big bradr

Sve što je vrijedno čitanja, gledanja i slušanja podijelite s nama ili pak iznesite svoje žestoke kritike istog.
nexus 6
Spol/rod: muško
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la nexus 6 » 15 ruj 2006 21:32

slažem se, on je najočitiji

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 15 ruj 2006 21:47

sta vam je? :o on jedini necem lici. i ramona, but ofkors :)
zvir i bestimja.

jabooka
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la jabooka » 15 ruj 2006 21:48

.....meni ne,od deckiju mi je najzogniji i najbolji onaj ante mislim iz istre s poludugom kosom
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 19 ruj 2006 23:03

ne vjeruj istrijanu koji glumi alternativca :)
zvir i bestimja.

FatalFemme

Post Postao/la FatalFemme » 20 ruj 2006 07:30

jao onog splicanina, onaj s onim pletenicicama sa strane :eek:

toliko se trudi biti klaun kroz te neke kvazi pricice o seksu.. mislim lupio je kao " sperma se treba obnavljati.." misleci da bi trebali drkati vise...

maybe he swallows :? :cool:
~YOU HAVE TO DO STUFF THAT AVERAGE PEOPLE DONT UNDERSTAND, BECAUSE THOSE ARE THE ONLY GOOD THINGS~

jabooka

Post Postao/la jabooka » 20 ruj 2006 07:36

spico....glup ali iskren
zove.se.ocinstvo.

swayka
Ja sam: biseksualka
Status: Solo

Post Postao/la swayka » 20 ruj 2006 10:38

FatalFemme je napisao/la:jao onog splicanina, onaj s onim pletenicicama sa strane :eek:

toliko se trudi biti klaun kroz te neke kvazi pricice o seksu.. mislim lupio je kao " sperma se treba obnavljati.." misleci da bi trebali drkati vise...

maybe he swallows :? :cool:
zavarila sam od smija kad sam to vidila!!! a budale!!! a i tip mi je nesto extra umisljen... najjaci mi je bio onaj nominirani kad mu je reko da bi htio vidit ga kako buba jer po njegovim pricama ko da mu je kurac od zlata :D

nexus 6
Spol/rod: muško
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la nexus 6 » 23 ruj 2006 23:34

najgore od svega je kaj neke i padaju na njega. neshvatljivo i jako žalosno i porazno.
I`m in touch with humanity.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 24 ruj 2006 22:47

pricate o onoj trecerazrednoj kopiji provincijalnog talijana? :hrkljus: ramona je ispala..like doslovno i like...neuroticna bezveznjaca. boze, koji fuckin likovi :o
zvir i bestimja.

swayka
Ja sam: biseksualka
Status: Solo

Post Postao/la swayka » 25 ruj 2006 00:37

svi neki frikovi!!! :D meni je ZA SADA najbolja ona iz dubrovnika /koliko sam uspila pogledat/

jasamocitam

Post Postao/la jasamocitam » 26 ruj 2006 11:16

meni su svi toliko odvratni i bezlicni da je to strasno. nema niti jedne jedine normalne osobe! decki su krajnje neuocljivi i dosadni osim onog odurnog nikse koji okolo hoda ko napaljeni kokot. cure su sve sirove i vulgarne. nema niti jedne koja bi ostavila dojam kakve takve urbane, koliko toliko profinjene cure. zajebi cice, napuhana usta, golotinju, minjake i uske majice ako jednostavno nisi nimalo zenstvena. vidjala sam butch zbele po globalu koje su 25 puta zenstvenije od ovih seljancica.
da ne kazem da mi svi odreda izgledaju uzasno zamazano. ko da se nisu prali citava ta 2 tjedna. takav dojam su mi ostavili i proslogodisnji stanari narocito kad je jedna od glupacica izjavila da su ulosci za tangice super jer se onda iste mogu nositi dva-tri dana za redom. heloou?! pola gaca ti je u supku i to mislis nosit par dana za redom?? fuj!
onaj niksa, pa koji je njemu? pa ja bi njega na psihijatriju stavila da mu malo srede taj ekstreman nagon. uopce mi nije jasno kome moze laskati da mu takav slindravi cucak (isprika psima) vjecito vlazno dahce za vrat? i onda te kvazizgodne zenske dozvoljavaju da on visi po njima. ma odvratno! i zasto se ti potpuni stranci uopce toliko grle i ljube i govore jedni drugima da se vole?? pa uopce se ne poznaju, a vec su stvorili iznimno "duboke" odnose zasnovane valjda na dvotjednom povjerenju.
ma ja sam jednostavno frustrirana kolicinom gluposti kod tih likova! taj big brother je odlican upravo zato da mladi vide kako se NE treba ponasati, za nis drugo ne valja.

