Kroz dosadašnju karijeru Marina Orsag pokazala nam je komičarski talent kojim je osvajala regionalne i svjetske nagrade, a dokazala se i kao producentica te pokretačka snaga hrvatske stand up comedy scene. Sad je snimila i svoj prvi singl "Nijedna druga".

Marina kaže kako je pjesmu slagala godinama u glavi, ali tek uz slobodno vrijeme tokom pandemije i motivirana novom ljubavlju, uspjela ju je završiti. Sama je napisala tekst i glazbu te izvodi pjesmu, za aranžman i instrumentalni dio zaslužni su Adem Gušić i Sandro Petrić. Spot je snimio Damian Nenadić, a montirala ga je Sandra Bastašić.



Svestrana autorica nada se da će se publici pjesma dopasti i potaknuti je na gibanje. Dodaje i da je završetku pjesme pomogla i činjenica da je zaljubljena do ušiju.

Ipak, ističe kako pjesma nije najava njezine glazbene karijere, već samo crtica u karijeri i nešto što "kuha" već godinama.

"A i kako sam naslov pjesme kaže 'Nijedna druga', tako će možda u konačnici i biti s mojim pjesama. Ova i nijedna druga. Ali nikad ne reci nikad. Možda me jednog dana vidite na Dori." napisala je na Facebooku.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.