bolni zglobovi radi misha help
-
call_me_not
bolni zglobovi radi misha help
radim minimalno 5 h sa misem u istom polozaju i opako me bole zglob i lakat desne ruke radi toga.
pliz sugestije di da nabavim anatomskog misha or whatever al uglavnom znate na sta mislim.
postaje mi problem.
hvala
pliz sugestije di da nabavim anatomskog misha or whatever al uglavnom znate na sta mislim.
postaje mi problem.
hvala
zvir i bestimja.
- Freebird
- Spol/rod: muško
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
- Kontakt:
ajoj buba, nemoj se sa time zajebavat ja san ima cistu formiranu na prijelazu zgloba i dlana, nakon operacije san kupija ergonomski pad:
evo ovu
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=18360
80 kn a savršena je.
evo ovu
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=18360
80 kn a savršena je.
Što bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive..? Šta bi dao?
-
call_me_not
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
jedan od najvecih zivotnih strahova mi je ta boljka.
tako da treba raditi na prevenciji.
nabaviti i anatomskog misa. ruku drzati naslonjenu na stol pod 90 stupnjeva da se rasporedi tezina.
nabaviti "nizeg" misa tako da je ruka i zpesce(bez pritiska) u sta ravnijem polozaju. lakat pod 90.
postaviti stolicu na potrebnu visinu.
ako nista ne pomogne. uvijek postoji fizikalna terapija i operacija.
tako da treba raditi na prevenciji.
nabaviti i anatomskog misa. ruku drzati naslonjenu na stol pod 90 stupnjeva da se rasporedi tezina.
nabaviti "nizeg" misa tako da je ruka i zpesce(bez pritiska) u sta ravnijem polozaju. lakat pod 90.
postaviti stolicu na potrebnu visinu.
ako nista ne pomogne. uvijek postoji fizikalna terapija i operacija.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
-
mayflower!
kao što jabuka kaže, dobro je ako imaš mjesto za nasloniti lakat, po mogućnosti cijelu ruku (recimo stol u L). meni je ta sitna stvarčica znatno poboljšala situaciju. ne sjećam se kad me zadnji puta boljelo. znači: ruka gotovo ravno (odjebati fensi šmensi visoke miševe i nabaviti nešto jednostavno i kvalitetno, npr. microsoft), miš je te veličine da ga moja ruka obuhvaća (onaj početak donjeg dijela dlana gdje su one dvije kosti mi je oslonjen na stol). jedino mi ruka nije osnonjena o stol pod pravim kutem (nemoguće za izvesti) i on toga me ponekad bole leđa.
za kompom, s misem u ruci provodim gotovo cijele svoje dane i noci i mis mi je najbitnija stvar...
kad sam tek pocela raditi imala sam uzasnih problema - grceva i bolova u ruci... ali otkad su dosli ovi misevi, nikad vise... savrseno mi odgovaraju i nema sanse da koristim ni jedan drugi mis..
u prosloj firmi sam se cak gadno pokacila s informatickom sluzbom (citaj: skratila ih za glavu), kad su pokusali uvesti jeftinije, ali 'izvrsne' miseve...
ruka cijela na stolu pod 90 stupnjeva i mis koji stane cijeli u saku - jedan su od glavnih recepata...
kad sam tek pocela raditi imala sam uzasnih problema - grceva i bolova u ruci... ali otkad su dosli ovi misevi, nikad vise... savrseno mi odgovaraju i nema sanse da koristim ni jedan drugi mis..
u prosloj firmi sam se cak gadno pokacila s informatickom sluzbom (citaj: skratila ih za glavu), kad su pokusali uvesti jeftinije, ali 'izvrsne' miseve...
ruka cijela na stolu pod 90 stupnjeva i mis koji stane cijeli u saku - jedan su od glavnih recepata...

I take pleasure in...
U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.