krugovi, križanja, mostovi i brda
- whatever
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
krugovi, križanja, mostovi i brda
So.
U vezi ste. Uzmimo, godinu dana.
I u tih godinu dana, uspjele ste prekinut cirka 12 puta.
Jednom mjesečno, dakle.
U pms-u, recimo.
E sad.
Kaj vas vraća?
Mislim, jesam li ja idiot ako mislim da je očito da veza koja se tako lako kida nije baš nekaj ispešli kvalitetno?
Fakat, kaj vas vraća?
Osjećaj sigurnosti? Pored osobe s kojom prekidate svako malo?
Mhm.
U vezi ste. Uzmimo, godinu dana.
I u tih godinu dana, uspjele ste prekinut cirka 12 puta.
Jednom mjesečno, dakle.
U pms-u, recimo.
E sad.
Kaj vas vraća?
Mislim, jesam li ja idiot ako mislim da je očito da veza koja se tako lako kida nije baš nekaj ispešli kvalitetno?
Fakat, kaj vas vraća?
Osjećaj sigurnosti? Pored osobe s kojom prekidate svako malo?
Mhm.
Epizodna uloga.
- stanica prema suncu
- sumrak_zivota
- duhsaplavimokom
- duhsaplavimokom
stvari koje kratkotrajno potisnem, imaju tu tendenciju da ponovno isplivaju, vrlo vjerojatno u nesto jacem intenzitetu...Ameli je napisao/la:ja nikad nisan napravila reprizu..al ..nikad ne reci nikad
drži se ovoga i nemoj ako ti baš nije jako jako jako jako stalo do nje
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..
-
agasta
- new york city girl
ja ne vidim smisla u tom vracanju i prekidanju po milijon puta.
cim se prvi put prekine, znaci da nekaj ne valja, i tu nema bas prevec smisla vise.
mislim, kuzim ja da se netko voli, al ak se toliko vole, kaj onda prekidaju svako malo.
citanje iste knjige kojoj vec unaprijed znas kraj, nema smisla. niti jedna knjiga nije TOLIKO dobra.
cim se prvi put prekine, znaci da nekaj ne valja, i tu nema bas prevec smisla vise.
mislim, kuzim ja da se netko voli, al ak se toliko vole, kaj onda prekidaju svako malo.
citanje iste knjige kojoj vec unaprijed znas kraj, nema smisla. niti jedna knjiga nije TOLIKO dobra.
I am not a myth.
Re: krugovi, križanja, mostovi i brda
whatever je napisao/la: Fakat, kaj vas vraća?
vraćala me ljubav prema njoj. želja da bude bolje i da veza uspije.
misao da se sve može promijeniti.
ne znam...u nekim trenucima stvarno smo išle korak dalje.. a onda opet u ponekim dva unazad..
i tako
so long.
whatever je napisao/la:krugovi, križanja, mostovi i brda
jebate votever
ovo je poezija
so long.
I've told myself so many times before
But this time I think I mean it for sure
We have reached a full stop
Nothing's going to save us from the big drop
Reached our natural conclusion
Outlived the illusion
I hate being in these situations
That call for diplomatic relations
If I only knew the answer
Or I thought we had a chance
Or I could stop this
I would stop this thing
From spreading like a cancer
What can I say
I don't want to play anymore
What can I say
I'm heading for the door
I can't stand this emotional violence
Leave in silence
Leave in silence
We've been running around in circles all year
Doing this and that and getting nowhere
This will be the last time
I think I said that last time
If I only had a potion
Some magical lotion
That could stop this
I would set the wheels in motion
But this time I think I mean it for sure
We have reached a full stop
Nothing's going to save us from the big drop
Reached our natural conclusion
Outlived the illusion
I hate being in these situations
That call for diplomatic relations
If I only knew the answer
Or I thought we had a chance
Or I could stop this
I would stop this thing
From spreading like a cancer
What can I say
I don't want to play anymore
What can I say
I'm heading for the door
I can't stand this emotional violence
Leave in silence
Leave in silence
We've been running around in circles all year
Doing this and that and getting nowhere
This will be the last time
I think I said that last time
If I only had a potion
Some magical lotion
That could stop this
I would set the wheels in motion
so long.
