Volim sve osim peglanja, u 2mj koliko sam u Zg. jos peglu takla nisan.

Ostalo sve volim, tj. nije mi problem, Svaki dan operem wc, usisam, operem pod, te prebrišem coffe table, stol od kom, stol i kuhinjsku plohu. Doduše sve to u manjoj dozi kad cura ne radi, onda više nekako uživam sa njon. Sto se tiče posuđa, kad sam sama doma sve isti sekund pokupim, a kad nas 2 skupa žderemo onda mi se najdraže privalit priko kauca nakon jela sa čašon vina u ruci, pa malo posli pokupit bar u sudoper.
Šta se tice te podijele kucanskih poslova u St. sam ih malo ja radila malo mama, tj ja bi odustala od ciscenja iceg osim sobe mi, jer ja sredim sve a sister i otac samo kabooom naprave posli mene, na Hvaru kad sam onda ja kao uskočim baki i sve u detalj preokrenem i sredim jer mi mima bas više i ne vidi najbolje, a odbija nosit cvike, pa tako kad ocisti sve za njon ostaje ako ne i šporkije. Ugl to mi nije problem, ionako me uvik nagradi za to

Ode u Zg sve ja više manje obavljan, cura mi je rekla ja nosin pare u kucu, a ti je održavaj

, iako je to sprd tako nekako i je, ona radi 11 h u komadu i dođe doma krepana, a ja do tad sve fino sredin, ionako ja iman svoje neke procese, red i plan kako sve čistin, i najvise volim cistit u miru.
Posebna je situacija kad me nekad uhvati čišćenje za vrime pms-a, tad sve izbacim vanka i ocistin sve živo. Šta se robe tiče, imam stolicu u sobi na koju složim robu koju sam obukla 1 put, te jos nije za pranje, al ne volim stavit robu koju sam vec nosila u ormar sa ciston, da je ne okalja
Od deterdženata za suđe sam prije koristila pur, neki pre pre lipo miriše, al sapunica od njega 0 bodova, sad sam isto tako u konzuma uzela neki standard od limuna i skroz je ok, al ja ionako te vragove koristim samo za isprat posuđe, jer imam perilice i u st, i na hvaru i u zg. A kad mi neka tece il tava bas ono zagori, onda u vreloj vodi otopim prašak za robu i stavim da odstoji u teci il tavi i sve se fino ko od sale opere

bez ribanja i toga.