Sudeći prema najavama, i domaća publika moći će gledati novu sezonu jedne od najiščekivanijih serija godine, "The L Word: Generation Q", i to paralelno sa svjetskom premijerom.

Početak emitiranja zakazan je za nedjelju, 8. prosinca na Showtimeu, a mi ćemo prvu epizodu vidjeti dan kasnije, kako je najavio HBO Adria, i to pod naslovom "Ženske priče: Nova generacija".

"Smještena deset godina nakon događaja iz 'Ženskih priča', 'Ženske priče: Nova generacija', prati skupinu prijateljica, od kojih su većina lezbijke, koje u Los Angelesu proživljavaju ljubav, tugu, seks, zapreke i uspjeh. Revolucionarna dramska serija 'Ženske priče' radikalno je izmijenila jednu generaciju, a ova jesen donosi dugo iščekivani nastavak 'Ženske priče: Nova generacija'. Povratničke članice glumačke postave Jennifer Beals, Kate Moennig i Leisha Hailey nastavit će svoje originalne uloge, zajedno s novom grupom raznovrsnih, samosvjesnih LGBTQIA+ likova, koje proživljavaju ljubav, tugu, seks, zapreke i uspjeh u L. A.-u." stoji u najavi na hrvatskoj stranici HBO-a.

Više o novim junakinjama i junacima doznajte ovdje, a nove najave i teasere možete pratiti na službenoj Facebook stranici serije.

* Ovaj tekst sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.