-
Zita
ak prekines sa nekim za vrijeme pmsa to nije kao kad prekidas sa nekim radi ozbiljnijih stvari
kaj sad, hormoni te soraju, pizdis, dosta ti je svega pa i veze i izgovoris to malo "gotovo je" i onda za 2 dana kad oluja stane lupas glavom o zid i pitas se koji ti je bog bio
kao kad se pitas zasto si se toliko napila/zdroksala pa napravila glupost. ta glupost te ne odredjuje isto kao sto to "gotovo je" ne odredjuje vasu cijelu vezu
i sve te fore 2 puta citana knjiga, prokuhano meso itd su mi smjesne metafore i mislim da se veze ne mogu tak usporedjivat jer svaka je razlicita te ima previse varijabli i mogucnosti da ih tak usporedjujemo. svatko vodi svoj zivot i svoju vezu sa partnericom najbolje kaj znaju i nitko im ne može garantirati da nece 28puta prekinuti i dozivjeti duboku starost ili eto biti super sretni bez tih malih beznacajnih prekida, koji su kasnije apsolutno smjesni, i onda odjednom prekinut i vise se nikad ne vratit osobi sa kojom ste bili
takvo razmisljanje i jest problem tih kratkih veza i vezica
cim se nekaj malo desi odma se prekida. nema vise te ljubavi koja opstaje i u losem i u dobru. sad je samo u dobru. kad dobrog nema-đenja
svatko bi da je njegova guzica sretna i ko jebe drugu stranu ako prva stavka nije zadovoljena
neznam. mozda bi se mnogo njih i pomirilo nakon tih prekidica da im ego, prijatelji, opce misljenje, vlasititi idiotizam ne brani. al hej, ko im kriv.
kaj sad, hormoni te soraju, pizdis, dosta ti je svega pa i veze i izgovoris to malo "gotovo je" i onda za 2 dana kad oluja stane lupas glavom o zid i pitas se koji ti je bog bio
kao kad se pitas zasto si se toliko napila/zdroksala pa napravila glupost. ta glupost te ne odredjuje isto kao sto to "gotovo je" ne odredjuje vasu cijelu vezu
i sve te fore 2 puta citana knjiga, prokuhano meso itd su mi smjesne metafore i mislim da se veze ne mogu tak usporedjivat jer svaka je razlicita te ima previse varijabli i mogucnosti da ih tak usporedjujemo. svatko vodi svoj zivot i svoju vezu sa partnericom najbolje kaj znaju i nitko im ne može garantirati da nece 28puta prekinuti i dozivjeti duboku starost ili eto biti super sretni bez tih malih beznacajnih prekida, koji su kasnije apsolutno smjesni, i onda odjednom prekinut i vise se nikad ne vratit osobi sa kojom ste bili
takvo razmisljanje i jest problem tih kratkih veza i vezica
cim se nekaj malo desi odma se prekida. nema vise te ljubavi koja opstaje i u losem i u dobru. sad je samo u dobru. kad dobrog nema-đenja
svatko bi da je njegova guzica sretna i ko jebe drugu stranu ako prva stavka nije zadovoljena
neznam. mozda bi se mnogo njih i pomirilo nakon tih prekidica da im ego, prijatelji, opce misljenje, vlasititi idiotizam ne brani. al hej, ko im kriv.
- stanica prema suncu
-
Zita
a i apropo tog vracanja nekak sam primjetila da mnoge lezbijke mrze biti usamljene u svojoj samoci i tom da ne mogu ostvarit kvalitetnu vezu pa poprilicno sebicno, kad im frendice/poznanice prekidaju, njihovom problemu pristupaju na nacin: ma pusti je, dodi, napit cemo se/napusit. idemo vam, boli te dupe, nije ona za tebe bla bla
zena je zeni vuk
zena je zeni vuk
Vidis, ima tu nesto, priznajem. Ali da bi Zitin post bio zadovoljen, mora stajati sljedeca pretpostavka:
- da su zene psihoticne kuje u PMS-u, apsolutno nesposobne kontrolirati sebe i postupke na konto hormona
(ovdje sada umjesto PMS-a moze stajati bilo sto, sklono izbaciti nas iz takta krace vrijeme)
Sto se tice usporedbe s alkoholom - get real, nismo se napile pa napravile glupost nego smo se glupe probudile, cim smo sebe dovele u takvo stanje. Ljudi mogu biti glupi na mnogo nacina.
Ono sto ja vjerujem da se desava u takvim situacijama jest da se samo pojacava intenzitet onoga do tada. Nisam sklona dramama i ne okidam u takvim slucajevima, ali sitne stvari koje nam smetaju, sklone su se akumulirati do kriticne mase. Ako ih ne mozemo rijesiti, mozemo mi tjesiti sebe i nadati se da ce se pokrpati putem koliko god hocemo. Prekinut ces jednom, dva, pet, deset puta. Dvadeseti put ce netko nekome prekinuti dovod zraka u pluca. Najduzi je put iz guzice u glavu.
Slazem se da su ljudi egocentricni, premalo spremni na kompromise. Ali veci problem je taj sto su spremni sami sebe uljuljkati u iluzije. Da li zbog straha od samoce ili bilo cega drugog... upucaj me ako znam.
