novi pokusaj...

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Helium-3
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi

Re: novi pokusaj...

Post Postao/la Helium-3 » 08 stu 2012 19:43

black.cat je napisao/la:
Angela07 je napisao/la::kokice: evo, ja ti iskreno i od srca želim da konačno nekog upoznaš prek foruma!

:kokice: znam da nije tema..ali želim i severini da konačno nađe nekog normalnog tipa!

hvala! :giveflower:
tema se i zove "novi pokusaj" jer znam da nemogu promjenit proslost i ispravit svoje pogreske zato sam sada okrenula novu stranicu i napravit cu od sebe sto kvalitetniju osobu. curama koje se pozele javit, savjetujem da ne citaju sve moje postove jer stvarno pise svasta, a ne zelim da netko pobjegne od mene, samo zato jer ovdje pise stvarno svasta.
ja necu pobjeci od nikoga samo zato jer je razlicit.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

black.cat
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la black.cat » 08 stu 2012 21:16

Helium-3 je napisao/la:
black.cat je napisao/la:
Angela07 je napisao/la::kokice: evo, ja ti iskreno i od srca želim da konačno nekog upoznaš prek foruma!

:kokice: znam da nije tema..ali želim i severini da konačno nađe nekog normalnog tipa!

tema se i zove "novi pokusaj" jer znam da nemogu promjenit proslost i ispravit svoje pogreske zato sam sada okrenula novu stranicu i napravit cu od sebe sto kvalitetniju osobu. curama koje se pozele javit, savjetujem da ne citaju sve moje postove jer stvarno pise svasta, a ne zelim da netko pobjegne od mene, samo zato jer ovdje pise stvarno svasta.
a ja nisam opce razlicita od drugih cura, samo je jedno percepcija nekoga kroz nekakvo pisanje na forumu, a drugo je percepcija nekoga u nevirtualnom svijetu.

Helium-3
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Helium-3 » 08 stu 2012 22:08

black.cat je napisao/la:
Helium-3 je napisao/la:
black.cat je napisao/la:

a ja nisam opce razlicita od drugih cura, samo je jedno percepcija nekoga kroz nekakvo pisanje na forumu, a drugo je percepcija nekoga u nevirtualnom svijetu.
potpuno se slazem. ne volim ljude koji te odbace radi neke gluposti, bez da te uopce pokusaju u stvarnosti sagledati kao cijelu osobu.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

black.cat

Post Postao/la black.cat » 27 stu 2012 09:28

black.cat je napisao/la:za pocetak molim cijenjene administratorice i odredjene da mi ne brisu temu i da nastane metez na njoj. vrijeme je da budem konacno iskrena prema sebi i drugima. malo sam razmislila o svemu i odlucila postaviti stvari na svoje mjesto.
1. ispricavam se na nekim svojim ispadima, proteklo razdoblje mi nije bilo najbolje pa sam znala svakako reagirati.
2. svatko ima svoje zelje i potrebe, a ja ih necu skrivati i igrati igrice. smatram da sam te igrice prerasla pa cu otvoreno rec sto zelim.
* sve cekam bolja vremena da cu konacno moc izdvojit novce za put kada budu kakva druzenja, partiji jer ljudi se ne upoznaju samo preko neta.
imam prijatelje, ali tu su vecinom strejt. stvarno mi fali neko iste orijentacije. fali mi seks, fali mi ljubav. i, jel krivo rec sto zelis, a da se ne stekne krivi dojam o nekome? mislim da nije.

to sam ja i sve se nadam nekom lijepom pocetku necega. interesira me zenski rod. sto trazim? drustvo, a kasnije kako kemija odigra :D nudim: izgled (nesto izmedju prosjecnog i jako dobrog), netko tko ce nastojat da se osjecas dobro u mom drustvo, netko sa kime ces moci popricat o svemu, netko na cije ces ispade morat bit spremna :D jer gle, nitko nije savrsen.

cure, navalite! roba je na zalihi :D :D :D
:giveflower:

Bikini Kill
Status: Solo

Post Postao/la Bikini Kill » 27 stu 2012 10:12

Ako te tješi, ja nemam pojma o čemu se ovdje radi, tj. nisam čitala nijedan od tih svakakvih postova
But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...

black.cat

Post Postao/la black.cat » 28 stu 2012 08:34

Bikini Kill je napisao/la:Ako te tješi, ja nemam pojma o čemu se ovdje radi, tj. nisam čitala nijedan od tih svakakvih postova
iskreno, sad neznam jel bi me to trebalo tjesit ili ne... mozda sam samo malo zakomplicirala stvar :D uglavnom, trazim nekoga za druzenje, s mogucnosti da se to moze razvit u nesto vise, a hoce li to bit veza, avantura, ovisi od osobe do osobe. to je ovako iskreno napisano bez ustrucavanja hoce se drugacije protumacit ako iskreno izrazim svoje zelje.

black.cat

Post Postao/la black.cat » 28 stu 2012 18:50

mrav je napisao/la:Bc, sa koliko si se crolovki našla u ovih 5god otkad se oglašavas? S koliko njih si popila kavu?
pila sam ih onoliko i pijem ih koliko god treba da naidje "ona prava" ;)

softy

Post Postao/la softy » 29 stu 2012 19:36

BC čekaš onu pravu samo zato jer još nisi upoznala mene:lol:
nudim ispijanje kave dok jašemo na ovcama. ozbiljno, tko je to isprobao zna da se ne šalim. jednom zajaši dugino runo i nema povratka.
Lost in space and time...

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 29 stu 2012 19:46

Kaj oćete, ja nikad nijednu nisam našla na crolu. Doduše nisam ni tražila :D.

Zaključano