Eto tako, mislim da mi zasad dobro ide, ako bude uspjeha s vremenom ću se ja uvježbati i spojiti mnogo parova ovdje.
Evo ga moj prvi pokušaj!
Evo ga moj prvi pokušaj!
Dakle, ja bih se okušala kao provodadžinica, prvi put, pa ne zamjerite na nespretnosti. Ovako, navodno su na Prideu bile curke bubnjarice. Nemam pojma, nisam bila ove godine, samo prenosim što sam čula. I da je bila ta mala cura s malim instrumentom, valjda malim bubnjićem, udaraljkom, štaliveć i jedna žena se s njom zapazila. Bila je u društvu tipa, te je vjerojatno djelovala kao str8, ali izgled vara. Osim toga, ona se ne snalazi dobro po forumima, pa je mene zamolila da posredujem. Dakle, ako je dotična malecka, ako sam dobro skužila iz trkeljanja moje prije - najmanja bubnjarica, slobodna i zainteresirana za poznanstvo s izvanredno zanimljivom ženskom osobom neka mi se javi po dodatne informacije. A ako je zauzeta, neka se njezina cura ne ljuti, vjerojatno su se ona i moja frendica pogledale sasvim slučajno par puta, ono, desi se...
Eto tako, mislim da mi zasad dobro ide, ako bude uspjeha s vremenom ću se ja uvježbati i spojiti mnogo parova ovdje.
Re: Evo ga moj prvi pokušaj!
jel se javila?
Hvala, da sam obzirna to mi dugo, dugo, dugo nitko nije rekao. Dugo. Kad bolje razmislim, možda nitko nikad?mravcica je napisao/la:baš lipi post. Neki obzirni.
Bez brige, bit ćeš uredno izvješćivana o svim daljnjim događajima.Amor je napisao/la:jel se javila?
-
Pariz za Sandru
Lijepo od tebe, a valjda će se javiti...ViviAna je napisao/la:Dakle, ja bih se okušala kao provodadžinica, prvi put, pa ne zamjerite na nespretnosti. Ovako, navodno su na Prideu bile curke bubnjarice. Nemam pojma, nisam bila ove godine, samo prenosim što sam čula. I da je bila ta mala cura s malim instrumentom, valjda malim bubnjićem, udaraljkom, štaliveć i jedna žena se s njom zapazila. Bila je u društvu tipa, te je vjerojatno djelovala kao str8, ali izgled vara. Osim toga, ona se ne snalazi dobro po forumima, pa je mene zamolila da posredujem. Dakle, ako je dotična malecka, ako sam dobro skužila iz trkeljanja moje prije - najmanja bubnjarica, slobodna i zainteresirana za poznanstvo s izvanredno zanimljivom ženskom osobom neka mi se javi po dodatne informacije. A ako je zauzeta, neka se njezina cura ne ljuti, vjerojatno su se ona i moja frendica pogledale sasvim slučajno par puta, ono, desi se...
A gle, razgovarala sam s prijom i ona kaže neka ne stavljam detaljne fizičke opise, fotke i tjeralice, da bi to bilo neukusno. Eto, šta je otmjena dama, za razliku od mene. Ja bih ju ganjala gradom s transparentom u jednoj i megafonom u drugoj ruci. I lasom u trećoj, da ju odmah vežem uz sebe kad ju ugledam.Mia. je napisao/la:smeđa, plava, crna, crvena, bijela, roza, šućmurasta kosa?
No, kako nisam ja u pitanju, cura će se sama javiti, ako je slobodna i zainteresirana.
-
Mia.
- Spol/rod: žensko
- Kontakt:
čudna je ta dama.ViviAna je napisao/la:detaljne fizičke opise, fotke i tjeralice
Stay tuned.
Hmm..
a zanima li tu damu eventualno upoznavanje i sa nekim drugim,a da nije mala bubnjarica?!
a zanima li tu damu eventualno upoznavanje i sa nekim drugim,a da nije mala bubnjarica?!
Pitat ću, pa ti javim.ararita28 je napisao/la:Hmm..