vicovi :D

Igrice, linkovi za razonodu, šale i pošalice.
Odgovorite
backspace

Post Postao/la backspace » 07 stu 2009 03:01

evo opet vic... inače, nema gore osobe za pričat ni slušat viceve od mene, ali eto sva sreća ovdje se piskara.

nego, vic kaže...

why is six afraid of seven?
coz seven eight nine.

hehe :D

Plague

Post Postao/la Plague » 07 stu 2009 03:10

backspace je napisao/la:evo opet vic... inače, nema gore osobe za pričat ni slušat viceve od mene
Oooo, ima, ima. :D

eris

Post Postao/la eris » 07 stu 2009 19:58

Što dijete radi na vrhu koplja?
-Klizi.....

zenia
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la zenia » 08 stu 2009 20:04

PicajzLa je napisao/la:
backspace je napisao/la:evo opet vic... inače, nema gore osobe za pričat ni slušat viceve od mene
Oooo, ima, ima. :D
:D
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood

backspace

Post Postao/la backspace » 08 stu 2009 23:00

"Mama, zašto sam ja crn, a ti bijela"
-"Šuti sine, kakav je tulum bio dobro da ne laješ"

:lol:

btw, sekica je kul, prestanite lajat i viceve pišite. and that's an order :twisted:

sekica63
Status: Solo

Post Postao/la sekica63 » 19 stu 2009 08:01

Žena pred smrt razgovara sa mužem.
Ljubavi! znam da me nisi varao, želim da posle moje smrti nađeš ženu i budeš sretan.Dozvoli joj da nosi sva moja dragocjena krzna.
Muž:
Lubavi moja! ništa od toga, ona nosi 36 br. a ti 40.
ne ruši most, možda nas poveže

fajtericaa
Status: U braku

Post Postao/la fajtericaa » 19 stu 2009 18:24

:shakehead:

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 20 stu 2009 23:15

:D :D :D :D
and the case continues.
zvir i bestimja.

eris

Post Postao/la eris » 23 stu 2009 11:58

Once upon a time there was a blonde. She had long, blonde hair, blue eyes, and she was sick of all the blonde jokes. One day, she decided to get a make over, so she cut and dyed her hair. She also went out and bought a new convertible.
She went driving down a country road and came across a herd of sheep. She stopped and called the sheepherder over. "That's a nice flock of sheep.", she said.

"Well thank you.", said the herder.

"Tell you what. I have a proposition for you.", said the woman.

"Okay.", replied the herder.

"If I can guess the exact number of sheep in your flock, can I take one home?", asked the woman.

"Sure.", said the sheep herder. So, the girl sat up and looked at the herd for a second and then replied, "382".

"Wow.", said the herder. "That is exactly right. Go ahead and pick out the sheep you want to take home."

So the woman went and picked one out and put it in her car. Upon watching this, the herder approached the woman and offered, "Okay, now I have a proposition for you".

"What is it?", queried the woman.

"If I can guess the real color of your hair... can I have my dog back?"
:)

backspace

Post Postao/la backspace » 27 stu 2009 21:36

:D

Dva policajca vrše uviđaj fatalne prometne nesreće. Pita prvi: -"Gdje je noga?" Drugi odgovara:-"U njivi." Prvi:-"Gdje je ruka?" Drugi:-"U njivi." Prvi:-"Gdje je glava?" Drugi:-"Na asvaltu." Prvi:-"Jel se piše asvalt ili asfalt?" Drugi šutne glavu i kaže:-"U njivi."

Uliana

Post Postao/la Uliana » 28 stu 2009 19:12

uvijek će me nasmijat onaj o optimistu, pesimistu

i vlakovođi koji vidi dva kretena na pruzi. :lol:
Idem trenutak samo, popravit šminku malo!!

