nego, vic kaže...
why is six afraid of seven?
coz seven eight nine.
hehe
dobar ti je vic. jesi ovo ti na avataru?Sha_ne je napisao/la:Prolazi bakica pored policijske postaje, ugleda 20ak prostitutki kako stoje vani i čekaju, te zapita: Djevojke, što vi tu čekate?
- danas se dijele naranče, bako
Bakica odluči stati u red. Nakon određenog vremena kad su sve prostitutke ušle u stanicu, dolazi policajac kod bakice: Bako zar i Vi?
- da da, sinko, ja izvadim protezu i cuclam
sajkača, o da, takva sam po celom telufajtericaa je napisao/la:meni je super kad me se slijedi. ja bi samo da ti to i uzivo. to mi je jako sexy, palim se na sajkače.
mogu ti dati svoju adresu pa mozes dolaziti svake veceri u ponoc i stajati ispred mog prozora dok ne cujes policijsku sirenu.
vec sam svima objasnila da mi je to bivsa djevojka na avataru.
ja sam je nagovorila da se prijavi na HTŽ pa sam jako ponosna na nju.
places li sada?
moram te obavijestiti da mi nista nije jasno. imam dva pitanja za tebe.backspace je napisao/la:kao prvo, kak ima dijete, a nevina je... ček ček ček ček, otkud mi to zvoni...
uf, nadam se da lima nema rođos 25.12. jer...
ma nije kao drugo bitno. a ti si ju tukla kažeš. maltretirala kažeš. a ona je samo šutila i trpila..
e fajta moja kao treće draga, čini mi se da su ti dani odbrojani, nešto bih te zamolila: nemoj mi samo bit ko tetkica i molit za milost. a neće ti ionako upalit, a ispast ćeš totalno lejm, a mediji će to sigurno popratit, a znaš kak je s kritikama i javnošću, a i znaš koliko dugo i teško je stican ugled i status koje kao a četvrto lezbe imaju danas, danas bi svi bili lezbe-pitaš curice i dečkiće u vrtiću što žele bit kad odrastu i oni ti svi u glas odgovaraju bez razmišljanja->LEZBA kao peto, pa nemoj to kvarit, molila bih. za uzvrat nudim romantičan vikend s angelom merkl+ponedjeljak ti ona daje gratis.
i eto, približila sam se kraju, ne još uvijek tvom, nego ovoj ultimativnoj sex selz top menađment ađendi, bilo mi je drago upoznati te, makar ovako preko crola, djeluješ, razno aob djeluješ... ponekad simpatično agresivna, ponekad agresivno simpatična, ponekad agresivno agresivna ali nikad simpatično simpatična. stoj mi dobro, dok još možeš jer uskoro horizontala.
i da, javi koji vikend ti paše-angela, romantika i to, nemoj zeznut slučajno, žena se veseli, obećala sam joj da će konačno izgubit nevinost. ajde kiss, ali ne kao cmok već kao kip it šort and simpl!
piz end lav, forever i nazad