dnevni boravak u kom je off dignuo noge na stolicu i coolira

Podforum za dogovore oko izlaska, sportskih dogadjanja, pijanki, izvjesca o tome, prepricavanje itd te sve ostale interne i privatne fore i razgovore.
Odgovorite
zenia
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Re: dnevni boravak u kom je off dignuo noge na stolicu i coolira

Post Postao/la zenia » 15 tra 2015 11:46

Bliski susret s tetom šalterušom?

Evo da te malo oraspoloži :D

E muka mi je koliko sam kajmaka pojela :blushes:
Sve me sramota :gigglenod:
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 15 tra 2015 12:21

zenia je napisao/la:Bliski susret s tetom šalterušom?

Evo da te malo oraspoloži :D

E muka mi je koliko sam kajmaka pojela :blushes:
Sve me sramota :gigglenod:

e ma ne, ovoje bilo onako, samop zamjecivanje, nisam lose...negosam razmisljala kako me uozbilje te intitucije i sto se unutra stvarno zbiva...kada sma istupila iz ureda, neka zena ( evo i sada je vidim) je bila toliko namrgodjena da mi nije bilo jasno sto joj je. nabila se na ona vrata, a mene je teta zamolila da kazem da nitko ne ulazi dok ne prozove nekoga.

i izlazim, ova vec zaskace s pitanjem da li je slobodno? a ja svim namrgodjenima objasnjavam da je teta rekla da nitko ne ulazi dok ne prozove. muk, ja pricam, kazem sto imam i odlazim. kao u nekom filmu...niti reakcije, niti a, niti ista...:D ona rascupana i mrgodna teta je ostala stajati kao neka enigma, kao olicenje svih takvih cekaca. a teta koja radi je otisla na kavu nakon sto je mene odradila, na sto eeeksli ima pravo- pravo na pauzu.

tako da samo promisljanje. ono s ciganima me je raspizdilo...:D ali sam cool. bas nesto flegmaticno ...cekaj da stavim par fotkica od jucer i jutros...nikako stici prebaciti :) da maljo vidis bga :)

zeeeeniiiijoooo, oooj zeeeeeeenijo :D
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 15 tra 2015 12:33

http://postimg.org/gallery/dg2htfwi/407c44ea/

ovo je sat, kao neki sat i totalno detalj koji ooobozavam... ne zato sto je lijep, nego stanes ispred i gledas kako se sekunde pale jedna po jedna...pa eto da vidis...i redalica mi je fora...i sve informacije koje kao znas, na licu zgrade...

mislim da ce i tebe veseliti...ogromno je i fora...

zenia

Post Postao/la zenia » 15 tra 2015 12:44

Sat :wow:
zwarte paard je napisao/la:zeeeeniiiijoooo, oooj zeeeeeeenijo
Ooooohhhhh oooj Ooooohhhhhh? :lol: (zvuči perverzno kad ti koristim stari nick)

Zwarteeeeeeee oooj paaaard? :D (još gore)

Btw imam pitanje, ovako usput.

Zašto tako voliš da mi dodaješ taj J u ime?

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 15 tra 2015 12:44

slavija

http://postimg.org/gallery/p8zy77ce/87cd4cae/

kada kazes slavija misli se uglavnom na kruzni tok. njega stavljam jer postoji anegdota vezana za slaviju. japanski inzinjeri smjesteni u hotel uz kruzni tok su pokusali procijeniti pravila ovog kruznog toka, ali nisu mogli, jer pravila nema. kada ulazis jedino pravilo je da pazis da te netko ne udari, auto ili tramvaj, bas je gungula. vozis tri na sat, a prije se pomolis. dosta zanimljivo...

kada kazes vidimo se kod meka na slaviji- malo tko te nece razumiti. to je neka odrednica. zaboravila sam ti fotkati zgradu meka. malo je bezveze sto je gradjevila lijepa a u njoj ne mek, sranje tocnije. s jedne strane je jedna ploca, a s druge druga, kao da ratuju...

u blizini je i autonomni zenski centar. da ti netko objasnjava kako da dodjes do tamo, rekli bi ides od meka deligradskom i druga ulica lijevo :)

a saaaada cemo malo na kamelegdan...tj kalemegdan :)))

zenia

Post Postao/la zenia » 15 tra 2015 12:47

McDonalds tabla mi je poseban touch :D

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 15 tra 2015 12:53

ha ha ha ha ha hahahaha

da, sat...

