"Sluškinjina priča" ("The Handmaid's Tale"), Huluova hit-serija koja je odmah po prikazivanju prve sezone stekla kultni status, 25. travnja vraća se na male ekrane. U drugoj sezoni serije, snimljene prema bestseleru Margaret Atwood, pratit ćemo sudbinu trudne June (Elisabeth Moss) u bijegu nakon njezina odlaska iz obiteljskog zatvora u domu Zapovjednika Waterforda (Joseph Finnes).

Majčinstvo i otpor glavne su teme druge sezone "Sluškinjine priče".

U drugoj sezoni glumačka postava je ista kao i prva, uz poneka pojačanja poput Marise Tomei, a za razliku od prve koje imala 10 epizoda, druga sezona ih ima 13. Producenti ističu i da se nova sezona radi s puno većim budžetom kako bi se publici još bolje dočarao život u Gileadu, autokratskom teokratskom režimu koji je preuzeo Sjedinjene Američke Države.

THT June

Autorica romana prema kojoj je snimljena hit serija "Sluškinjina priča" Margaret Atwood angažirana je i na snimanju druge sezone.

Kako piše magazin Elle, priča druge sezone posve se razlikuje od prve. I dok se Moira snalazi s novostečenom slobodom u Kanadi, June je u bijegu. U drugoj sezoni radnja će se konačno odvijati i u misterioznim Kolonijama, koje su u prvoj sezoni bile tek spomenute. Za Kolonije smo doznali kad je Moira u prvoj sezoni Janine upozorila da je mogu tamo poslati da čisti otrovni otpad od kojih s ljudi se guli koža i na koncu umiru u mukama.

THT kolonije

U zabranjenom svijetu Kolonija u drugoj je sezoni završila Janine nakon neuspješnog pokušaja samoubojstva na koje se odlučila kad je shvatila da njezin zapovjednik nije u nju zaljubljen. Prema promotivnim fotografijama, u magazinu Elle zaključili su da je u Kolonijama s Janine i Ofglen.

June će se naći u opasnoj poziciji trudnice koja nije sigurna želi li donijeti dijete na svijet koji je okružuje. Prema riječima glumice Elisabeth Moss koja utjelovljuje June, nova sezona je i mračnija od prve, ali kod June će humor biti istaknutiji kako bi se pokazalo da joj režim nije uništio pobunjenički karakter.

Teroru i apsurdima Gileada glavna junakinja June će se suprotstaviti nadrealnim humorom, a evo i nekih najava druge sezone:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.