sramezljivost

Ovdje spadaju teme koje se ne mogu svrstati u ostale forume. SVE privatne prepiske i dogovore vodite u podforumu dnevna soba.
Fuga
Spol/rod: žensko

Re: sramezljivost

Post Postao/la Fuga » 31 pro 2010 17:15

Ja mislim da jesam, iako nekako sve manje. :D Najviše se to manifestira u nekim manjim grupama, dok se u velikim volim izgubiti, osobito ako se radi o nekim neformalnim druženjima.
Inače nemam problema s javnim nastupima, dapače.
Zadnja izmjena: Fuga, dana/u 31 pro 2010 18:51, ukupno mijenjano 1 put.

komad kruha
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la komad kruha » 31 pro 2010 18:33

zašto napiti?
kaj te hiče?

Dorina
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Dorina » 31 pro 2010 19:33

E, alkohol je druga prica, barem kod mene, onda se opustim i lakse mi je brbljati, cak i u vecem drustvu, o small talk i s nepoznatim. Ali, kad bi barem on bio rjesenje svih mojih problema :D

call_me

Post Postao/la call_me » 01 sij 2011 02:59

imate li problema s istom i kako to hendlate? - izbjegavam takve situacije, komunikacija 1 na 1 mi je potpuna paranoja, zato se takva komunikacija uglavnom i ne dogadja :D
kako se manifestira? crvenite li se, znojite, bjezite
s mjesta nezgode i sl?
koje situacije vas najvise cine sramezljivima? smatrate li to poremecajem? - da, smatram da sam debil. situacije komunikacije pred 50 ljudi navise mi je opustena i normalna. sto se smanjuje broj ljudi krece problem. s jednom osobom se gotovo nikad ne srecem. zato redovito dogovaram kave s 2 ljudi koji se medjusobno poznaju. sto se mene tice, brijem da imam issue s tim i s ljudima. nikada mi nije bio problem biti sama pred skupinom ljudi - stotine, tisuce. nastupati, plesati, govoriti, sto god. nije mi bad isto tako npr. spizditi nesto ispred mnostva ljudi, generalno funkcioniram u masama jako dobro. - the same.voziti se sa samo jednom osobom u autu, sjediti na kavi sa samo jednom osobom, biti s njom negdje u ducanu, na kasi, na salterima, u banci, ... hoce mi netko objasniti patologiju? - ovo za mene predstavlja nocnu moru. potpunu nocnu moru. potpuna mi je nocna mora da kraj mene u busu koji se vozi satima sjedi polupoznata osoba.edit_ iii moram napomenuti da mi je najveci stres iz djetinjstva bio sjedenje u klupi s nekim. - meni susretanje vrsnjaka. zaobilazila sam ih u sirokom kutu.

komad kruha

Post Postao/la komad kruha » 01 sij 2011 10:17

onda bi te kava sa mnom koštala ostatka mentalnog zdravlja i priskrbila ti sobu u vrapču. (što nije loše, budeš li trebala hranu i smještaj). ja, naime, ne bih prestala pričati, zahtijevala bih od tebe povratne informacije i nerijetko bih te u razgovoru dodirnula. onda bih se sjetila da bismo mogle malo prošetati. hodam sporo, pričam puno, mašem rukama, diram, spotaknem se tu i tamo. nakon svega, ogladnim. i onda idem zajedno jesti. sjedimo jedna nasuprot druge, ja i dalje pričam i dalje zahtijevam tvoje odgovore i onda još na tvom tanjuru primijetim nešto što želim. kul.
kaj te hiče?

inani
Status: U vezi

Post Postao/la inani » 01 sij 2011 12:56

komad kruha je napisao/la:onda bi te kava sa mnom koštala ostatka mentalnog zdravlja i priskrbila ti sobu u vrapču. (što nije loše, budeš li trebala hranu i smještaj). ja, naime, ne bih prestala pričati, zahtijevala bih od tebe povratne informacije i nerijetko bih te u razgovoru dodirnula. onda bih se sjetila da bismo mogle malo prošetati. hodam sporo, pričam puno, mašem rukama, diram, spotaknem se tu i tamo. nakon svega, ogladnim. i onda idem zajedno jesti. sjedimo jedna nasuprot druge, ja i dalje pričam i dalje zahtijevam tvoje odgovore i onda još na tvom tanjuru primijetim nešto što želim. kul.
:haha: :haha: :haha: :haha:
Ja bih joj napravila isto to, samo s dvije razlike. Ja hodam jako brzo, misli mi lete jos brze da nekad ni samu sebe ne mogu pratiti. Jedino ja rijetko dodirujem ljude.
Call_me, hoces s nama na kavu? ;)
... :nesvjest:

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 01 sij 2011 13:27

call_me je napisao/la:ovo za mene predstavlja nocnu moru. potpunu nocnu moru. potpuna mi je nocna mora da kraj mene u busu koji se vozi satima sjedi polupoznata osoba.
Koja najcesce ne mirise bas najbolje :puke:
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

call_me

Post Postao/la call_me » 01 sij 2011 17:42

komad kruha je napisao/la:onda bi te kava sa mnom koštala ostatka mentalnog zdravlja i priskrbila ti sobu u vrapču. (što nije loše, budeš li trebala hranu i smještaj). ja, naime, ne bih prestala pričati, zahtijevala bih od tebe povratne informacije i nerijetko bih te u razgovoru dodirnula. onda bih se sjetila da bismo mogle malo prošetati. hodam sporo, pričam puno, mašem rukama, diram, spotaknem se tu i tamo. nakon svega, ogladnim. i onda idem zajedno jesti. sjedimo jedna nasuprot druge, ja i dalje pričam i dalje zahtijevam tvoje odgovore i onda još na tvom tanjuru primijetim nešto što želim. kul.
ovo je idealno. jer onda ja to ne moram radit. bitno da netko prica.

komad kruha

Post Postao/la komad kruha » 01 sij 2011 18:42

call_me je napisao/la:
ovo je idealno. jer onda ja to ne moram radit. bitno da netko prica.

:)

vidimo se na kavi.
kaj te hiče?

komad kruha

Post Postao/la komad kruha » 01 sij 2011 18:43

inani je napisao/la:
Ja bih joj napravila isto to, samo s dvije razlike. Ja hodam jako brzo, misli mi lete jos brze da nekad ni samu sebe ne mogu pratiti. Jedino ja rijetko dodirujem ljude.

niti ti nećeš pobjeći, vidimo se na kavi :)
kaj te hiče?

call_me

Post Postao/la call_me » 01 sij 2011 19:30

odlicno. buduci da ste se vas di pospojile i slozile, moja nazocnost nije nuzna.

inani

Post Postao/la inani » 01 sij 2011 19:39

komad kruha je napisao/la:
inani je napisao/la:

niti ti nećeš pobjeći, vidimo se na kavi :)
:ura: :ura: Jeeeeeee!!! Vidimo se kad ozdravim! ;)
call_me je napisao/la:odlicno. buduci da ste se vas di pospojile i slozile, moja nazocnost nije nuzna.
Ne, upravo suprotno! Sad moras doci! ;) I rekla si da ti je lakse kad ides s dvjema koje se vec poznaju (jos ne), i tako cemo mi trkeljati, ti se tu i tamo ubaci. ;) Moze?
... :nesvjest:

komad kruha

Post Postao/la komad kruha » 01 sij 2011 21:14

ne izvlači se, call_me. mi želimo na kavu s tobom :)
kaj te hiče?

call_me

Post Postao/la call_me » 01 sij 2011 22:19

slutim problem. :) omanji but still.

jpeg

Post Postao/la jpeg » 01 sij 2011 22:24

:D

komad kruha

Post Postao/la komad kruha » 02 sij 2011 11:20

call_me je napisao/la:slutim problem. :) omanji but still.

ma daj, kakav problem :D

kada ćemo? :)
kaj te hiče?

lucretia

Post Postao/la lucretia » 28 svi 2013 21:14

erm.. ovisi :D
za govor pred zilijun ljudi imam tremu, ali me nije sram.
za pričanje s 10 ljudi sam skroz opuštena i ne razmišljam o tome kao o problemu.
za kavu s 2 ljudi sam super i mogu sjediti i trokeljati satima :D i soliti pamet, dapače :hideunderrock:

a u kontaktu s jednom osobom.. ovisi koliko mi se sviđa, ako je uopće u tome stvar :D ako mi se sviđa i toga još nisam svjesna, bit će mi zabavno :D ako sam toga već svjesna, pričat ću gluposti i razmišljati piše li mi na čelu :D a ako baš ono umirem od sviđanja, na pola rečenice će mi puknuti glas i počet ću kašljati i onda će me ta osoba morati pitati kako sam i tako ćemo skrenuti na neku sigurnu temu dok se oporavim :ubergeek:

ali moram napomenuti da me sram da ne samo da ne pamtim više od 1 imena ako upoznam više ljudi istovremeno, nego nekad ne zapamtim ni izgled i onda se snebivam kad me ljudi pozdravljaju po ulici :confused:
We serve an old moan in a dry season
A lighthouse keeper in the desert sun
Dreamers of sleepers and white treason
We dream of rain and the history of the gun
There's a lighthouse in the middle of Prussia
A white house in a red square
I'm living in films for the sake of Russia
A Kino Runner for the DDR