vidis to gdje pise sekunde i zaokruzen kockasti dio. imaju lampise, svaka sekunda i pali se lampica. svaki novi dan se u kocki gdje pise dan, ako pise dan, se pali lampica...itd. fora skroz...vidis kako se vrijeme pali...:)

cu ti snimim :D ako ne kuzis...

kada dodas to oooooj, vjeruj mi da si sjebala perverziju :D :D :D

ali sada jedna perverzna fotka slijedi...

p.s. kada dodam J u zenia, nekako mi je zeeeeniiiJJJJJJJJo, ooooj zeniiijo...specificno...to je tako postalo samo od sebe...

da ocito sam ooh, dzaba mi...jos nisam cula ohice...ali pobjeci ne mogu...o tempora o mores, zamisli da sam na tajnom zadatku, mene bi roknuli u prvoj sekundi zbog nemogucnosti skrivanja i maskiranja...

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 15 tra 2015 12:55

zenia je napisao/la:McDonalds tabla mi je poseban touch :D
stvarno? fotkam ti sve po bgu...ali sve...pa cemo napraviti izbor u koji zelis ici kada dodjes :D samo ne znam kako da ti kazem svi su isti, ali ovaj je kulturno, nadasve povijesno, da ne kazem istorijski vazan. vrlo, da ne kazem veoma, da ne kazem mnoooogo bitan, jer je prvi, cak iz davne 88 godine otvoren u beogradu.

zenia

Post Postao/la zenia » 15 tra 2015 13:01

Ma jebeš McDonalds, vodiš me negdje na pljeskavicu! Hoću onu ogromnu higijenski upitnu :D

A ovaj historijski Mc ću poslikati ovako reda radi, da se zna da sam bila na tom značajnom mjestu.
zwarte paard je napisao/la:kada dodas to oooooj, vjeruj mi da si sjebala perverziju
Pa dobro možda je još zabavno onima šta vole S&M :lol:
zwarte paard je napisao/la:da ocito sam ooh, dzaba mi...jos nisam cula ohice...ali pobjeci ne mogu...o tempora o mores, zamisli da sam na tajnom zadatku, mene bi roknuli u prvoj sekundi zbog nemogucnosti skrivanja i maskiranja...
Sva sreća pa se još nitko nije dosjetio da te pošalje na tajni zadatak :faint:

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 15 tra 2015 13:10

malo sam zlocasta sada...ali covjek mora gledati svojim ocima, a kada ja gledam svojim nekako to i ne ispadne uvijek dobro. pa evo vidi sto ja vidim...

ovo je skulptura pobjednika, na jutarnjem programu na milijerde fotografija taj pobjednik jeste simbol beograda. toliko je dosadan da je to nevjerovatno zbog rasprostranjenosti, kao zgrada sv. donata iz zadra. vazno djelo, ali braaaaate...

kako god...procitaj, kratko je :D

http://hr.wikipedia.org/wiki/Pobjednik_%28kip%29

kako stvari stoje stvarno? ovaj pobjednik nije mogao na terazije jer se zena tadasnjeg vladara zalila zato sto mu se vidi pisa i nisu ga postavili na terazije, nego su ga dignuli na sto visi stup da se manje vidi :D
medjutim meni je taj pobjednik fascinantan zbog ovoga:

http://postimg.org/image/za57wlcbd/

dupeta...seksualna revolucija. svi su zapeli za simboliku, da se mestrovic ne okrece u grobu kada ovo napise, ali kako mu uvijek prilazim sa zadnje strane, ja prvo sto vidim je dupe, razmaknuta bedra i pomislim kako me prostorom hemoroida gadja pravo u nos. kako je to u stvari jedna iznimno slobodna skulptura koja kao da je posvecena nekome tko nema komplekse, pa ne mora skupljati noge, nego se razguzi centrom prema svim prolaznicima.

eto, sada sam rekla...izvinjavam se sto ce ovo sada obiljeziti tvoj prvi usret s pobjednikom :D ali ta guzica, jednostavno...ne znam...fascinantno, sve ostalo mi zasjeni...dzaba mu ta ptica.

a i stvarno ma koliko da je djikanska misao, brate, bas mu nije velik, ne znam sto to tocno se trebalo skriti?

eto sada si upoznala i pobjednika...potrudit cu se biti manje izrazajna s ostalim skulpturama...

