Glavnu ulogu u filmu naziva "Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga" ("How I Felt When I Saw That Girl"), igrat će bollywoodska zvijezda Sonam Kapoor, a partner će joj biti otac Anil Kapoor, zvijezda Oskarom nagrađenog "Milijunaša s ulice".

Indijska će, tako, publika 1. veljače 2019., samo pet mjeseci nakon što je Vrhovni sud te zemlje poništio Odjeljak 377, zakon star 157 godina koji je zabranjivao istospolni seks, imati prilike na velikim platnima vidjeti Sweety Chaudhary, Kapoorin lik, kako se zaljubljuje u ženu. U filmu višestruki pokušaji njezina oca pundžabskog podrijetla da joj pronađe ženika završavaju neuspjehom jer je potajno zaljubljena u Kuku, koju glumi Regina Cassandra. Sweety se auta roditeljima i u nekoliko toplih scena traži njihovo prihvaćanje.

Film dijeli ime s jednom od pjesama iz filmskog hita Anila Kapoora "1942: A Love Story" iz 1994., a uz to je i prvi put da se otac i kći zajedno pojavljuju na filmu. Kapoor je u intervjuu za Latestly objasnila da je oduvijek skeptična oko glume s ocem, no da ju je priča ovog filma ponukala da pristane: "Vjerovala sam redateljici, bila je jasna vezano za film. Nikad dotad nisam vidjela autentičnost i idealizam ni u kojem od drugih filmova. Činilo mi se da nitko osim mene i mog oca ne bi mogao glumiti u njemu."

Sonam Kapoor dugi je niz godina zagovornica LGBT prava, stoga nije čudo što je sad zvijezda filma čiji je moto: "Let love be".

Pobunila se i protiv Odjeljka 377, a kao vid borbe protiv homofobije istakla je i filmsku umjetnost: "Filmovi nekad mogu utjecati na uvjerenja ljudi, a ako počnemo snimati (istospolne) ljubavne priče… Mislim da će ih ljudi početi više cijeniti. " Kad je poništen Odjeljak 377, Kapoor je tvitala: " Ovo je Indija u kojoj želim živjeti. Ne ona ispunjena mržnjom, netrpeljivošću, seksizmom, homofobijom i netolerancijom. OVO je Indija koju volim."

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.