hg spot smece
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
hg spot smece
uglavnom htjedoh samo upozorit vas nevine kupce da ne kupujete u HG spota jer je smece. mnogo ljudi se zali, bilo je na TV-u, i sama sam zrtva, i imam nekoliko prijatelja koje su zajebali u vezi kompjutora samo tako. a i servisiranje im je koma. uglavnom, izbjegajite kupovati bilo sto tamo!
ex invalid_user
-
call_me_not
-
Zita
i ja sam cula puno prituzbi za HG spot. Znam decka koji je radio tamo u servisu....kaze da su se oni medjusobno nabacivali sa djelovima. Moja kuma je nosila komp na servis u HG spot i lopovi su joj vratili komp sa jednom ram plocicom manje. Nikad ne kupujem kod njih.....Ve-mil mi je bolji.
A servis.....sama
A servis.....sama
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit
-
vision-zlavjestica
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
samo shto sam ja chula identichne priche..kako za hg spot..tak i za ve-mil..iste priche..
kad misle da su naletili na neku neiskusnu budalu..svashta pokushavaju..od uvaljivanja starih ( na izmaku snaga ) hardova..do pokushaja prevare na rachunu...
dodushe..govorim o pulskim podruzhnicama tih dviju firmi..ali...kontam da je posvuda spika identichna...iste prituzhbe..
kad misle da su naletili na neku neiskusnu budalu..svashta pokushavaju..od uvaljivanja starih ( na izmaku snaga ) hardova..do pokushaja prevare na rachunu...
dodushe..govorim o pulskim podruzhnicama tih dviju firmi..ali...kontam da je posvuda spika identichna...iste prituzhbe..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
-
mayflower!
mene ti svi informatičari po servisima neodoljivo podsjećaju na automehaničare. hvala bogu, u kompove se ipak bolje kužim pa mi baš ne mogu podmetnuti svašta, ali da je iritantno, je.
kaj se tiče hgspota, imala sam neke stvari od tamo (uključujući i prvi komp dok su još bili kod ribnjaka). nije bilo najgore, ali nedavno su starci kupili konfiguraciju (tak im i treba kad su samo tražili najjeftinije) i to zaista, ali zaista smeće od kompa. mislim da nikad nije radio kak spada.
kaj se tiče hgspota, imala sam neke stvari od tamo (uključujući i prvi komp dok su još bili kod ribnjaka). nije bilo najgore, ali nedavno su starci kupili konfiguraciju (tak im i treba kad su samo tražili najjeftinije) i to zaista, ali zaista smeće od kompa. mislim da nikad nije radio kak spada.