Poznata američka komičarka i TV-zvijezda Ellen DeGeneres ostala je iznenađena i zbunjena izjavama Caitlyn Jenner koja je, gostujući u njezinoj emisiji, rekla kako se sve donedavno protivila istospolnim brakovima.

Gostujući kod Howarda Sterna na radiju SiriusXM, Ellen DeGeneres je rekla kako je Caitlyn Jenner, zvijezda reality showa i zasigurno najpoznatija predstavnica američke trans* zajednice, u njenom talk-showu priznala kako se, prije autanja u javnosti, protivila bračnoj jednakosti. Pojašnjavajući kako je u međuvremenu promijenila mišljenje Caitlyn joj je rekla: "Ako ti je riječ 'brak' doista toliko bitna, mogu se složiti s tim". 

 

Čini se kako je Ellen ipak ostala zatečena odgovorom, jer je Sternu priznala kako je ostala zbunjena.

"Caitlyn Jenner još uvijek nije sigurna što da misli o gej braku. Rekla sam joj kako ona sama želi da je ljudi shvate i prihvate, a s druge strane još uvijek procjenjuje gej ljude i istospolni brak, to je doista zbunjujuće. Na to mi je rekla 'pa ako ti je riječ brak toliko bitna'... na što sam odgovorila kako doista jest bitna, jer u tome i je poanta! Želimo isto što i svi drugi", ispričala je Ellen i dovela u pitanje republikanska uvjerenja Caitlyn Jenner obzirom da se republikanci aktivno protive pravima transrodnih osoba.

"Ona je konzervativna republikanka, a mislim kako brojni republikanci zapravo žele da ne bude među njima", rekla je DeGeneres i otkrila kako Caitlyn nije htjela ni zaplesati s njom u emisiji. To je svojevrsni zaštitni znak talk showa Ellen i gotovo joj se svi gosti pridružuju u plesu. 

 

"Možda nije htjela plesati sa mnom jer sam lezbijka!", rekla je komičarka i dodala "Bila je sjajna, bio je to sjajan razgovor. Ne poznajem je osobno i pokušavam sve to skupa shvatiti, jer doista ne razumijem to u potpunosti. Ali svima želim da budu sretni i njoj želim da bude sretna, baš kao i sebi", rekla je Ellen.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.