Andain

Post Postao/la Andain » 28 svi 2013 21:33

Kao klinka sam bila jako sramežljiva, ali baš jako..I sad mi neke situacije nisu najugodnije, al čak sam poslom te stvari u većoj mjeri riješila..bar onoliko koliko mi je bilo potrebno da me ne smeta. No, i dalje ću radije odabrati manje društvo od gužve, i razgovor one on one od centra pažnje.
“She's hot. I trust her.”
Hansel

shizika

Post Postao/la shizika » 28 svi 2013 21:42

presramežljiva sam :sramise:
...život je lijep... (:

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati

Post Postao/la Kroacija » 28 svi 2013 21:54

maloprije sam u konzumu na onim sjebanim samonaplatnim strojevima bila toliko smotana i sramezljiva, nije se desilo ovakvo nesto...ne pamtim kada. :D
:shinner:
onu tetu iz stroja treba zatuc. "umetnite kovanice". "umetnite kovanice". "umetnite kovanice" :x
ex invalid_user

lucretia

Post Postao/la lucretia » 28 svi 2013 21:56

promijenila si 12 boja i cijeli dućan je gledao u tebe? :D
We serve an old moan in a dry season
A lighthouse keeper in the desert sun
Dreamers of sleepers and white treason
We dream of rain and the history of the gun
There's a lighthouse in the middle of Prussia
A white house in a red square
I'm living in films for the sake of Russia
A Kino Runner for the DDR

Aven

Post Postao/la Aven » 28 svi 2013 21:59

Pred nepoznatim ljudima (ako nije uz mene nitko moj) gotovo uvijek šutim. Dva su razloga - ili mi se jako sviđaju u smislu simpatičnosti pa se zblesiram ili su mi antipatični pa mi se ne da pričati. :D
Uz ove simpatične se opustim nakon nekih sat-dva. Pravo je čudo da ostanu uz mene. :D
Skužila sam da u restoranima uvijek biram stol u kutu ili u klubovima neki mrtvi kut. Ne volim da me se skenira nit gleda i općenito su mi turn off ljudi koji vole biti u centru pažnje.

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati

Post Postao/la Kroacija » 28 svi 2013 22:01

lucretia je napisao/la:promijenila si 12 boja i cijeli dućan je gledao u tebe? :D
malo. :shinner:
ja i onaj semafor u 3 boje i teta koja kaze "pozovite asistenta" :D
ex invalid_user

tatin sin

Post Postao/la tatin sin » 28 svi 2013 22:11

Mislim da nisam toliko sramežljiva koliko znam biti nervozna. A sad kombinacija to dvoje uz prstohvat (više lopatohvat) neugode je jedno opće ludilo koje prelazi u socijalnu retardaciju i obrnuto.
i could surf the earth on a banana peel

rollthedice

Post Postao/la rollthedice » 29 svi 2013 06:28

ja sam ful sramezljiva kad nekoga trebam upoznat,zato me strah i ici upoznavat se,jer bi ostavila los dojam,ali kad bi se vise druzila s tom osobom/osobama postala bi opustenija,bubam za par tjedana ako bi se cesce vidjale...ili da se napijem onda sam odma opustena,ali nije sve u alkoholu :D
"ima raznih vrsta ludila i neka su od njih pravo uzivanje."-C.Bukowski

LittleRedRidingHood

Post Postao/la LittleRedRidingHood » 29 svi 2013 07:37

glumim da nisam.. :D
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.

Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.

rollthedice

Post Postao/la rollthedice » 29 svi 2013 07:59

shizika je napisao/la:presramežljiva sam :sramise:
a zato ti uvijek pijes,da se opustis :D
"ima raznih vrsta ludila i neka su od njih pravo uzivanje."-C.Bukowski

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 29 svi 2013 14:44

dosta sam sramežljiva i što je najgore to se obično i vidi. :seljančica_rumenih_obraza:
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Bash

Post Postao/la Bash » 29 svi 2013 15:33

selfanalysis update nakon par god - introvert i asocijalna, ali ne sramežljiva. možda je neprikladna najprikladnija riječ

Ooh

Post Postao/la Ooh » 29 svi 2013 21:42

nisam, samo sam cesto na leru...budem neprimjetna dok nemam potrebu nesto reci ili se pokrenuti. puno sam samokriticna, pa cesto ustupam prvi plan.

Odgovorite