Evo da te malo oraspoloži
E muka mi je koliko sam kajmaka pojela
Sve me sramota
zenia je napisao/la:Bliski susret s tetom šalterušom?
Evo da te malo oraspoloži
E muka mi je koliko sam kajmaka pojela![]()
Sve me sramota![]()
Ooooohhhhh oooj Ooooohhhhhh?zwarte paard je napisao/la:zeeeeniiiijoooo, oooj zeeeeeeenijo
stvarno? fotkam ti sve po bgu...ali sve...pa cemo napraviti izbor u koji zelis ici kada dodjeszenia je napisao/la:McDonalds tabla mi je poseban touch
Pa dobro možda je još zabavno onima šta vole S&Mzwarte paard je napisao/la:kada dodas to oooooj, vjeruj mi da si sjebala perverziju
Sva sreća pa se još nitko nije dosjetio da te pošalje na tajni zadatakzwarte paard je napisao/la:da ocito sam ooh, dzaba mi...jos nisam cula ohice...ali pobjeci ne mogu...o tempora o mores, zamisli da sam na tajnom zadatku, mene bi roknuli u prvoj sekundi zbog nemogucnosti skrivanja i maskiranja...
zenia je napisao/la:Ma jebeš McDonalds, vodiš me negdje na pljeskavicu! Hoću onu ogromnu higijenski upitnu
A ovaj historijski Mc ću poslikati ovako reda radi, da se zna da sam bila na tom značajnom mjestu.
Pa dobro možda je još zabavno onima šta vole S&Mzwarte paard je napisao/la:kada dodas to oooooj, vjeruj mi da si sjebala perverziju
Sva sreća pa se još nitko nije dosjetio da te pošalje na tajni zadatakzwarte paard je napisao/la:da ocito sam ooh, dzaba mi...jos nisam cula ohice...ali pobjeci ne mogu...o tempora o mores, zamisli da sam na tajnom zadatku, mene bi roknuli u prvoj sekundi zbog nemogucnosti skrivanja i maskiranja...
za tebe...ali ono pod obavezno...obaveza obavezeJaNNa je napisao/la:aj, ja.. neka ti bude... čim nisi ni 18-55 komentirala vjerojatno je puno sati... uzet ću taj kit. valjda će mi bit dosta..
kad smislite kako da nacrtam zmajeve od Daenerys javite mi...
Yeci je napisao/la:Napokon sam uspjela povezati da nisam nikome na bloku nego ova iznad voli redati monologe. :d
Ajde na plači, nije Ray Banzwarte paard je napisao/la:in memoriam marc jacobs...
in memoriam...
Zen sprema to u kutijicu ispod mozga, lijevo. Pa kad Zen diplomira za koji tjedan onda može otvoriti kutijicu i crtatizwarte paard je napisao/la:ne kuzis ti da zen sve to procita i negdje memorira... to su sve detalji

zwarte paard je napisao/la: za tebe...ali ono pod obavezno...obaveza obaveze
http://www.restoranmb.com/
ovo ce malo tko spomenuti...ali je to to kada je janjetina u pitanju i dozivljaj. od seljaka do ambasadora...
i ovo sam htjela reci za fotkanje...
http://postimg.org/image/787iv1289/
jeste, ono sto prikace na donji dio tijela i sto ima par misica koji su jako ukusni. po janjetu dva spinjetka. uglavnom se za spinjetke svi hvataju.JaNNa je napisao/la:jel to noga?
da, ostat ću škrta... jer trenutno u aktualu mi jedva stane disanje i bacardi cola, a kamoli slikanje.
Zato mi i treba fotić... Treba mi brzinski hobi.. Slikanje traje predugo...
zasto se meni nekada cini da je ovo nemoguce...nisam pitala, jer sam mislila da je nemoguce.JaNNa je napisao/la:bit će fotke! obećajem!
bacardi cola je vječna!
samotok - neam pojima! predajem se!
JaNNa je napisao/la:bit će fotke! obećajem!
bacardi cola je vječna!
samotok - neam pojima! predajem se!
Vox Feminae je napisao/la:Moram te razočarati... To ne znaci da si normalna