hg spot smece

Forum za high-tech cure te sve one koje kućne popravke i zamjenu ulja u autu znaju obaviti same i žele to podijeliti s drugima. One koje to ne znaju, mogu saznati ovdje.
Odgovorite
Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

hg spot smece

Post Postao/la Kroacija » 21 vel 2007 14:45

uglavnom htjedoh samo upozorit vas nevine kupce da ne kupujete u HG spota jer je smece. mnogo ljudi se zali, bilo je na TV-u, i sama sam zrtva, i imam nekoliko prijatelja koje su zajebali u vezi kompjutora samo tako. a i servisiranje im je koma. uglavnom, izbjegajite kupovati bilo sto tamo!
ex invalid_user

Zita

Post Postao/la Zita » 21 vel 2007 15:05

dosta se ljudi zali na njih...

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 21 vel 2007 16:23

ja sam cula jako, jako puno prituzbi. cini se da je apsurdna imala veeelike srece. ja odem na web hgspota informacije radi da vidim kaj ima i koliko otprilike kosta, ali nakon svih stvari koje sam cula s potpuno razlicitih strana, ne bi tam nis kupovala.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 21 vel 2007 19:29

sam cehkiram njihov web sajt radi info o novim igrackama al su mi svi rekli samo jednu rec: IZBJEGAVAJ!

Zita

Post Postao/la Zita » 21 vel 2007 19:45

kak sam rekla-dosta ljudi se zali no ja sam tamo kupila hrpu stvari i do sada, hvala bogu, nisam imala nikakvih problema

bambola
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la bambola » 21 vel 2007 20:03

ja sam sada uzela kod njih laptop ubiti najvise iz tog razloga sta su mi da li na rate kako je meni odgovaralo...
..oooooooooplaa!!!

Version

Post Postao/la Version » 21 vel 2007 22:58

pare su ih pokvarile...uglavnom, iz osobnog iskustva mogu rec da niti jedna firma NE VALJA! svi negdje zajebu...a servis? najbolje je sam! tak sam sve i naučila, jer su ajtiovci imbecili!

:x
bezveze...

crispy

Post Postao/la crispy » 23 vel 2007 19:02

i ja sam cula puno prituzbi za HG spot. Znam decka koji je radio tamo u servisu....kaze da su se oni medjusobno nabacivali sa djelovima. Moja kuma je nosila komp na servis u HG spot i lopovi su joj vratili komp sa jednom ram plocicom manje. Nikad ne kupujem kod njih.....Ve-mil mi je bolji.
A servis.....sama :)
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...
slika

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit

vision-zlavjestica
Kontakt:

Post Postao/la vision-zlavjestica » 25 vel 2007 01:15

samo shto sam ja chula identichne priche..kako za hg spot..tak i za ve-mil..iste priche..
kad misle da su naletili na neku neiskusnu budalu..svashta pokushavaju..od uvaljivanja starih ( na izmaku snaga ) hardova..do pokushaja prevare na rachunu...
dodushe..govorim o pulskim podruzhnicama tih dviju firmi..ali...kontam da je posvuda spika identichna...iste prituzhbe..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."

swayka
Ja sam: biseksualka
Status: Solo

Post Postao/la swayka » 25 vel 2007 01:46

zato ja iz usa nabavljam laptope i slicno. :cool: ovde samo uzmem ono sta mi je potrebno.

mayflower!

Post Postao/la mayflower! » 05 ožu 2007 11:29

mene ti svi informatičari po servisima neodoljivo podsjećaju na automehaničare. hvala bogu, u kompove se ipak bolje kužim pa mi baš ne mogu podmetnuti svašta, ali da je iritantno, je.

kaj se tiče hgspota, imala sam neke stvari od tamo (uključujući i prvi komp dok su još bili kod ribnjaka). nije bilo najgore, ali nedavno su starci kupili konfiguraciju (tak im i treba kad su samo tražili najjeftinije) i to zaista, ali zaista smeće od kompa. mislim da nikad nije radio kak spada.

Odgovorite