Sha_ne

Post Postao/la Sha_ne » 03 pro 2009 09:50

Prolazi bakica pored policijske postaje, ugleda 20ak prostitutki kako stoje vani i čekaju, te zapita: Djevojke, što vi tu čekate?
- danas se dijele naranče, bako
Bakica odluči stati u red. Nakon određenog vremena kad su sve prostitutke ušle u stanicu, dolazi policajac kod bakice: Bako zar i Vi?
- da da, sinko, ja izvadim protezu i cuclam
sound addicted

fajtericaa

Post Postao/la fajtericaa » 05 pro 2009 18:01

Sha_ne je napisao/la:Prolazi bakica pored policijske postaje, ugleda 20ak prostitutki kako stoje vani i čekaju, te zapita: Djevojke, što vi tu čekate?
- danas se dijele naranče, bako
Bakica odluči stati u red. Nakon određenog vremena kad su sve prostitutke ušle u stanicu, dolazi policajac kod bakice: Bako zar i Vi?
- da da, sinko, ja izvadim protezu i cuclam
dobar ti je vic. jesi ovo ti na avataru?

sillmarien

Post Postao/la sillmarien » 05 pro 2009 19:01

fajtericaa je napisao/la:dobar ti je vic. jesi ovo ti na avataru?
:D :D
"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by."
backspace je napisao/la:ma joj, najradije bi se resetirala...

backspace

Post Postao/la backspace » 05 pro 2009 19:03

ako kaže da nije, plakat ću.

a ovo na tvom avataru, kaži, jesil to isto ti?
ako kažeš da nisi, plakat ću.

e fajta nemoj mislit da te slijedim, pa čak i ako te slijedim zadnjih par postova, nije zbog nagrade, majkemi

fajtericaa

Post Postao/la fajtericaa » 05 pro 2009 19:25

meni je super kad me se slijedi. ja bi samo da ti to i uzivo. to mi je jako sexy, palim se na sajkače.
mogu ti dati svoju adresu pa mozes dolaziti svake veceri u ponoc i stajati ispred mog prozora dok ne cujes policijsku sirenu.

vec sam svima objasnila da mi je to bivsa djevojka na avataru.
ja sam je nagovorila da se prijavi na HTŽ pa sam jako ponosna na nju.
places li sada?

eris

Post Postao/la eris » 06 pro 2009 09:59

Razglednice iz Kanade

12. KOLOVOZA
Uselili smo se u našu novu kuću u Kanadi. Jako sam uzbuđen. Ovdje je jako lijepo. Planine su prekrasne. Jedva čekam da ih vidim prekrivene snijegom.

14. LISTOPADA
Kanada. To je najljepša zemlja na svijetu. Lišće je poprimilo sve divne nijanse žute i naranđaste boje. Vozio sam kroz šumu i vidio jelena i košutu. Tako su graciozni. To su najljepše životinje na svijetu. Kanada je poput raja. Volim Kanadu.

11. STUDENOGA
Danas je kanadski državni praznik – Dan sjećanja. Uskoro će početi lov na jelene. Ne mogu zamisliti da netko ima srca ubiti tako divne životinje. Nadam se da će uskoro pasti snijeg. Jedva čekam.

2. PROSINCA
Noćas je pao prvi snijeg. Kad sam jutros ustao sve je već bilo prekriveno prekrasnim bijelim pokrivačem. Izgledalo je kao najljepša razglednica. Neopisivo lijepo! Očistili smo stubište i prilazni put, a onda smo se grudali (ja sam pobijedio). Nakon što je prošla ralica morali smo još jedanput čistiti prilazni put. Koja divna zemlja. Volim Kanadu.

12. PROSINCA
Noćas je opet pao snijeg. Ovdje je prekrasno. Opet je prošla ralica i zatrpala prilazni put.

19. PROSINCA
Prošle noći opet snijeg. Jutros nisam mogao auto izvesti iz garaže, pa nisam išao na posao. Ovdje je zaista divno. Jedino sam prilično umoran od čišćenja snijega. Prije podne je opet ralica zatrpala prilazni put.

22. PROSINCA
Ovo bijelo govno padalo je cijelu prošlu noć. Dobio sam žuljeve od lopate, a bole me i leđa. Onaj majmun s ralicom kao da iza ugla čeka da ja očistim snijeg na prilaznom putu. Idiot.

25. PROSINCA
Sretan Božić! I to mi je Božić. Od ranog jutra opet taj usrani snijeg. Ako mi onaj peder s ralicom dopadne šaka – ubit ću ga. Majku im njihovu škrtu, kanadsku! Kad bi po cestama posipali više soli, snijeg bi se brže otapao.

27. PROSINCA
Noćas opet snijeg. Već tri dana gotovo ne izlazim iz kuće. Iziđem tek toliko da nakon prolaska ralice očistim snijeg na prilaznom putu. A kamo bih i išao! Jako je hladno, a auto je zatrpan u brdu snijega pred ulazom u kuću. Meteorolozi najavljuju da će danas pasti još 30-ak centimetara tog bijelog sranja.