sumrak_zivota

Post Postao/la sumrak_zivota » 26 ruj 2006 11:33

je sranje!!!!!

draga i ja kazemo da su trebali staviti milku, rojsa, 2 bilokoja geja, jos nekoliko lezbi, bandica, nekoliko majki, oceva s ljubavnicama i to bilo bilo prejebeno!!!!

gledanost: premasena brojka!!!!!!!!!!
jelda? :)
______

freeda
Status: U vezi

Post Postao/la freeda » 26 ruj 2006 12:32

da, ali to su ljudi koji rade nesto sa svojim zivotom, kakvi god bili da bili, i nemaju vrimena niti mogucnosti uzet godisnji odmor ili bolovanje od 3 miseca..

a oni koji si to mogu to priustit..e, oni su uzor nasoj mladezi.
back to where i never was

jabooka

Post Postao/la jabooka » 26 ruj 2006 16:00

pa ne moramo prijatelje traziti u bb.......bas zato sta su takvi meni su zanimljivi
zove.se.ocinstvo.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 26 ruj 2006 23:33

swayka je napisao/la:svi neki frikovi!!! :D meni je ZA SADA najbolja ona iz dubrovnika /koliko sam uspila pogledat/
glupa je ko qrac. ako postoji pojam vakuma, uz tu rijec bi trebala bit njena slika. meni su ti ljudi totalno bolesni,majkemi.
zvir i bestimja.

vision-zlavjestica
Kontakt:

Post Postao/la vision-zlavjestica » 28 ruj 2006 17:49

je je..istina.. moja stara i ja imamo..valjda..nekakve mazohisticke nagone..uglavnom..pogledala sam sa njom cca 2-3 epizode..
hm..malo sam zastala ipak..jer...hebga...ma..bit ce da je do mene...ili..zar je moguche da medju njih 12 nema ni jedne osobe koja pokazuje..bar trunku inteligencije..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."

Tam F

Post Postao/la Tam F » 28 ruj 2006 19:03

sad bi bila fora da im veliki braco pobaca 16 kila zvečarki u kuću ili pusti sarin ili ih zapali pa da gledamo kako zamire vagon idiota, kladim se da bi udruga za promicanje tolerancije prema psihopatima,pedofilima i političarima imala neki prigovor na ovu briljantnu mi zamisao
mazohist & truba

jabooka

Post Postao/la jabooka » 28 ruj 2006 21:25

sta te taj vagon idiota toliko nervira :o

Tam F

Post Postao/la Tam F » 29 ruj 2006 12:14

pa oni konkretno ne baš, osim što umjesto njih ne mogu gledati neku pametnu emisiju, ali zar ne primjećuješ da zbog takvih svakodnevno neko govno gutamo. Takvi ti kopaju oko iz zavisti, takvi dižu u zrak ljude zbog "religijskih" uvjerenja, takvi ti biraju vlast u državi, iz redova takvih vjerujem, organizira se i sudbena vlast u Hrvata, takvi u medicini uzimaju mito i sjebu pacijente, takvi u školi od perspektivne djece naprave debile po vlastitom uzoru...
mazohist & truba

jabooka

Post Postao/la jabooka » 29 ruj 2006 15:18

....je i naprave atomsku bombu i sve ode buuuuuuuummmm......opusti se malo i okreni glavu od takvih pa to su samo luzeri koji zive oko nas
zove.se.ocinstvo.