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 15 tra 2015 13:12

zenia je napisao/la:Ma jebeš McDonalds, vodiš me negdje na pljeskavicu! Hoću onu ogromnu higijenski upitnu :D

A ovaj historijski Mc ću poslikati ovako reda radi, da se zna da sam bila na tom značajnom mjestu.
zwarte paard je napisao/la:kada dodas to oooooj, vjeruj mi da si sjebala perverziju
Pa dobro možda je još zabavno onima šta vole S&M :lol:
zwarte paard je napisao/la:da ocito sam ooh, dzaba mi...jos nisam cula ohice...ali pobjeci ne mogu...o tempora o mores, zamisli da sam na tajnom zadatku, mene bi roknuli u prvoj sekundi zbog nemogucnosti skrivanja i maskiranja...
Sva sreća pa se još nitko nije dosjetio da te pošalje na tajni zadatak :faint:

e onda ne idemo jos na kalemegdan , idemo u kafanu herceg novi...tamo ces dobiti najbolju pikovanu pljeskavicu u beogradu, radi sarajka..ko dgrom i nije higijenski upitna...prava je...prava...bas sam jutros napravila fotkice karikatura, da vidis barem maleni dio...tamo idemo...ili ides, ako ne budem tu...samo da ti objasnim malo.. :)

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 15 tra 2015 13:27

herceg novi :)

to sam ti vec spominjala...

ovako izgleda :)

sada sam kao malo ozbiljnija :D to je radio karikaturist, kome sam zaboravila ime... svi su stalni gosti herceg novog i tko god ima karikaturu na zidu je zasluzi i na neki nacin ima status u kafani. to je topla atmosfera, ta kafana je ljudima kuca. mozda treba otici vise puta da to osjetis, posebno zimi kada nema nekih slucajnih turista...mozda na prvu promakne, ali kada prepoznas ljude sa zida za stolom, to je neki vaaau dozivljaj i znas da si dio necek+g posebnog. specificno je mjesto. i pljeskavicu sam ti spominjla.

vidis da je pult prastari. vlasnik je taj s pilulom na tacni :) pero.

pljeskavica je provjereno naj, pikovana ili ti punjena, sa cumura...s pivom...ne znam , meni je to herceg novi, kao maleni dragulj...a kada udjes ne bi rekla....samo ako malo snivas, prepoznas...nije bg vidljiv cesto u najljepsim dijelovima, tesko ga je nazrijeti u svoj razvikanosti....

ali tu bi mogla pobrati o cemu pricam :) zbog crtanja medjuostalim...

p.s. crvena zvezda kao odraz nekadasnje strasti, ne ratova i glupih navijaca...

http://postimg.org/gallery/16g2fkvns/3235999f/

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 15 tra 2015 13:57

JaNNa je napisao/la:aj, ja.. neka ti bude... čim nisi ni 18-55 komentirala vjerojatno je puno sati... uzet ću taj kit. valjda će mi bit dosta..

kad smislite kako da nacrtam zmajeve od Daenerys javite mi...
za tebe...ali ono pod obavezno...obaveza obaveze

http://www.restoranmb.com/

ovo ce malo tko spomenuti...ali je to to kada je janjetina u pitanju i dozivljaj. od seljaka do ambasadora...

i ovo sam htjela reci za fotkanje...

http://postimg.org/image/787iv1289/

mobitel...

nedostaci aparata isto tako se mogu koristiti. nisam nista htjela sjeci , niti obradjivati, ali kada prebacis u siluete, dobijes nesto. taj zagrljeni par i curu koja je u trenutku ustajana ispala kao da plese. ocito je popodne i odmaranje, opustena je atmosfera i to se prenosi na promatraca. gubi se individualizam u smislu necijeg portreta i dobijes univerzalni model popodneva u ovom sucaju na zidinama kalemegdana, ono sto je svojstveno ljudima bez obzira na razdoblje u kome zive- dokolica. samo zelim reci da kada fotkas si ti bitnija od aparata. bitno je sto ti vidis...i prenosis...ti si dio fotografije, a aparat maleni djelic :)
opterecivanje vodi zanemarivanju. znam da trebas imati ok opremu, ali sto god da imas u rukama ces iskorisiti..vise bih mislila o tom. a naknadno o tehnickim stvarima...

eto malo sam se sabrala pa smisleno odgovorila.... ako je smisleno...