28. PROSINCA
Prognoza je bila loša. Palo je više od pola metra. Ako ovako nastavi nastavi neće otopiti do ljeta. Ralica se zaglavila baš pred našom kućom, a onaj idiot došao je da mu posudim lopatu jer se njegova slomila. Rekao sam mu da sam već šest lopata polomio čisteći govna s mog prilaznog puta. Malo mi je falilo da sedmu slomim na njegovoj glavi.

4. SIJEČNJA
Najzad sam izišao iz kuće. Otišao sam u samoposluživanje i obnovio zalihe hrane. Na povratku sam se sudario s jelenom. Šteta na autu je oko 3000 dolara. I još ću morati na sud zbog mrtvog jelena. Tu odvratnu stoku trebalo je još jesenas pobiti. Namnožili su se preko svake mjere

3. SVIBNJA
Bio sam s autom kod mehaničara. Sav je zahrđao od te usrane soli koju sipaju posvuda bez ikakvog reda i mjere.

10. SVIBNJA
Selim na Floridu. Ne mogu ni zamisliti kako netko normalan može živjeti u toj kretenskoj Kanadi.

eris

Post Postao/la eris » 06 pro 2009 10:01

NAJTEŽE BOSANSKE KLETVE

Dabogda imao 100 kćeri pa cijeli život za tampone radio.
Dabogda ti majka prdnula na roditeljskom sastanku.
Dabogda te majka u ćevapu prepoznala.
Dabogda ti žena bila stonoga pa se cijeli život morala jebati za cipele.
Dabogda zalutao u liftu.
Dabogda imao proljev i kijavicu u isto vrijeme.
Dabogda ti se u kući sve osušilo osim veša.
Dabogda ti sin zeta u kuću doveo.
Dabogda ti ćerka pjevala na OBNu.
Dabogda ti Lukrecija Bordžija bila kuvarica.
Dabogda ti dijete bilo visoko k’o bosanski standard.

Sjede 2 djevojčice u parku i priđe im starac, nudeći im bombone i pitajući ih može li ih maziti. Sutra se priča ponovi, ovaj put je bila čokolada, a u pitanju su bile grudi, treći dan griote, a u pitanju spolovilo. Odlazi starac kući treći dan, a djevojčice će razočarno:-Ma dok nas ovaj pojebe, dobit ćemo šećernu bolest!

Nasli Pericu mrtvog u rijeci Savi. U jednoj ruci vrecica s kruhom, jogurtom i mlijekom, a u drugoj ceduljica:
- Dragi Perice, otidji u ducan po kruh, mlijeko i jogurt i skoci usput u Savu, vidi jesu li dosle moje nove zimske gume, voli te tata.

Jedna gospodja utrca u tgovinu i rece:

-molim vas, brzo mi dajte jednu misolovku, pobjeci ce mi tramvaj.

-zalim gospodjo tako velike misolovke jos se ne proizvode .

Prolaznik je primijeti o bakicu kako sjedi na stubistu pred svojom kucom.
"Nisam mogao ne primijeti ti kako sretno izgledate", rekao je. "Sto je tajna takvog dugog, sretnog zivota?"

"Pusim 4 kutije cigareta dnevno", odgovoril a je bakica, "prije nego sto odem spavati, popusim 1 veliki joint. Osim toga pijem cijelu bocu Jack Danielsa svaki tjedan i jedem samo fast food. Vikendima popijem velik broj tableta i uopce ne vjezbam."

"To je nevjeroja tno i fantastic no u Vasim godinama!", rece prolaznik . " A koliko imate godina?"

" Dvadeset i cetiri".

eris

Post Postao/la eris » 06 pro 2009 10:04

Kako cete znati da plavusa ima los dan?
Tampon joj je za uhom, a ne zna di je stavila kemijsku

šta dobijes kad sparis crnca i hobotnicu?
ne znam ni ja, al strasno brzo bere pamuk!

Učio Mujo zanat kod trgovca. Da bi mu pokazao kako treba uslužiti mušteriju trgovac primi jednu gospođu:
- "Dobar dan."
- "Htjela bi nešto za pranje zavjesa."
- "Imamo najnoviji deterdžent, ali gospođo možda želite nešto i za prozore pošto već perete zavjese."
- "A da toga se nisam sjetila, dajte mi nešto."
Izađe mušterija, a trgovac će Muji:
- "Eto vidiš. Prodaš joj dvije stvari umjesto jednu. Sad ćeš ti."
Ulazi djevojka u radnju:
- "Molim vas, dajte mi ultra uloške."
- "Izvolite, samo mogli biste kupiti nešto i za prozore."
- "Zašto?"
- "Pa kad se već ne možeš jebat, bar operi prozore!"

