Betty i Dick Odgaard, kršćanski par iz Iowe, krenuo je u kampanju protiv gej brakova i planiraju kupiti ni više ni manje nego čak 1000 svjetlećih reklamnih panoa s antigej porukom na svakome od njih, a prvi je već osvanuo u Oklahomi.

Poruka koju je par osmislio potpisuje osobno Svevišnji, jer na panou piše: "Brak je između jednog muškarca i jedne žene. Molim te, pomozi mi u tome - Bog".

Odgaardovi su bivši vlasnici sale za vjenčanja u kojoj su odbijali održati proslave za istospolne parove. Nakon tužbe temeljem zakona o zabrani diskriminacije, odlučili su zatvoriti posao, piše portal Aol.

No, kako se vijest o tome kako su diskriminirali gej parove proširila, zbog bojkota su im propali i ostali poslovi. Pa, kad sve propadne, možda je najbolje kupiti reklamne panoe? Nakon prvog koji su postavili u Durantu u Oklahomi, prema njihovim najavama s društvenih mreža čini se kako slijede i brojni drugi.

Kritiziraju ih na vlastitoj stranici, a i Bog ima sasvim drugačiju poruku

Betty i Dick su na Facebook stranici svoje grupe God's Original Design Ministry najavili kako planiraju postaviti još 999 reklamnih panoa diljem SAD-a, a možda i više, "ovisno o tome koliko će ljudi donirati njihovu kampanju", piše Pink News. No, na stranici su ih već zasuli brojnim kritikama, a većina predlaže kako bi prikupljeni novac trebali iskoristiti da pomognu ljudima.

Nije im to jedini problem. Možda Odgaardovi nisu svjesni kako se Bog već ranije pojavio na reklamnim panoima u kampanji kojom se podržava gej pokret? Poput ovog koji je postavljen u Dearbornu u blizini crkve poznate po antigej porukama.

Čini se kako će takvih panoa s kojih Bog širi pozitivne poruke prema istospolnim partnerima biti još, jer autori popularne humoristične Facebook stranice God prošlog su mjeseca prikupili 86. 980 dolara za reklamnu kampanju kojom će širiti poruke uključivosti i ljubavi.

 

Najčitanije u tjednu

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.