big bradr
-
call_me_not
-
call_me_not
- FatalFemme
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
jao onog splicanina, onaj s onim pletenicicama sa strane
toliko se trudi biti klaun kroz te neke kvazi pricice o seksu.. mislim lupio je kao " sperma se treba obnavljati.." misleci da bi trebali drkati vise...
maybe he swallows :?
toliko se trudi biti klaun kroz te neke kvazi pricice o seksu.. mislim lupio je kao " sperma se treba obnavljati.." misleci da bi trebali drkati vise...
~YOU HAVE TO DO STUFF THAT AVERAGE PEOPLE DONT UNDERSTAND, BECAUSE THOSE ARE THE ONLY GOOD THINGS~
-
swayka
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
zavarila sam od smija kad sam to vidila!!! a budale!!! a i tip mi je nesto extra umisljen... najjaci mi je bio onaj nominirani kad mu je reko da bi htio vidit ga kako buba jer po njegovim pricama ko da mu je kurac od zlataFatalFemme je napisao/la:jao onog splicanina, onaj s onim pletenicicama sa strane![]()
-
call_me_not
-
jasamocitam
meni su svi toliko odvratni i bezlicni da je to strasno. nema niti jedne jedine normalne osobe! decki su krajnje neuocljivi i dosadni osim onog odurnog nikse koji okolo hoda ko napaljeni kokot. cure su sve sirove i vulgarne. nema niti jedne koja bi ostavila dojam kakve takve urbane, koliko toliko profinjene cure. zajebi cice, napuhana usta, golotinju, minjake i uske majice ako jednostavno nisi nimalo zenstvena. vidjala sam butch zbele po globalu koje su 25 puta zenstvenije od ovih seljancica.
da ne kazem da mi svi odreda izgledaju uzasno zamazano. ko da se nisu prali citava ta 2 tjedna. takav dojam su mi ostavili i proslogodisnji stanari narocito kad je jedna od glupacica izjavila da su ulosci za tangice super jer se onda iste mogu nositi dva-tri dana za redom. heloou?! pola gaca ti je u supku i to mislis nosit par dana za redom?? fuj!
onaj niksa, pa koji je njemu? pa ja bi njega na psihijatriju stavila da mu malo srede taj ekstreman nagon. uopce mi nije jasno kome moze laskati da mu takav slindravi cucak (isprika psima) vjecito vlazno dahce za vrat? i onda te kvazizgodne zenske dozvoljavaju da on visi po njima. ma odvratno! i zasto se ti potpuni stranci uopce toliko grle i ljube i govore jedni drugima da se vole?? pa uopce se ne poznaju, a vec su stvorili iznimno "duboke" odnose zasnovane valjda na dvotjednom povjerenju.
ma ja sam jednostavno frustrirana kolicinom gluposti kod tih likova! taj big brother je odlican upravo zato da mladi vide kako se NE treba ponasati, za nis drugo ne valja.
da ne kazem da mi svi odreda izgledaju uzasno zamazano. ko da se nisu prali citava ta 2 tjedna. takav dojam su mi ostavili i proslogodisnji stanari narocito kad je jedna od glupacica izjavila da su ulosci za tangice super jer se onda iste mogu nositi dva-tri dana za redom. heloou?! pola gaca ti je u supku i to mislis nosit par dana za redom?? fuj!
onaj niksa, pa koji je njemu? pa ja bi njega na psihijatriju stavila da mu malo srede taj ekstreman nagon. uopce mi nije jasno kome moze laskati da mu takav slindravi cucak (isprika psima) vjecito vlazno dahce za vrat? i onda te kvazizgodne zenske dozvoljavaju da on visi po njima. ma odvratno! i zasto se ti potpuni stranci uopce toliko grle i ljube i govore jedni drugima da se vole?? pa uopce se ne poznaju, a vec su stvorili iznimno "duboke" odnose zasnovane valjda na dvotjednom povjerenju.
ma ja sam jednostavno frustrirana kolicinom gluposti kod tih likova! taj big brother je odlican upravo zato da mladi vide kako se NE treba ponasati, za nis drugo ne valja.
- sumrak_zivota
-
call_me_not
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
je je..istina.. moja stara i ja imamo..valjda..nekakve mazohisticke nagone..uglavnom..pogledala sam sa njom cca 2-3 epizode..
hm..malo sam zastala ipak..jer...hebga...ma..bit ce da je do mene...ili..zar je moguche da medju njih 12 nema ni jedne osobe koja pokazuje..bar trunku inteligencije..
hm..malo sam zastala ipak..jer...hebga...ma..bit ce da je do mene...ili..zar je moguche da medju njih 12 nema ni jedne osobe koja pokazuje..bar trunku inteligencije..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
-
Tam F
pa oni konkretno ne baš, osim što umjesto njih ne mogu gledati neku pametnu emisiju, ali zar ne primjećuješ da zbog takvih svakodnevno neko govno gutamo. Takvi ti kopaju oko iz zavisti, takvi dižu u zrak ljude zbog "religijskih" uvjerenja, takvi ti biraju vlast u državi, iz redova takvih vjerujem, organizira se i sudbena vlast u Hrvata, takvi u medicini uzimaju mito i sjebu pacijente, takvi u školi od perspektivne djece naprave debile po vlastitom uzoru...
mazohist & truba
- FatalFemme
-
rubbythurstday
-
call_me_not
ispravno, slut, ispravno...no i to ima svoj rok trajanja. nakon 10m minuta opet se pojavi onaj blam u trbuhu, i mora da se lovi daljinski..call_me_slut je napisao/la:sto je stvar banalnija, meni se sve vise gleda. sasvim me opusta od svakodnevnih pizdarija. uzivam u nerviranju oko sasvim ispraznih razgovora. divota! mislim da je to alternativa gledanju u zid radi praznjenja od svakodnevnih gluposti, samo kaj ovak nisam sumnjiva.
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."
auuu cini mi se da sam sinoc u omamljenom stanju to gledala. i to s tvojom zenom. i mislim da smo zdrzale jedno cca 10minuta. (iako je zgledao kao puno duze mucenje
)
i zakljucile smo (!
) da bi popizdile da nas netko drzi 24/7 u toj dosadnoj kuci s najmilijim i najdrazim osobama,a nekmoli ovako.
i zakljucile smo (!
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...
da, to je istina. ponekad su naprosto tak prazni, glupi, ocajni i negledljivi, da jednostavno nemres ostat na tom programu. al poanta takvih smece-emisija i nije da nam se svidja. nego bas ovo - da svi gledaju i pricaju o tome. ja moram priznat da zena i ja to gledamo kad nema bas nis drugo, pa bacimo oko cisto da vidimo kaj se zbiva.nika je napisao/la:ispravno, slut, ispravno...no i to ima svoj rok trajanja. nakon 10m minuta opet se pojavi onaj blam u trbuhu, i mora da se lovi daljinski..call_me_slut je napisao/la:sto je stvar banalnija, meni se sve vise gleda. sasvim me opusta od svakodnevnih pizdarija. uzivam u nerviranju oko sasvim ispraznih razgovora. divota! mislim da je to alternativa gledanju u zid radi praznjenja od svakodnevnih gluposti, samo kaj ovak nisam sumnjiva.
-
call_me_not
-
for my valentine