Kako plavusa opisuje silovanje???
Nepoznata muska osoba me napala,udarila po glavi,vezala ruke,
a da nisanm rasirila noge i njih bi' vezao!!!!

backspace

Post Postao/la backspace » 06 pro 2009 14:55

fajtericaa je napisao/la:meni je super kad me se slijedi. ja bi samo da ti to i uzivo. to mi je jako sexy, palim se na sajkače.
mogu ti dati svoju adresu pa mozes dolaziti svake veceri u ponoc i stajati ispred mog prozora dok ne cujes policijsku sirenu.

vec sam svima objasnila da mi je to bivsa djevojka na avataru.
ja sam je nagovorila da se prijavi na HTŽ pa sam jako ponosna na nju.
places li sada?
sajkača, o da, takva sam po celom telu :cool:

ne, ne plačem ipak. pače, sretne li vijesti koja oko moje malo obradova prije ručka taman. bivše đevojče kažeš... hm, pala je tebi sjekira u med, pa ispala, dobra ti je mala, bivša mala, već je duže gledam i što je duže gledam sve mi je bolja, ma ko bombončić. prvo sam mislila da si je držala u podrumu zadnjih 17 godina zbog svoje nekontrolirane ljubomore pritom govoreći njoj da rat nije prestao još, pa reko to je razlog za mač-ona jadna nebila valjda još misli da je u ratu. eh, ali ondak sam skužila outfit, i da se tu radi o jednoj finoj, tradicionalnoj, do grla zakopčanoj dami koja svoju nevinost štiti mačem. i to je to. moj tip žene, od glave do pete, iznutra, izvana, po celom telu. pa aj ti men' radije njenu adresu daj. :cool:

fajtericaa

Post Postao/la fajtericaa » 07 pro 2009 18:28

kao prvo,ja uopce nijesam ljubomorna. to su sve neistine. a tukla sam je samo kad je to zasluzila. sve ostalo sto ti kucka kaze je notorna laž.
plasticni mac sam joj ja kupila za rođendan jer je pricala svima da joj nikad nista ne kupujem. kasnije sam joj ga potrgala,ali i za to je sama kriva.
a autfit sam joj ja osmislila. prije toga je kurvetina naokolo s dekolteom hodala i svi su je gledali. a nece se nitko za mojom zenom okretati.

dala bih ti njenu adresu,ali je pobjegla u dijasporu s djetetom, navodno isto zbog toga sto sam je tukla,ali velim ti ja da je NIKAD nisam bez razloga udarila. nisam ja nikakav monstrum.

backspace

Post Postao/la backspace » 07 pro 2009 23:50

kao prvo, kak ima dijete, a nevina je... ček ček ček ček, otkud mi to zvoni...
uf, nadam se da lima nema rođos 25.12. jer...
ma nije kao drugo bitno. a ti si ju tukla kažeš. maltretirala kažeš. a ona je samo šutila i trpila..
e fajta moja kao treće draga, čini mi se da su ti dani odbrojani, nešto bih te zamolila: nemoj mi samo bit ko tetkica i molit za milost. a neće ti ionako upalit, a ispast ćeš totalno lejm, a mediji će to sigurno popratit, a znaš kak je s kritikama i javnošću, a i znaš koliko dugo i teško je stican ugled i status koje kao a četvrto lezbe imaju danas, danas bi svi bili lezbe-pitaš curice i dečkiće u vrtiću što žele bit kad odrastu i oni ti svi u glas odgovaraju bez razmišljanja->LEZBA kao peto, pa nemoj to kvarit, molila bih. za uzvrat nudim romantičan vikend s angelom merkl+ponedjeljak ti ona daje gratis.

i eto, približila sam se kraju, ne još uvijek tvom, nego ovoj ultimativnoj sex selz top menađment ađendi, bilo mi je drago upoznati te, makar ovako preko crola, djeluješ, razno aob djeluješ... ponekad simpatično agresivna, ponekad agresivno simpatična, ponekad agresivno agresivna ali nikad simpatično simpatična. stoj mi dobro, dok još možeš jer uskoro horizontala.
i da, javi koji vikend ti paše-angela, romantika i to, nemoj zeznut slučajno, žena se veseli, obećala sam joj da će konačno izgubit nevinost. ajde kiss, ali ne kao cmok već kao kip it šort and simpl!