Yeci

Post Postao/la Yeci » 15 tra 2015 14:33

Napokon sam uspjela povezati da nisam nikome na bloku nego ova iznad voli redati monologe. :d
Don't talk about life, live it.

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 15 tra 2015 14:46

KALEMEGDAN

pogled prema uscu save u dunav, koje je dosta siroko. bas na uscu je maleni otocic- lido, tzv ratno ostrvo. tamo ljudi idu na piknike.

stavila sma par fotkica kalemegdana, radi dozivljaja. vojni mjuzej ima fora zgradu, kao nekki zamak, steta sto je tamo vojni muzej.

nisam znala da skoda proizvodi ili je proizvodila haubice i nemam pojma da li je to ista skoda, kao skoda-automobili.

od svih dzamija u bgu je prezivjela jedna.

a brankov most koda ne mozes fulati kada si u bgu pociva jednim dijelom na dzamiji, tocno vidis lukove dzamije.

pored stepenica, na kojima pociva skulptura lava, koji mi je tako opusten da ga volim...se znaju odrzavati modne revije...kazu ljudi da zna biti jako fino...

ovih se boje satorasi iako su odavno mrtvi. kako god pogledaj skulpture...i obrati paznju na usporedbu sa npr ovim...

https://www.google.rs/search?q=zeusov+o ... 344%3B2236

stari kov je znao trikove, da visokim stepenistem dobijes na elegancji i uzvisenosti, nemam pojma tko danas vodi racuna o tom u megalomanskim projektima, pa je taj stari duh znalaca prezivio u ovakvim pothvtima. prosto jednostavno....a tesko prepoznatljivo, jer kao da oni sto nas uce nisu nauceni osnovama. pa cisto eto malo kada gledas, da obratis paznju...dok budes setala.

http://sh.wikipedia.org/wiki/Grobnica_n ... alemegdanu

....................

umorila sam se...u stvari nisam ocekivala da je toliko toga :D ali nekako da stavim fotkice...onako...za nas...

malo setnje van crola...

zanimljivo...narodni opservatorij, to pise na jednoj od kula...ne znam da li radi? ali mi je zanimljivo...

na kalemegdanu postoji i neki rimski bunar, kao i sahat kula... dosta rupa...i puno skulptura.

jako lijep prostor za opustenost , ali i neku vrevu, mirnu, gradjansku...

i da pogledaj na fotki gjd je prikazano usce zgradu koja je dvojna, zumiraj. to je tzv kapija beograda. nalazi se pored autoputa i jedan je od simbola bga. ona ce te docekati ako stizes iz pravca zga :)

http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%97%D0 ... 0%B4%D0%B0

---------------------

kada kazes usce misi se uglavnom na zgradu koja se nalazi pored usca save u dunav... trgovacki centar. identifikacijska tocka. s druge strane brankovog mosta , jedan od mostova koji veze stari dio grada i novi beograd.

ljudi s vracara, stari dio beograda, ne priznaju novi beograd i ljude koji u njemu zive...tvrde da je sterilan. zemun je dio beograda kojije po strukturi drugaciji od novog beograda u kome se ulice sjeku pod pravim kutom. zemun je nekako sladak, kao da si van bga, dio za sebe. zemunci za sebe kazu da nisu beogradjani , nego su zemunci. zanimljivo je to sa strane mentaliteta. naravno generalizirana slika, ali price koje su negdje u zraku, poput legendi. periferne dijelove grada jos ne poznajem dovoljno, ali su isto tako zanimljivi. ovo je sve kljucno u bgu...kao neka vrsta centra.

i evo par fotkica...

