Postao/la nexus 6 » 11 stu 2006 19:46

i ja isto radim za takve, ali umjesto da uzmem pokaz ja uzmem lovu pa se švercam :D
I`m in touch with humanity.

nimfomanka

Post Postao/la nimfomanka » 12 stu 2006 10:55

Sada imam ovaj besplatni pokaz,ali i prije sam ga uredno kupovala. Toliko mi se mota po glavi i da još uz to moram paziti jer netko tko je ušel u tramvaj izgleda ko zetovac ili ne. Ne isplati se to.

Tam F

Post Postao/la Tam F » 12 stu 2006 15:56

Draga Malena, evo par savjeta pa biraj:

1) nabavi superglu (kila-dvije) i 30-tak pari starih rukavica u C. križu- kad naleti tramvaj namaži ih ljepilom i baci se na stražnji prozor- voziš se do kud hoćeš, izvana, besplatno, a kad dodješ do cilja spuzneš iz rukavica i ideš dalje... :cool:

2) nabaviš luđačku košulju, razbarušiš kosicu i tako uletiš u tramvaj-tko će odbjeglog Vrapčanskog pacijenta pitati kartu? i opet izađeš gdje hoćeš, skineš luđačku košulju, počešljaš se i tutanj - mali dodatak dok si u tramvaju- zavijaj, rokči, pusti da ti kaplje slina iz usta i sigurno ćeš uspjeti i sjesti... :cool: :cool:

3) odjeneš se kao mlada afganistanka, poljepiš po sebi 50 komada razno raznih petardi (sad je sezona!), praskavaca i raketica, u ruku uzmi i jedan kanistar sa benzinom i uđi u tramvaj recitirajući neke dječje pjesmice na arapskom- imati ćeš garantirano vožnju vlastitim tramvajem do kud ti srce hoće... :cool: :cool: :cool:

ponestaje mi ideja, ali sam ti dala smjernice...a obično "adrenalinsko" lari-fari švercanje ostavi amaterima :D

ja? :o ako idem plavim govnom nekuda-uvijek platim kartu...ipak sam ja osvještena jedinka jednog naprednog i civiliziranog društva (živio balkan!) :osica:
mazohist & truba

Malena

Post Postao/la Malena » 12 stu 2006 16:17

ooo ke ideje....jako dobro, razradit cu onu koja najvise pashe mom raspojasanom karakteru :D
hvalaaaa

Jo

Post Postao/la Jo » 12 stu 2006 19:34

Tam F je napisao/la:3) odjeneš se kao mlada afganistanka, poljepiš po sebi 50 komada razno raznih petardi (sad je sezona!), praskavaca i raketica, u ruku uzmi i jedan kanistar sa benzinom i uđi u tramvaj recitirajući neke dječje pjesmice na arapskom- imati ćeš garantirano vožnju vlastitim tramvajem do kud ti srce hoće... :cool: :cool: :cool:
Nije li ovo za sjedenje u tramvaju?

nika

Post Postao/la nika » 13 stu 2006 11:09

Malena je napisao/la:ooo ke ideje....jako dobro, razradit cu onu koja najvise pashe mom raspojasanom karakteru :D
hvalaaaa
kaj opce imas razmisljati...ovo s ludjackom kosuljom!! frizuru vec imas...

iako moram priznati da mi je ideja s rukavicama veri herzlich!! :)
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."

nimfomanka

Post Postao/la nimfomanka » 13 stu 2006 11:16

mene je sad čopila kontrolorka. Zakaj mi ne vjeruje da sam zaboravila ujutro pokaz, a zima je za ići doma pješke. Hvala Bogu da nisam imala osobnu, jer bi ju joj nagurala u usta sad za začepi gubicu. Kak te babe mogu biti nepristojne.

Malena

Post Postao/la Malena » 13 stu 2006 15:11

i kak si se zvlekla...bila bezobrazna, potrcala, derala se na nju, umiljato ju gledala? :o

Tam F

Post Postao/la Tam F » 13 stu 2006 19:12

polizala je?? :twisted: mislim da se baba primiri,ne...
mazohist & truba

nimfomanka

Post Postao/la nimfomanka » 19 stu 2006 19:22

Tam F je napisao/la:polizala je?? :twisted: mislim da se baba primiri,ne...
fuj!!!!! Znaš kaj si ja uvijek mislim!? Uvijek,ali baš uvijek gledam ljudima u zube. I sada, ak vidim da je osoba črbava i da joj smrdi iz usta, automatski zaključim kak joj niti osobna, a onda niti intimna higijena nije baš važna.
Ova žena je imala doslovce svaki treći zub.

U početku sam bila smirena i pristoojna i pokušavala teti objasniti kak mi je zima, kak se vraćam doma, kak sam prehlađena i kak mi se ne da ići pješke. Onda me ženska tražila osobnu, a ja pametna ostavila sve doma. Već je pomalo bila neugodna i ja sam se sjetila kak na ideksu iza piše da imaš popis. Pokazala ja teti indeks i teta promjenila ploču. Sad više nije inzistirala na osobnoj nego na pokazu. Nije odustajala sve do kad sam joj rekla da mi piše kaznu,da bum ja naknadno donijela pokaz na remizu i nek me pusti već jednom na miru.
Mislim, kak možeš biti tak bedast!? Pokažem joj indeks i ona niš!? Najviše su me uzrujale one bakice kaj nisu mogle šutiti neg su počele komentirati kak je bandić dao studentima i đacima pokaze, a kako bi ostali trebali kupovati pokaze. Osim toga, kaj ne bi ona trebala kad nekoog uhvati, izaći s tom osobom van i onda obaviti ostatak procedure!?

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 19 stu 2006 21:59

bi.
zvir i bestimja.

Malena

Post Postao/la Malena » 20 stu 2006 17:14

ooo danas mi je dosla kontrola. ali ga uopce nisam skontala jer je tip bil u uniformi. mislila sam da oni ne mogu pregledavati karte?
malo ekstra zarade vozacima?
ugl. sam samo prosla kraj njega, kupila kartu od drajvera i ponistila ju. prema tome kak me nije gnjavil, zakljucujem da to ustvari nije bas smjel raditi :o

nimfomanka

Post Postao/la nimfomanka » 21 stu 2006 09:14

Malena je napisao/la:ooo danas mi je dosla kontrola. ali ga uopce nisam skontala jer je tip bil u uniformi. mislila sam da oni ne mogu pregledavati karte?
malo ekstra zarade vozacima?
ugl. sam samo prosla kraj njega, kupila kartu od drajvera i ponistila ju. prema tome kak me nije gnjavil, zakljucujem da to ustvari nije bas smjel raditi :o
Izvukla si se!!!!! Brijem da je kazna 160 kn. Kaznila me baba jer sam imala stari pokaz. Tuka!!

sumrak_zivota

Post Postao/la sumrak_zivota » 21 stu 2006 18:11

ali tko ti je ta neka baba ili dedek da te moze pitati za osobnu? ne mogu te oni traziti, jer nisu ovlasteni, pa kad ju i imas, ne daj! :)
jelda? :)
______

jabooka

Post Postao/la jabooka » 21 stu 2006 22:19

a tko ste vi da ne mislite platiti prjevoz koji koristite :o .....i jos bi se svadjali s gospodjama kontrolor :eek:

Odgovorite