piz end lav, forever i nazad

fajtericaa

Post Postao/la fajtericaa » 08 pro 2009 18:27

backspace je napisao/la:kao prvo, kak ima dijete, a nevina je... ček ček ček ček, otkud mi to zvoni...
uf, nadam se da lima nema rođos 25.12. jer...
ma nije kao drugo bitno. a ti si ju tukla kažeš. maltretirala kažeš. a ona je samo šutila i trpila..
e fajta moja kao treće draga, čini mi se da su ti dani odbrojani, nešto bih te zamolila: nemoj mi samo bit ko tetkica i molit za milost. a neće ti ionako upalit, a ispast ćeš totalno lejm, a mediji će to sigurno popratit, a znaš kak je s kritikama i javnošću, a i znaš koliko dugo i teško je stican ugled i status koje kao a četvrto lezbe imaju danas, danas bi svi bili lezbe-pitaš curice i dečkiće u vrtiću što žele bit kad odrastu i oni ti svi u glas odgovaraju bez razmišljanja->LEZBA kao peto, pa nemoj to kvarit, molila bih. za uzvrat nudim romantičan vikend s angelom merkl+ponedjeljak ti ona daje gratis.

i eto, približila sam se kraju, ne još uvijek tvom, nego ovoj ultimativnoj sex selz top menađment ađendi, bilo mi je drago upoznati te, makar ovako preko crola, djeluješ, razno aob djeluješ... ponekad simpatično agresivna, ponekad agresivno simpatična, ponekad agresivno agresivna ali nikad simpatično simpatična. stoj mi dobro, dok još možeš jer uskoro horizontala.
i da, javi koji vikend ti paše-angela, romantika i to, nemoj zeznut slučajno, žena se veseli, obećala sam joj da će konačno izgubit nevinost. ajde kiss, ali ne kao cmok već kao kip it šort and simpl!

piz end lav, forever i nazad
moram te obavijestiti da mi nista nije jasno. imam dva pitanja za tebe.
jesi li pisala ovo pijana?
jesi li ti zapravo moja mama? :o

backspace

Post Postao/la backspace » 09 pro 2009 01:58

a gle fajta srce, drage volje bih ti ja to bolje pojasnila, ali ne da se.
drage volje bih taj post pripisala alkoholu, ali rijetko ti ja pijem a još rijeđe se napijem,
pušenje isto ne prakticiram-nikakvo bilje, nikake trave, koru od banane, šta li već pušite,
drogu, nikake droge.

to sam ipak samo jednostavno ja, i moja laprdanja prije nego zaspim.

a ovo za mamu... auč, pa kako mi možeš to reć?
ako sam ti ja mama, onda postoji velika vjerojatnost da bi ti rado bila motherfucker.

fajtericaa

Post Postao/la fajtericaa » 09 pro 2009 02:31

ma vidim li ja to tracak ego-tripa u nekome tko nisam ja? :D

backspace

Post Postao/la backspace » 09 pro 2009 02:52

hahaaha, baš me zanimalo kako ćeš rezonirat tu moju izjavu..
a logika da samo mislim da si poprilično laka ti se nije učinila mogućom.. ;)
da, to zato jer imaš osjećaj da sam ja predražesna da bi tak neš makar i pomislila. ali ipak jesam. :oops:
no, nemoj se nadurit slučajno, zafrkavam se ja samo tu po crolu, malo smija kad već trbušnjake odbijam radit.

fajtericaa

Post Postao/la fajtericaa » 09 pro 2009 02:55

uzasno me je sad ovo povrijedilo.
ne to sto mislis da sam laka,jer mislim,to je ocito.
nego to sto si imala potrebu objasniti mi da je ovo zeka peka.
sad se sasvim sigurno ne bih seksala s tobom.
i kako se sad osjecas kao jedina osoba s kojom se ja ne bih seksala?

backspace

Post Postao/la backspace » 09 pro 2009 03:03

a daj, a pliz...

fajtericaa

Post Postao/la fajtericaa » 09 pro 2009 03:05

imala si svoju priliku. zao mi je,vrata moja vagine su zauvijek zatvorena za tebe.

Odgovorite