http://postimg.org/gallery/a0rvj5zu/e4b412fc/

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 15 tra 2015 14:50

Yeci je napisao/la:Napokon sam uspjela povezati da nisam nikome na bloku nego ova iznad voli redati monologe. :d

vama strejndzerima sve se mora prevoditi...:D

ne kuzis ti da zen sve to procita i negdje memorira... to su sve detalji...ali dobro, nova si u temi, pa neka :D komentar nije samo odaziv postom :)

a to sto laprdam, ne znaci da ne cujem :)

tako da...nita ne znac :D

par ljudi kuzi...inace se ne bih cimala sa bgom i fotkama i svim tipkanjem :D

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 16 tra 2015 09:12

izgubila sam OPET cvike

svake jednako bole...
pravo mi se cmizdri,
sada kao da ne mogu da vidim.

i ne dam se skrhati,
ali se sve tjesim,
mozda su ostale negdje..

ali vec treci dan,
preturam stan...
kao zaludjena plutam,
onuda kuda sam stigla da lutam.

in memoriam marc jacobs...
in memoriam...

vrijeme je doslo da se smirim...
da se jos jednom pomirim,
zaboravim,
kao da nikada niste oci krile,
stitile od sunca,
sprecile bore da se stvore.

sto vise na vas mislim,
to je gore...
pojma nemam kako se drugi ljudi s gubitkom cvika bore?
ali ja mrzim preboljevanja.

--------------------------

kako mi se cmizdri...

zbog cvika.

zenia

Post Postao/la zenia » 16 tra 2015 11:18

zwarte paard je napisao/la:in memoriam marc jacobs...
in memoriam...
Ajde na plači, nije Ray Ban :sadhug:

Sviđa mi se kapija. Baš djeluje... Kapijasto (vidiš zato ja crtam, umjesto da govorim)

Baš su mi dobre slike :touched:
zwarte paard je napisao/la:ne kuzis ti da zen sve to procita i negdje memorira... to su sve detalji
Zen sprema to u kutijicu ispod mozga, lijevo. Pa kad Zen diplomira za koji tjedan onda može otvoriti kutijicu i crtati :feelingfree:

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 16 tra 2015 11:53

ma tesko je to skuziti kada si sa strane, sve ja to znam...ali ovo je onako da se malo razblazi pritisak. ne mozes pod opterecenjem raditi.

nemoj da kutija pukne..:D

e moja zen, ja mislim da otkako sam malu od n podrzala s opnim gulasem od ociju, se sve vraca...

trazim maloprije neki stan, ne znam koji, ali znam koga...i ulaz u zgradu. na vratima me starta slijepac, slijep covjek.
kao krenuo u trgovinu i mogu li ja njemu kupiti kruh imlijeko...pa se to umnozilo na tri kruha i tri mlijeka, ona od 1.3 mlijecne masti i pola kile suhomesnatog necega, samo da nije papreno.

i odem u trgovinu, kupim sve i utrapim nekim promoterkama da djedu odnesu te vrecice u stan , jer je eto mene smarao da mu nosim, a ja bas ne volim kada se pretjeruje u zahtjevima. dam popust na iskoristavanje, ali bilo je previse. odem traziti taj stan s kolegicom...i na povratku taj isti djed otvara vrata, valjda je cuo da nekoga moze startati i pitati kada iznose smece iz zgrade...i starta mene dok sam se spustala.

"aa to ste opet vi, mislio sam pitati za smece".

uzmem te dvije kese crne i nosim dolje, milseci se...sto je bit? danas je dan ociju... slijepac naletio na jos veceg sljepca. i hoce "deda da casti", a meni ga je bas nesto milo billo, ma koliko da je dosadan.

naucio me kako nekom nesto mozes utrapiti, onako na blef...:D

a cvike, bas mi krivo...ali jebiga...imam jos jedne. to je utjesno, manje utjesno je to sto mrzim kada imam jedne cvike...posvuduse...pa ih ne volim nositi stalno.

jednom u svom bijednom zivotu su kod mene zavrsile necije cvike, plasticne. okvir s tigrastim uzorkom i plastika da to cak ne mozes nazvati staklima. niti u simbolicnom smislu. nekada ih nosim onako iz revolta, da i ja necije cvike nosim, kada toliko ljudi nosi moje :D

kada cu ja naci nesto vriujedno da je tudje? pa da makar malo prije nego odnesem na policiju imam tu satisfakciju...

tek je 13:00 do veceras se svasta jos izdogadja...

toliko cam ti jadan nesto da sam sjedila na suncu u nekom kaficu dignutih nogu na ogradu i kako je puhao vjetar, ja sam zamisljala da sam na sred mora. na rivi. vidjela sam plavu pucinu umjesto mora auta...maestral puse, a ne kosava i sada sam bas bolje. nekako mornarski.

o teeeempora, ooo mores...