FatalFemme

Post Postao/la FatalFemme » 29 ruj 2006 15:26

da ne bih quote-ala jasamocitam jer je dug post, mislim da je to ona super sazela.

opis i zapazanje- petica :)
~YOU HAVE TO DO STUFF THAT AVERAGE PEOPLE DONT UNDERSTAND, BECAUSE THOSE ARE THE ONLY GOOD THINGS~

rubbythurstday

Post Postao/la rubbythurstday » 02 lis 2006 21:20

tanja mi je bas fora!! i recite kaj hocete :P
dance with me in the night

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 02 lis 2006 22:44

sto je stvar banalnija, meni se sve vise gleda. sasvim me opusta od svakodnevnih pizdarija. uzivam u nerviranju oko sasvim ispraznih razgovora. divota! mislim da je to alternativa gledanju u zid radi praznjenja od svakodnevnih gluposti, samo kaj ovak nisam sumnjiva.
zvir i bestimja.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 03 lis 2006 08:27

tanja je zgodna(vise u tjelo nego u glavo).....ali joj je spika katasrofa sve nesto drami.....ponasanje 0
zove.se.ocinstvo.

nika

Post Postao/la nika » 03 lis 2006 12:17

call_me_slut je napisao/la:sto je stvar banalnija, meni se sve vise gleda. sasvim me opusta od svakodnevnih pizdarija. uzivam u nerviranju oko sasvim ispraznih razgovora. divota! mislim da je to alternativa gledanju u zid radi praznjenja od svakodnevnih gluposti, samo kaj ovak nisam sumnjiva.
ispravno, slut, ispravno...no i to ima svoj rok trajanja. nakon 10m minuta opet se pojavi onaj blam u trbuhu, i mora da se lovi daljinski.. :D
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."

Malena

Post Postao/la Malena » 03 lis 2006 12:55

auuu cini mi se da sam sinoc u omamljenom stanju to gledala. i to s tvojom zenom. i mislim da smo zdrzale jedno cca 10minuta. (iako je zgledao kao puno duze mucenje :D)

i zakljucile smo (! :D) da bi popizdile da nas netko drzi 24/7 u toj dosadnoj kuci s najmilijim i najdrazim osobama,a nekmoli ovako.
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...

Koko

Post Postao/la Koko » 03 lis 2006 13:57

nikad gledala

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 03 lis 2006 19:35

nika je napisao/la:
call_me_slut je napisao/la:sto je stvar banalnija, meni se sve vise gleda. sasvim me opusta od svakodnevnih pizdarija. uzivam u nerviranju oko sasvim ispraznih razgovora. divota! mislim da je to alternativa gledanju u zid radi praznjenja od svakodnevnih gluposti, samo kaj ovak nisam sumnjiva.
ispravno, slut, ispravno...no i to ima svoj rok trajanja. nakon 10m minuta opet se pojavi onaj blam u trbuhu, i mora da se lovi daljinski.. :D
da, to je istina. ponekad su naprosto tak prazni, glupi, ocajni i negledljivi, da jednostavno nemres ostat na tom programu. al poanta takvih smece-emisija i nije da nam se svidja. nego bas ovo - da svi gledaju i pricaju o tome. ja moram priznat da zena i ja to gledamo kad nema bas nis drugo, pa bacimo oko cisto da vidimo kaj se zbiva.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 03 lis 2006 20:20

ima neka dubrovacka tuka i neki zgodan decko istrijan. ona satro ima mologa u Grodu kome se zaklela na vecnu ljubav, a ne skida se s kurca tom malom istrijanu.
uglavnom, od svih punoglavaca tamo mene samo zanima ocel se oni pofatat ozbiljno.
kak je to jadno, al me zanima.
zvir i bestimja.

for my valentine

Post Postao/la for my valentine » 03 lis 2006 20:24

tanja ima dobro tijelo,al je glupa ko kurac :x

Odgovorite