Snimanje dugoočekivane filmske adaptacije lezbijskog književnog klasika "The Price of Salt" Patricije Highsmith konačno se privodi kraju.

Kao što smo ranije pisali, glavnu ulogu u filmu radnog naziva "Carol" igrat će australska glumica Cate Blanchett, a njezinu bivšu partnericu i najbolju prijateljicu utjelovit će Sarah Paulson, javlja portal SameSame.

Uloga Caroline mlađe partnerice Therese prvotno je bila dodijeljena Miji Wasikowski, ali se to promijenilo zbog njezina preopterećenog rasporeda snimanja na drugim projektima. Međutim, publika sigurno neće biti razočarana jer je ova uloga pripala Rooney Mari, koja se proslavila provokativnim filmom "The Girl with the Dragon Tattoo".

Radnja filma "Carol" prati ljubavnu priču dviju vrlo različitih žena. Jedna je Therese, djevojka u dvadesetim godinama koja radi u robnoj kući na Manhattanu i sanja o boljem životu, a druga je Carol, žena zarobljena u braku bez ljubavi iz kojeg očajnički želi pobjeći, ali se boji da zbog toga ne izgubi kćer.

Uz Rooney Maru, glumačkoj se postavi pridružila i zvijezda serijala "American Horror Story" i filma "12 Years A Slave", Sara Paulson, koja je 2007. otkrila javnosti da je lezbijka.

Cate Blanchett govori o aktualnim projektima i ulozi u filmu "Carol"

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.