:D hajd idi uci...javljaj kako ide kada prodju rokovi da te ne ureknem...:) a ovako kada nesto naleti, stavim ti pokoju fotkicu, pa lijepo malo omoris :) znam da sam ti svega natruntala, ali bolje da ima...

ako me trosne auto, uvijek se mozes vratiti nazad kao da sam tu :D treba covjek na sve misliti :roftl: :roftl: :roftl:

JaNNa
XoXo
Status: Solo
Kontakt:

Post Postao/la JaNNa » 16 tra 2015 12:13

zwarte paard je napisao/la: za tebe...ali ono pod obavezno...obaveza obaveze

http://www.restoranmb.com/

ovo ce malo tko spomenuti...ali je to to kada je janjetina u pitanju i dozivljaj. od seljaka do ambasadora...

i ovo sam htjela reci za fotkanje...

http://postimg.org/image/787iv1289/

hahahaha! janjetina! kad se samo sjetim! - deal ;)

skužila sam point za fotkanje.. slažem se..

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 16 tra 2015 12:24

da ....da...

tako ti je to...

jaaaanjeeetina, ooooooj janjetina.

a sada:

jel ti isto samo vices janjetina, janjetina pa za zub stavis komadic?

znas li sta je spinjetak? :D

da malo vidimo jel se samo busas u prsa bezveze ili nesto znas? :D

hajmo istinu na sooonce.
-------------------------------------------------------------------------

hoces stvarno ostati skrta i nista ne nacrtati ili naslikati?

ovo vrbovanje za kreativnim radom mi glavu u torbu stavlja, od bonace do tebe... nemam usi ko slon da se sakrijem po potrebi. ali kak onajebem kako god da okrenes:

hoces nesto nacrtati/naslikati vise? :pokes: hajd pa cemo se svadjati opet po potrebi.

cak je i uma cokoladu kupila. :D

--------------------

zjev zjev...
:D :D :D

JaNNa
XoXo
Kontakt:

Post Postao/la JaNNa » 16 tra 2015 12:28

jel to noga? :nezna:

da, ostat ću škrta... jer trenutno u aktualu mi jedva stane disanje i bacardi cola, a kamoli slikanje.
Zato mi i treba fotić... Treba mi brzinski hobi.. Slikanje traje predugo...

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 16 tra 2015 12:31

u krizi identiteta shvacam svoj zivotni poziv: bit cu zicaros :D samo necu zicati hranu, jer cu krepati od gladi.

trebam sorc btw...i tekuci magnezij i da me ne gledaju u cudu kada trazim tekuci magnezij i da mi ne prevedu tekuci magnezijum jer mi stvarno svemirski zvuci, da bih mogla reci -da to.

zelim biti ozbiljna, a da nisam ljuta. nerviram sama sebe...nazirem pms u blagom obliku, a sutra tek je petak...ako je dans cetvrtak.

a mozda sam samo gladna.

i hocu pare...

fokusirana sam, fokusirana sam...oooo fokusirana sam na soooncan dan.

a jednom cu shvatiti koji je gust meni hodati iznad glave svakih 10 minuta. kada se udvojim, jer mi je koza malena... tu i tamo.... mora da je jebena satisfakcija...

