Upao u klopku lovaca na gayeve
- calypso
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Upao u klopku lovaca na gayeve
http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/cla ... ,148288.jl
Mislim,strasno je kako je decko nasjeo,ali nije to ,ono sto me zabrinjava!
Nevjerojatno mi je,da se netko odluci provesti noc s nepoznatom osobom u njegovom stanu,nakon par recenica na Iskrici!
Mislim da ne bi bila tako hrabra ni da je zena u pitanju!
Mislim,strasno je kako je decko nasjeo,ali nije to ,ono sto me zabrinjava!
Nevjerojatno mi je,da se netko odluci provesti noc s nepoznatom osobom u njegovom stanu,nakon par recenica na Iskrici!
Mislim da ne bi bila tako hrabra ni da je zena u pitanju!
"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes."
FOR ONE HUMAN BEING TO LOVE ANOTHER,THAT IS PERHAPS THE MOST DIFFICULT OF ALL OUR TASKS...THE WORK FOR WHICH ALL OTHER WORK IS BUT PREPARATION
FOR ONE HUMAN BEING TO LOVE ANOTHER,THAT IS PERHAPS THE MOST DIFFICULT OF ALL OUR TASKS...THE WORK FOR WHICH ALL OTHER WORK IS BUT PREPARATION
-
call_me_not
Aha, manje je zabrinjavajuće to što gamad planira nekog premlatiti putem upoznavanja na internetu, nego što se netko drznuo naći sa sugovornikom istu večer?
Koliko se meni čini; to se moglo dogodit i nakon tjedan dana dopisivanja, a i više - budući da je to bio jedini razlog toj gamadi da započnu dopisivanje.
Što se tiče komentara da je to uobičajena pederska praksa.. nemam posebnih komentara osim da bi možda to bilo uočljivije i među hrvatskom lezbijskom populacijom da ih ima sveukupno više od 10 na chatu i lezbijskim forumima. Međutim, među hetero populacijom je to itekako uočljivo.
No, mislim da je komentar call_me_slut bio više nego nepotreban i zloban u kontekstu ove teme.
Koliko se meni čini; to se moglo dogodit i nakon tjedan dana dopisivanja, a i više - budući da je to bio jedini razlog toj gamadi da započnu dopisivanje.
Što se tiče komentara da je to uobičajena pederska praksa.. nemam posebnih komentara osim da bi možda to bilo uočljivije i među hrvatskom lezbijskom populacijom da ih ima sveukupno više od 10 na chatu i lezbijskim forumima. Međutim, među hetero populacijom je to itekako uočljivo.
No, mislim da je komentar call_me_slut bio više nego nepotreban i zloban u kontekstu ove teme.
-
Zita
- calypso
Pa,meni je,jer znam da smo okruzeni takvim debilima i da se treba cuvati.Zalosno,ali istinito!Val je napisao/la:Aha, manje je zabrinjavajuće to što gamad planira nekog premlatiti putem upoznavanja na internetu, nego što se netko drznuo naći sa sugovornikom istu večer?
Nestvarno mi je da se u takvom okruzenju,netko usudi ici na spoj,odnosno planira provesti noc s nepoznatom osobom, u nepoznatom stanu,i to jos na Bukovcu,jer to znaci moze biti bilo gdje(u nekoj kuci,na kraju svijeta,u sumi...)gdje te nitko nece ni vidjeti niti cuti!
"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes."
-
jabooka
meni je jos nepojmljivo da gamad nema pametnijeg posla.
nego da netko zeli brzu sevu sa nepoznatom osobom preko neta.
hocete reci da si je sam kriv jer je to potenciarao?
ma mars!
nego da netko zeli brzu sevu sa nepoznatom osobom preko neta.
hocete reci da si je sam kriv jer je to potenciarao?
ma mars!
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
- calypso
Mislim da nemas razloga za takve rijeci,ovdje smo da kazemo svoje misljenje a ne da nekom kazemo:"Mars!"
I naravno da sam protiv takvih debila i da mi je to gadljivo,ali to je nasa stvarnost! Samo kazem da je nesmotreno postupio.Isto bih misljenje imala i da je cura isla na spoj sa deckom,ili sa curom!I nijednom rijecju nisam rekla da je decko to isprovocirao.Citaj pazljivo postove!
I naravno da sam protiv takvih debila i da mi je to gadljivo,ali to je nasa stvarnost! Samo kazem da je nesmotreno postupio.Isto bih misljenje imala i da je cura isla na spoj sa deckom,ili sa curom!I nijednom rijecju nisam rekla da je decko to isprovocirao.Citaj pazljivo postove!
-
call_me_not
policija je jako dobro reagirala i dogadjaj je odlicno medijski popracen. slucaj ulazi u sudsku praksu zlocina iz mrznje. pocinjemo bit demokracija. svaka cast decku koji je odlucio sve ovo objavit policiji i medijima. takvi krce put. a to kaj ce on radit doma sam sa kompom i s kim ce se i kak jebat samo je njegova stvar.