Jedan od najagilnijih ruskih antigej zakonodavaca, Vitalij Milonov, dugo će pamtiti let iz Moskve do Sankt Peterburga.

Sudbina je htjela da red ispred njega u zrakoplovu sjede dvije lezbijke i aktivistice koje su tu prigodu iskoristile ne samo za poljubac pred njegovim očima, već i za snimanje selfiea koji je u kratkom vremenu postao internetski hit i vijest koji su objavili vodeći svjetski mediji.

Jedna od djevojaka koja se na Instagramu identificira kao Kseniya Infinity, fotografiju je popratila sljedećim komentarom: "Tko je to u pozadini? MILONOV! I boli nas k****, letimo u omiljeni klub, Infinity".

Foto: infinitykseniya/Instagram

Selfie je objavljen i na ruskoj društvenoj mreži VKontakte, a Kseniya je tamo pobliže opisala što se dogodilo: "Tijekom čitavog leta Milonov nam se uopće nije obratio. Upriličile smo fotosession pred njim, a on se samo skrivao iza svog tableta".

Sâm Milonov prokomentirao je događaj za rusku novinsku agenciju Flashnord kazavši kako su djevojke "pravile glupe grimase, fotografirale se i pobjegle u stražnji dio zrakoplova". Nazvao ih je i "budalama" te "idiotkinjama".

Podsjetimo, dotični je parlamentarac uvelike zaslužan za drakonske ruske antigej zakone, a među ostalim, poznat je i po tome što je prošle jeseni zatražio da se izvršnom direktoru Applea, Timu Cooku, zabrani ulaz u Rusiju jer bi "mogao donijeti ebolu, AIDS ili gonoreju.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.