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 16 tra 2015 12:42

JaNNa je napisao/la:jel to noga? :nezna:

da, ostat ću škrta... jer trenutno u aktualu mi jedva stane disanje i bacardi cola, a kamoli slikanje.
Zato mi i treba fotić... Treba mi brzinski hobi.. Slikanje traje predugo...
jeste, ono sto prikace na donji dio tijela i sto ima par misica koji su jako ukusni. po janjetu dva spinjetka. uglavnom se za spinjetke svi hvataju.

a samotok? :D

ako ne stignes onda nisi skrta, pitanje je samo da li hoces kada budes mogla? :) ne preskociti ovo pitanje :) reci da, reci da...ali ako obecas ispuni, kada god.

jos si na bacardi coli? mislila sam da se to mijenja brze... potreba za necim.

fotkanje brzinski hobi? nikada o tom nisam mislila, mada meni je sve sem toga. angazira skroz, mislim da je isto...ali dobro sto god, samo da prezivis unutra u zurbi i tempu.

dakle, dobit cemo fotkice za price? :D ili ces biti skrta?

jbga, vrbujem ...

JaNNa
XoXo
Kontakt:

Post Postao/la JaNNa » 16 tra 2015 12:46

bit će fotke! obećajem!
bacardi cola je vječna!
samotok - neam pojima! predajem se!

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 16 tra 2015 13:10

JaNNa je napisao/la:bit će fotke! obećajem!
bacardi cola je vječna!
zasto se meni nekada cini da je ovo nemoguce...nisam pitala, jer sam mislila da je nemoguce.

hvala...moglo bi biti dobro.

da li to znaci da se mozda mozes uklopiti u neku zamisao fotkama ili fotke mozemo uklopiti u zamisao? ili mislis da samo postas sto zelis? ne bi trebalo da je naporno.

bacardi cola, nekada uz lulu mi pase... ceif... ali mislim da ima boljih stvari. to je samo onako...

-----------------

samotok- jooj janno, pa kakav si to janjetinoljubac...
to moras probati. kada se pece janje, prije nego ce biti gotovo, pocne se cijediti mast, onda se ispod stave posude da se to skupi, uglavnom tanki lim. dok se janje pece umace se kruh u to. specificnog je okusa, zato sto ima okus zapecenog, kao hrskava kozica samo sto je aromaticnije puno puno. koristi se za dodatak jelima kada se nesto kuha naknadno. doduse u gostionama/kafanama to ne nude...ali moras znati sto je samotok i kada ides na janjetinu, kada se pece probaj. trazi.

da li barem vlis hrskavu kozicu, rebarca..jel znas pozicije?

kazem ja koja ne volim janjetinu i meso opcenito :D zivot je nepravedan, ja to ne zelim npr znati, a znam. i zivcira me sto kolju janjce, ali kada volis...treba to znati...top je alfa i omega janjetine, spinjetak, samotok, rebarca i koja je janjetina najbolja...po podneblju...

nije negativna kritika, nego znaj to... eto, to ti je za fotke unaprijed neki info, kao neka razmjena :D

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 16 tra 2015 14:36

JaNNa je napisao/la:bit će fotke! obećajem!
bacardi cola je vječna!

rolovana dzigerica u slanini...janjetinoljupci vole i to... hard core. meni to dzigerica zvuci ajme i ne mogu niti probati, ali ljudi se dave u tom. nekako mislim da bi to moglo biti prijatno. otkrice, nisam kod nas primjetila da ima.

malo da se makne od cevapa i opcepoznatih stvari...

moje vrijeme zabusavanja visednevnog je proslo...proradijjjjjo je alarm...treba zivjeti u realnosti... :faint:

bojim se da se necu sljedecih dana druziti s vama... idem biti radna dok ne crknem...lupetanje-odmor time is over... :/

tako tuuuzno :D

ooooo taaaaako tuuuuuzno :D

zivjela odgovornost, zivjela odgovornost, ziiiivijo rad... :wacko: :wacko: :wacko: :visi: :visi: :visi: :visi: :visi: :visi: :luda3: :luda3:

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 16 tra 2015 15:01

moram samo jos nesto napisati imam dva hejtera bonacu i pocket rocket.

napoookon, naaapokon... netko. sada mogu u miru ici dalje. netko me ne voli. faaajnali... osjecam se normalno... :duckdance:

Vox Feminae

Post Postao/la Vox Feminae » 16 tra 2015 18:32

Moram te razočarati... To ne znaci da si normalna :D
The eyes, chico, they never lie.

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 17 tra 2015 08:21

Vox Feminae je napisao/la:Moram te razočarati... To ne znaci da si normalna :D
:strip:

nema veze, ali ti pazi, s kim si takav si :D