- da su zene psihoticne kuje u PMS-u, apsolutno nesposobne kontrolirati sebe i postupke na konto hormona
(ovdje sada umjesto PMS-a moze stajati bilo sto, sklono izbaciti nas iz takta krace vrijeme)
Sto se tice usporedbe s alkoholom - get real, nismo se napile pa napravile glupost nego smo se glupe probudile, cim smo sebe dovele u takvo stanje. Ljudi mogu biti glupi na mnogo nacina.
Ono sto ja vjerujem da se desava u takvim situacijama jest da se samo pojacava intenzitet onoga do tada. Nisam sklona dramama i ne okidam u takvim slucajevima, ali sitne stvari koje nam smetaju, sklone su se akumulirati do kriticne mase. Ako ih ne mozemo rijesiti, mozemo mi tjesiti sebe i nadati se da ce se pokrpati putem koliko god hocemo. Prekinut ces jednom, dva, pet, deset puta. Dvadeseti put ce netko nekome prekinuti dovod zraka u pluca. Najduzi je put iz guzice u glavu.
Slazem se da su ljudi egocentricni, premalo spremni na kompromise. Ali veci problem je taj sto su spremni sami sebe uljuljkati u iluzije. Da li zbog straha od samoce ili bilo cega drugog... upucaj me ako znam.
bring your mind into my head...
..slazen se.. zapravo bi rekla sve ovisi od osobe do osobe ...i da zelja mora biti obostrana..za metaforu o oprastanju,..oprosti jedan pms,pa drugi pms..pa u toj godini od 12 njih 10 su prepirke i prekidi na kratko..ali kad pukne i jednoj od njih dosadi sve to..tesko da ce povjerovat,da nakon povratka ce se nesto izmjeniti..ona ode,ma koliko je uvjeravao da si se promjenio,a i dobre prijateljice ju savjetuju nemoj se vracati i bla bla..tamara3 je napisao/la:Vraća te nada da može biti bolje i da još nisi sve pokušala. Kad tog osjećaja više ne bude, onda je gotovo.
ma koliko zeljela iznova:-kako rece ti si svoje prilike istrosila..pa ne zelim sanjati o tome..al tko zeli i moze i to da je zelja obostrana..pa nek probaju iznova..
-
Zita
uopce ne mora.roadkill je napisao/la:Vidis, ima tu nesto, priznajem. Ali da bi Zitin post bio zadovoljen, mora stajati sljedeca pretpostavka:
svaka cast onome tko se u svakom trenutku i svakoj situaciji uspije iskontrolirat i napravit "pravu stvar"
nezrelost, slabost...Zita je napisao/la:mozda bi se mnogo njih i pomirilo nakon tih prekidica da im ego, prijatelji, opce misljenje, vlasititi idiotizam...
tim mislim da bi se danas puno drugačije postavila prema nekim stvarima, problemima, općenito vezi, nego što sam to prije neznam koliko godina. ili jednostavno, ljubav nije dovoljna.
Nije stvar u svakoj situaciji i svakom trenutku, ali afektivno planuti bez prethodne podloge... sounds scary.Zita je napisao/la: svaka cast onome tko se u svakom trenutku i svakoj situaciji uspije iskontrolirat i napravit "pravu stvar"
(Mene ne krpa PMS pa se ispricavam ako izigravam debila.
bring your mind into my head...
-
Zita
a gle. uvijek ima nesto. i cesto nam povijest pokazuje da se vrlo lako od muhe napravi slon
nema veze u kojoj nema nesto sto ti nije tocno onak kak si isplanirala
i to je sasvim okej, bozesacuvaj kad bi svi bili isti i bili u vezi sa "sobom"
mozda tebe ne zeza pms al jednostavno ne vjerujem da nikad nisi planula, nekog povrijedila, krivo reagirala ili nesto slicno.
takvih ljudi nema.
nema veze u kojoj nema nesto sto ti nije tocno onak kak si isplanirala
i to je sasvim okej, bozesacuvaj kad bi svi bili isti i bili u vezi sa "sobom"
mozda tebe ne zeza pms al jednostavno ne vjerujem da nikad nisi planula, nekog povrijedila, krivo reagirala ili nesto slicno.
takvih ljudi nema.
- whatever
ali jasno pokazuje da nešto ne štima.Zita je napisao/la:ak prekines sa nekim za vrijeme pmsa to nije kao kad prekidas sa nekim radi ozbiljnijih stvari
Epizodna uloga.
- whatever
Lijepo da si primjetila.spark je napisao/la:whatever je napisao/la:krugovi, križanja, mostovi i brda
jebate votever![]()
ovo je poezija
Epizodna uloga.