Evo ga moj prvi pokušaj!

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
ViviAna
Spol/rod: žensko
Ja sam: biseksualka

Evo ga moj prvi pokušaj!

Post Postao/la ViviAna » 04 srp 2011 02:19

Dakle, ja bih se okušala kao provodadžinica, prvi put, pa ne zamjerite na nespretnosti. Ovako, navodno su na Prideu bile curke bubnjarice. Nemam pojma, nisam bila ove godine, samo prenosim što sam čula. I da je bila ta mala cura s malim instrumentom, valjda malim bubnjićem, udaraljkom, štaliveć i jedna žena se s njom zapazila. Bila je u društvu tipa, te je vjerojatno djelovala kao str8, ali izgled vara. Osim toga, ona se ne snalazi dobro po forumima, pa je mene zamolila da posredujem. Dakle, ako je dotična malecka, ako sam dobro skužila iz trkeljanja moje prije - najmanja bubnjarica, slobodna i zainteresirana za poznanstvo s izvanredno zanimljivom ženskom osobom neka mi se javi po dodatne informacije. A ako je zauzeta, neka se njezina cura ne ljuti, vjerojatno su se ona i moja frendica pogledale sasvim slučajno par puta, ono, desi se...:nezna:
Eto tako, mislim da mi zasad dobro ide, ako bude uspjeha s vremenom ću se ja uvježbati i spojiti mnogo parova ovdje.:dada:

jpeg

Re: Evo ga moj prvi pokušaj!

Post Postao/la jpeg » 04 srp 2011 06:23

:) baš lipi post. Neki obzirni.

Amor
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la Amor » 05 srp 2011 08:44

jel se javila?

ViviAna

Post Postao/la ViviAna » 05 srp 2011 21:44

mravcica je napisao/la::) baš lipi post. Neki obzirni.
Hvala, da sam obzirna to mi dugo, dugo, dugo nitko nije rekao. Dugo. Kad bolje razmislim, možda nitko nikad? :nezna:
Amor je napisao/la:jel se javila?
Bez brige, bit ćeš uredno izvješćivana o svim daljnjim događajima. :ok:

Pariz za Sandru

Post Postao/la Pariz za Sandru » 05 srp 2011 22:56

ViviAna je napisao/la:Dakle, ja bih se okušala kao provodadžinica, prvi put, pa ne zamjerite na nespretnosti. Ovako, navodno su na Prideu bile curke bubnjarice. Nemam pojma, nisam bila ove godine, samo prenosim što sam čula. I da je bila ta mala cura s malim instrumentom, valjda malim bubnjićem, udaraljkom, štaliveć i jedna žena se s njom zapazila. Bila je u društvu tipa, te je vjerojatno djelovala kao str8, ali izgled vara. Osim toga, ona se ne snalazi dobro po forumima, pa je mene zamolila da posredujem. Dakle, ako je dotična malecka, ako sam dobro skužila iz trkeljanja moje prije - najmanja bubnjarica, slobodna i zainteresirana za poznanstvo s izvanredno zanimljivom ženskom osobom neka mi se javi po dodatne informacije. A ako je zauzeta, neka se njezina cura ne ljuti, vjerojatno su se ona i moja frendica pogledale sasvim slučajno par puta, ono, desi se...:nezna:
Eto tako, mislim da mi zasad dobro ide, ako bude uspjeha s vremenom ću se ja uvježbati i spojiti mnogo parova ovdje.:dada:
Lijepo od tebe, a valjda će se javiti...

Mia.
Kontakt:

Post Postao/la Mia. » 06 srp 2011 19:56

smeđa, plava, crna, crvena, bijela, roza, šućmurasta kosa?
Stay tuned.

ViviAna

Post Postao/la ViviAna » 07 srp 2011 18:19

Mia. je napisao/la:smeđa, plava, crna, crvena, bijela, roza, šućmurasta kosa?
A gle, razgovarala sam s prijom i ona kaže neka ne stavljam detaljne fizičke opise, fotke i tjeralice, da bi to bilo neukusno. Eto, šta je otmjena dama, za razliku od mene. Ja bih ju ganjala gradom s transparentom u jednoj i megafonom u drugoj ruci. I lasom u trećoj, da ju odmah vežem uz sebe kad ju ugledam.
No, kako nisam ja u pitanju, cura će se sama javiti, ako je slobodna i zainteresirana. :dada:

Mia.
Kontakt:

Post Postao/la Mia. » 08 srp 2011 08:17

ViviAna je napisao/la:detaljne fizičke opise, fotke i tjeralice
čudna je ta dama.
Stay tuned.

ararita28
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la ararita28 » 21 srp 2011 20:36

Hmm..
a zanima li tu damu eventualno upoznavanje i sa nekim drugim,a da nije mala bubnjarica?! ;)

ViviAna

Post Postao/la ViviAna » 23 srp 2011 18:15

ararita28 je napisao/la:Hmm..
a zanima li tu damu eventualno upoznavanje i sa nekim drugim,a da nije mala bubnjarica?! ;)
Pitat ću, pa ti javim. :telefon

Odgovorite